Γιορτάζοντας την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και την Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ

Ο Μάρτιος είναι καιρός να γιορτάσουμε με τους Ιρλανδούς και τους Ιταλούς και όσους θέλουν να είναι είτε ιρλανδοί είτε ιταλικοί στη Νέα Ορλεάνη. Η λέσχη ημέρας του ιρλανδικού καναλιού του Αγίου Πατρικίου διοργανώνει ετήσια γιορτή μάζας και παρέλασης το Σάββατο πλησιέστερα στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην εκκλησία της Παναγίας της Παναγίας (γωνιά των οδών Κωνσταντίας και Τζόζεφιν) ακολουθούμενη από την παρέλαση. Η παρέλαση ξεκινά από την οδό Felicity και Magazine Street και διέρχεται από το ιρλανδικό κανάλι.

Εάν δεν είστε για μια άλλη παρέλαση τόσο σύντομα μετά το Mardi Gras, πάρτε το μπλοκ πάρτι στην πλατεία Ευαγγελισμού κοντά Chippewa και δρόμους αγώνων στην Ημέρα του Αγίου Partick. Υπάρχουν πολλά φαγητά, μουσική, χορός, μπύρα και κρασί. Είναι ένα ολοήμερο γεγονός. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης εκτός δρόμου. Όλα τα έσοδα ωφελούνται από το St. Michael Special School ή πηγαίνετε στο μπαρ του Parasol για κάποια πράσινη μπύρα σε ένα μεγάλο πάρτι μπλοκ που απλώνεται στο Tracy's, λίγα τετράγωνα μακριά, το οποίο έχει επίσης ένα μεγάλο πάρτι. Εάν βρίσκεστε ακόμα σε διάθεση για πάρτι, πηγαίνετε στη γωνία της Βουργουνδίας και της Piety στο Bywater, για μια άλλη παρέλαση που συνήθως ανεβαίνει Royal, απέναντι από την Esplanade προς το Decatur, μέχρι το Bienville στο Bourbon. Η παρέλαση κάνει αρκετές "στάσεις pit" στην πορεία προς την οδό Bourbon

Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι, θυμηθείτε ότι η 19η Μαρτίου είναι η Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ και υπάρχουν Άγιοι του Αγίου Ιωσήφ σε όλη την πόλη. Την Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ. Υπάρχει μια παρέλαση που ξεκινά από τη διασταύρωση των Canal και Chartres και πηγαίνει στη γαλλική συνοικία.

Η υπέροχη Κυριακή, μία από τις μεγάλες ημερομηνίες στο ημερολόγιο για τους Ινδούς Mardi Gras, είναι η Κυριακή που βρίσκεται πλησιέστερα στην Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ. Οι Ινδοί μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν επειδή δεν έχουν ένα ακριβές σχέδιο για τη διαδρομή τους, αλλά μπορείτε να πιάσετε τις φυλές Downtown γύρω από τη γωνία της λεωφόρου N. Claiborne και της λεωφόρου Orleans ή των Uptown Tribes στις οδούς Washington και LaSalle.

Συγκεντρώνονται συνήθως γύρω από το μεσημέρι.

Γιορτές άλλων πόλεων

Δεν πρόκειται να είναι στη Νέα Ορλεάνη για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Εδώ είναι άλλες πόλεις που έχουν διασκεδαστικές γιορτές στις ΗΠΑ.