Νέα Ορλεάνη Νότια Decadence 2016

Το θερμότερο και μεγαλύτερο φανατικό πάρτι στη Νέα Ορλεάνη

Λίγες πόλεις της χώρας ρίχνουν μεγαλύτερες και καλύτερες γιορτές της GLBT από τη Νέα Ορλεάνη, η οποία εδώ και πολύ καιρό έχει τραβήξει τεράστια πλήθη ομοφυλοφίλων στην ετήσια γιορτή Mardi Gras (25-28 Φεβρουαρίου 2017) και επίσης φιλοξενεί ένα συναρπαστικό NOLA Gay Pride στα τέλη Ιουνίου (9-17 Ιουνίου 2016) και μια καμπάνια και εορταστική απογευματινή εκδήλωση της New Orleans Gay στο τέλος Οκτωβρίου (τέλος Οκτωβρίου 2016). Ωστόσο, για ορισμένους επισκέπτες και ντόπιους, το απόλυτο ομοφυλοφιλικό κόμμα στη Νέα Ορλεάνη είναι το Southern Decadence, μια ασταμάτητη σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και γιορτές που διεξάγονται για έξι ημέρες και καλύπτουν το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας - οι ημερομηνίες αυτές είναι 31 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Μια ματιά στον φετινό εορτασμό:

Το Southern Decadence ξεκινάει δυναμικά από το 1972. Σε όλο το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στο δρόμο, κυρίως γύρω από τον κόμβο της ομοφυλοφιλικής σκηνής της Νέας Ορλεάνης, στη γωνία των δρόμων Bourbon και St. Ann. Οι κορυφαίοι γκέι κλαμπ βρίσκονται σε αυτή τη διασταύρωση, όπως το Bourbon Pub , το οποίο φιλοξενεί μεγάλα κόμματα με κορυφαίους DJs από όλη τη χώρα σε κάθε νύχτα της Νότιας Decadence, καθώς και τον ανταγωνιστή του στο δρόμο Oz Nightclub , ο οποίος έχει τα ίδια τα μέρη. Θα βρείτε επίσης πολλά άλλα κορυφαία γκέι μπαρ μέσα σε λίγα τετράγωνα αυτής της διασταύρωσης και τα περισσότερα από αυτά θα φιλοξενούν πάρτι και εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μπορείτε να αγοράσετε εκπτωτικά περασμένα σαββατοκύριακα στα σημαντικά γεγονότα εδώ.

Οι μεγαλύτεροι χώροι, όπως το Bourbon Pub και το Oz, πωλούν εισιτήρια στα πάρτι τους, καθώς και πενιχρά δελτία για όλο το Σαββατοκύριακο. Δείτε τον οδηγό μας για γκέι μπαρ στη Νέα Ορλεάνη για περισσότερες πληροφορίες και συνδέσεις με αυτές τις εγκαταστάσεις.

Πολλά από αυτά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της Νότιας παρακμής, ωστόσο, είναι δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων μπλοκ και την είσοδο σε πολλά από τα μικρότερα γκέι μπαρ γύρω από τη γαλλική συνοικία. Λάβετε υπόψη ότι σχεδόν όλα αυτά τα μέρη είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, επομένως οι εορταστικές εκδηλώσεις σπάνια χάνουν ατμό σε αυτή την περίοδο των έξι ημερών. Εδώ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα γεγονότων.

Τα αγαπημένα γεγονότα περιλαμβάνουν συνήθως την Παρέλαση της Νότιας Αποκάλυψης την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ. (εδώ είναι ένας χάρτης της διαδρομής παρέλασης). ο διαβόητος Big Dick την Πέμπτη το βράδυ, 1 Σεπτεμβρίου. το βράδυ της Παρασκευής (2 Σεπτέμβρη), η πομπή του ποταμού Southern Decadence, η οποία ξεκινάει από το Washington Park (εδώ είναι ένας χάρτης αυτής της διαδρομής). Bourbon Street Extravaganza του Σαββάτου; και το απόγευμα της Κυριακής 4 μ.μ. T Dance, που ακολουθεί την παρέλαση.

Ace Hotel Νέα Ορλεάνη Νότια Deacadence Deal

Η Νέα Ορλεάνη δεν έχει έλλειψη φιλόξενων, φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείων . Ένα ακίνητο που έχει γεγονότα που σχετίζονται με τη Νότια Decadence είναι το κομψό και ισχίο νέο Ace Hotel New Orleans, το οποίο άνοιξε αυτό το παρελθόν έτος σε ένα κτίριο art deco dapper της δεκαετίας του 1920 στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή). Κατά τη διάρκεια του Decadent, στο νόστιμο νυχτερινό κέντρο του ξενοδοχείου, Three Keys, η εισερχόμενη στο Λονδίνο Horse Meat Disco θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (3 Σεπτεμβρίου). Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα ειδικό πακέτο Southern Decadence (χρησιμοποιήστε τον κωδικό BLANCHE κατά την κράτηση) που περιλαμβάνει μια ειδική τιμή δωματίου, VIP πρόσβαση στο mezzanine Three Keys όταν παρουσιάζονται οι εμφανίσεις και δύο δωρεάν ποτά που μπορείτε να απολαύσετε σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου -και-να-δει-μπαρ ή εστιατόρια.

Η ταινία Gay της Νέας Ορλεάνης

Εάν αναζητάτε συμβουλές σχετικά με το πού να παίξετε και να κοινωνικοποιήσετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη, ανατρέξτε στον οδηγό για τις ομοφυλόφιλες μπάρες της Νέας Ορλεάνης (δυστυχώς έχει κλείσει το λουτρό ομοφυλοφίλων Club New Orleans ). Δείτε επίσης τον οδηγό μου για τα φιλικά προς ομοφυλοφιλικά ξενοδοχεία και τα B & B της Νέας Ορλεάνης για ιδέες για το πού θα μείνετε και τον οδηγό αγορών της γαλλικής συνοικίας της Νέας Ορλεάνης ή συμβουλές για μερικές από τις καλύτερες γκαλερί, μπουτίκ και μπουρνούζια γειτονιά.

Σχετικά με τις μεγάλες επιλογές διαμονής στη Νέα Ορλεάνη κατά τη διάρκεια της νότιας παρακμής, σκεφτείτε το ιστορικό και θαυμάσια ατμοσφαιρικό Hotel Monteleone, στη γαλλική συνοικία, το οποίο εργάζεται πολύ σκληρά για να καλωσορίσει τους επισκέπτες της GLBT κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Άλλη μια εξαιρετική επιλογή είναι η κεντρική New Orleans Marriott, η οποία προσφέρει τιμές τελευταίας στιγμής για το Decadence Weekend με έκπτωση.

Επίσης, ελέγξτε τους πόρους του διαδικτυακού τόπου σχετικά με την ομοφυλόφιλη σκηνή της New Orleans, όπως το GLBT Ambush Magazine και το GayNewOrleans.com.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον εξαιρετικό ιστότοπο επισκεπτών gay που παράγεται από τον επίσημο τουριστικό οργανισμό της πόλης, την New Orleans Tourism Marketing Corporation.