Ήλιος, άμμος και διασκέδαση στα Παρίσι Πλάγες (Pop-Up Beaches)

Τι θα ήταν το καλοκαίρι στο Παρίσι χωρίς την παραλία του;

Ξεκίνησε το 2002, το Paris Beach (ή "Paris Plages" στα γαλλικά) είναι ένα δωρεάν καλοκαιρινό γεγονός που μετατρέπει πολλά σημεία στο Παρίσι σε πλήρεις παραλίες, το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά θέματα και αξιοθέατα. Το πνευματικό τέκνο του πρώην Δήμαρχου του Παρισιού Μπερτράν Ντελάνοε, γνωστού για την έναρξη των φιλόδοξων δημοτικών εκδηλώσεων, των Παρισίων των Παρισίων, έχει καταστεί μόνιμο προσάρτημα στη θερινή σκηνή του Παρισιού . Από το ηλιοβασίλεμα στην άμμο έως το κολύμπι σε πισίνες που αιωρούνται πάνω από το Σηκουάνα, καγιάκ ή απολαύστε δωρεάν βραδινές συναυλίες, το Paris Plage προσφέρει δραστηριότητες που όλοι θα απολαύσουν και είναι ιδιαίτερα ιδανικές αν επισκέπτεστε το Παρίσι με παιδιά .

2018 Τοποθεσίες και Ώρες

Η λειτουργία της παραλίας του 2018 θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις αρχές Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου. Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα στα τέλη Μαΐου για περισσότερες λεπτομέρειες. Οι παραλίες είναι γενικά ανοικτές από τις 9:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Αυτό το καλοκαίρι, το Paris Plages θα έχει τρεις κύριες τοποθεσίες:

Είναι οι παραλίες προσβάσιμες σε όλους;

Όλες οι παραλίες του Παρισιού έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές στους επισκέπτες σε αναπηρικές καρέκλες ή με περιορισμένη κινητικότητα. Τα ράμπα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις παραλίες. Υπάρχουν επίσης σιντριβάνια νερού, πισίνες και μερικά σκάφη στη περιοχή Villette.

Δωρεάν Συναυλίες

Κάθε χρόνο, μια σειρά ελεύθερων συναυλιών διεξάγονται παράλληλα με τις πλατείες του Παρισιού , φέρνοντας μια συναρπαστική γκάμα σύγχρονων καλλιτεχνών για να ζωντανέψουν τα βράδια στις αυτοσχέδιες παραλίες.

Το φεστιβάλ FNAC Live θα πραγματοποιηθεί φέτος μπροστά από το Hotel de Ville.

Δραστηριότητες και ατμόσφαιρα στο Παρίσι Plages 2018