Αστική γεωργία στο Σαν Ντιέγκο με ζώα

Αυξήστε τα κοτόπουλα, τα κατσίκια και τις μέλισσες στη δική σας αυλή του Σαν Ντιέγκο

Πάντα ονειρευτήκατε να έχετε κοτόπουλα και αίγες στο κατώφλι σας; Εάν επιθυμείτε να είστε πιο αυτοσυντηρούμενοι με το φαγητό που βάζετε στο σώμα σας, θα είστε ενθουσιασμένοι που θα μάθετε ότι η αστική γεωργία στο Σαν Ντιέγκο είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε εάν η ιδιοκτησία σας πληροί τους σωστούς περιορισμούς.

Το αναθεωρημένο διάταγμα του Σαν Ντιέγκο καθιστά την αστική καλλιέργεια εφικτή

Η αστική καλλιέργεια είναι ο όρος που έχει σχεδιαστεί για να αναφερθεί στην αύξηση μιας μικρής εκμετάλλευσης προϊόντων και ζώων στο δικό σας κατώφλι σε μια κατοικημένη περιοχή.

Το 2012, το Σαν Ντιέγκο πέρασε ένα νέο διάταγμα που καθιστά πολύ πιο εύκολο για τους κατοίκους της πόλης να ξεκινήσουν τη δική τους αστική φάρμα με ζώα, αλλά πολλά San Diegans ακόμα δεν γνωρίζουν ότι αυτή η επιλογή υπάρχει τώρα. Πριν από τη θέσπιση των νέων κανονισμών, υπήρχαν αυστηροί νόμοι που καθιστούσαν αδύνατο για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού να αυξήσουν το δικό τους ζωικό κεφάλαιο. Οι νόμοι περί περιορισμού υπαγορεύουν την απόσταση από την οποία τα περιβλήματα για ζώα (κοτόπουλο, κατσίκα ή κυψέλη) πρέπει να προέρχονται από οποιεσδήποτε ιδιοκτησίες ή κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών.

Νέοι νόμοι για την εξάλειψη της κτηνοτροφίας στην αστική γεωργία στο Σαν Ντιέγκο

Τώρα οι αποστάσεις για τους νόμους περί οπισθοδρόμησης μειώθηκαν και οι νέες κατευθυντήριες γραμμές για την αστική γεωργία έχουν ως εξής:

Κοτόπουλα: Θέλετε καθημερινά φρέσκα αυγά; Εκείνοι που ζουν σε μια μεγάλη ζώνη ως ένα ενιαίο οικογενειακό σπίτι στο Σαν Ντιέγκο μπορούν τώρα να κατέχουν μέχρι πέντε κοτόπουλα χωρίς απαίτηση αποτυχίας από την επί τόπου σπίτι, αν και κοτόπουλο coop πρέπει να είναι πέντε πόδια από οποιαδήποτε γραμμή ιδιοκτησίας.

Το κοτόπουλο πρέπει να είναι καλά αεριζόμενο με χώρο για τα κοτόπουλα να μετακινούνται εύκολα. Οι κάτοικοι με μεγαλύτερες ιδιοκτησίες που μπορούν να διατηρήσουν το κοτόπουλο coop 15 μέτρα μακριά από τις γραμμές ιδιοκτησίας μπορούν να έχουν έως και 15 κοτόπουλα. Οι κάτοικοι μπορούν να έχουν μόνο όρνιθες. χωρίς κοτσάνια.

Αιγοπρόβατα: Οι κάτοικοι που ζουν σε μια μονοκατοικία μπορούν να έχουν δύο κατσικίσια μικροσκοπικά κατσίκια στην ιδιοκτησία τους για να φτιάξουν το δικό τους γάλα και τυρί.

Οι κανονισμοί θεωρούν ότι όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να έχουν ένα ζευγάρι αιγών, δεδομένου ότι είναι ζώα συντροφιάς. Αν τα αρσενικά φυλάσσονται, πρέπει να στειρωθούν. Το περίβλημα της αίγας πρέπει να είναι τουλάχιστον 400 τετραγωνικά πόδια και η περίφραξη πρέπει να είναι πέντε πόδια ψηλή. Το περίβλημα πρέπει να κατασκευαστεί για να προστατεύεται από τους θηρευτές και να είναι υδατοστεγές και το έλκος ελεύθερο. Επιπλέον, η πένα πρέπει να αερίζεται και τουλάχιστον πέντε πόδια από τις πλευρικές γραμμές ιδιοκτησίας και 13 πόδια από την πίσω ιδιοκτησιακή γραμμή.

Μέλισσες: Αυτοί που επιθυμούν να φτιάξουν το δικό τους μέλι μπορούν τώρα να αγοράσουν έως και δύο κυψέλες σε μονοκατοικίες, εφόσον βρίσκονται 30 μέτρα μακριά από οποιεσδήποτε κατοικίες και βρίσκονται μακριά από τις κατοικίες. Η κυψέλη πρέπει να έχει μια ψηλή οθόνη ύψους 6 ποδιών που να προστατεύει την κυψέλη και να παρέχει προστασία σε όλα τα μέλη του κοινού που βρίσκονται κοντά στην κυψέλη. Οι συγκεκριμένες ιδιότητες στο Σαν Ντιέγκο ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς κανόνες αποτυχίας, οπότε ελέγξτε τη διεύθυνσή σας για τις απαιτήσεις ζωνών πριν ξεκινήσετε.

Γιατί να γίνετε αστικός καλλιεργητής του Σαν Ντιέγκο;

Οι άνθρωποι υιοθετούν γρήγορα τον τρόπο αστικής γεωργίας λόγω των οφελών για την υγεία. Γνωρίζοντας ακριβώς από πού προέρχονται τα προϊόντα τους, τα αυγά και το γάλα, πολλοί αισθάνονται άνετα σε σχέση με αυτό που βάζουν στο σώμα τους.

Για όσους ανησυχούν για τις συνθήκες των ζώων, μπορεί να θέσει το μυαλό τους να ξεκουραστεί γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα που προέρχονται από τα ζώα τους είναι πραγματικά ελεύθερης βοσκής και οργανικά. Οι οικογένειες με παιδιά βλέπουν επίσης την αστική γεωργία ως έναν τρόπο να διδάξουν την ευθύνη των μικρών παιδιών και τις χαρές της γεωργίας - ένας τρόπος ζωής που τα περισσότερα παιδιά σήμερα δεν μπορούν να βιώσουν.

Από πού να αρχίσω

Ο κατάλληλος προγραμματισμός είναι απαραίτητος για την αστική γεωργία, ώστε να διασφαλιστεί ότι πληρούνται οι απαιτήσεις αποτυχίας και άλλοι κανονισμοί. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού ή πώς να ξεκινήσετε και χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, το San Diego Sustainable Living Institute είναι ένας μεγάλος πόρος και προσφέρει μαθήματα και εργαστήρια. Για να αποκτήσετε το ζωικό σας κεφάλαιο, εξετάστε τις δημοπρασίες και τους τοπικούς κτηνοτρόφους που ειδικεύονται στα εκτρεφόμενα ζώα. Ελέγξτε το San Diego Reader και το Craigslist για τους κτηνοτρόφους και φροντίστε να ζητήσετε αναφορές πριν υιοθετήσετε οποιαδήποτε ζώα.