Απολαύστε τον εαυτό σας στο Boulder: 5 επιεικούς τρόπους για να επιτύχετε τα ψηφίσματά σας για την υγεία

Από το τσάι μέχρι το διαλογισμό σε ένα «φυσικό πρόσωπο ανελκυστήρα», ο Boulder σας έχει καλύψει

Εάν έχετε κάνει την απόφαση του νέου έτους για ένα πιο υγιεινό έτος, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το ξεκινήσετε από τον Boulder.

Όταν πρόκειται για ευεξία, η κολεγιακή πόλη των περίπου 100.000 μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά διαπιστευτήρια. Φωλιασμένο στη βάση των Βραχώδη Όρη, ο Boulder είναι ένας τακτικός επισκέπτης σε καταλόγους που καταγράφουν τις πιο ευτυχισμένες, πιο υγιεινές και ακόμη και πιό brainiest πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επίλυση του να είναι υγιής δεν χρειάζεται να είναι ένα επίπονο καθήκον.

Εδώ είναι πέντε υγιείς (και επιμελείς) τρόποι να επιβραβεύσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας στο επίκεντρο ευεξίας γνωστό ως Boulder.

Πάρτε ένα φυσικό πρόσωπο ανελκυστήρα στο St. Julien Hotel & Spa:

Ξεκινήστε το νέο έτος με ένα νέο πρόσωπο.

Το St. Julien Hotel & Spa είναι μια ήσυχη χειμωνιάτικη όαση με εκπληκτική θέα στα βουνά που καλύπτονται από χιόνι ακριβώς έξω από το παράθυρο. Πάρτε ένα "φυσικό πρόσωπο ανελκυστήρα" στο σπα, με το Advanced Dermal Complex Oxygen Facial. (Το πρόσωπο έχει επίσης μεταγλωττιστεί το "supermodel προσώπου" επειδή είναι τόσο καλό).

Η θεραπεία δίνει μια πολύ αναγκαία ώθηση υγρασίας στο δέρμα που τείνει να στεγνώσει στο χειμωνιάτικο κλίμα του Κολοράντο. Το πρόσωπο οξυγόνου ανυψώνει αμέσως, τις επιχειρήσεις και λειαίνει το δέρμα χρησιμοποιώντας πεπτίδια και ελβετικά κύτταρα Stem της Apple για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες κοντά στα μάτια σας και τις γραμμές χαμόγελου.

Ενώ βρίσκεστε εκεί, σβήστε το άγχος των διακοπών με το St. Julien Classic, ένα σουηδικό μασάζ για να χαλαρώσετε τους πονάριους μυς και να μειώσετε την ένταση.

Κάντε μια ξενάγηση των Ουρατειών Προετοιμασιών:

Το Boulder είναι το σπίτι του διάσημου κατασκευαστή τσαγιού Celestial Seasonings. (Βρίσκεται στο Sleepytime Drive). Στην πραγματικότητα, ο ιδρυτής της εταιρείας πήρε χειροποίητα άγρια ​​βότανα από τα κοντινά Rocky Mountains για να χρησιμοποιήσει στην πρώτη παρτίδα τσαγιού το 1969.

Πάρτε μια ματιά στη διαδικασία παρασκευής τσαγιού με μια ελεύθερη περιήγηση στο εργοστάσιο τσαγιού Celestial Seasonings και απολαύστε το άρωμα δυόσμου και μέντας στο "δωμάτιο μέντας". Απολαύστε δωρεάν δείγματα τσαγιού και επισκεφθείτε το κατάστημα τσαγιού για να αποθέσετε τα φημισμένα Τσάι ύπνου.

Το καλό για σας, βοτανικό μείγμα περιλαμβάνει χαμομήλι, δυόσμο και λεμόνι - που προάγει τη χαλάρωση, ρυθμίζει το στομάχι και καταπραΰνει το μυαλό.

Άλλα υγιή τσάγια που θα βρείτε στο κατάστημα; Το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη του μεταβολισμού σας και το τσάι rooibos είναι πλούσιο σε φυσικά μέταλλα όπως ασβέστιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο.

Απεργία μια γιόγκα θέτουν και πίνουν μια μπύρα:

Ο Boulder είναι ένα mecca για τους λάτρεις της ζυθοποιίας και γιόγκι.

Οι βρύσες και οι βινύσες έρχονται και οι δύο την Τρίτη νύχτες στην Sanitas Brewing Company, μια ζυθοποιία στην ανατολική άκρη του Boulder.

Το Brewhouse Yoga ξεκινά στις 6 μ.μ. κάθε Τρίτη και, για 15 δολάρια, θα πάρετε μια ωριαία μαθήματα γιόγκας και μια άσκηση μετά την προπόνηση.

Πάρτε μια μαθήματα μαγειρικής στο Sur La Table:

Εάν αποφασίσατε να φάτε πιο υγιεινά ή να εξοικονομήσετε χρήματα το 2016, γίνετε κύριος σεφ της δικής σας κουζίνας.

Μάθετε από γαστρονομικούς επαγγελματίες σε μια τάξη μαγειρέματος Sur La Table. Το high-end κατάστημα κουζίνας, με κατάστημα στο 29th Street Mall της Boulder, έχει συνεργαστεί με το περιοδικό Health για να προσφέρει μαθήματα "ελαφριά χειμερινά αγαπημένα".

Στο μενού? Τηγανητές γαρίδες με κρέμα ασβέστου, φακές και σπεσιαλιτέ ελίτ με λεμόνι, καβουρδισμένη σαλάτα κουνουπιού κουνουπίδι και κέικ σοκολάτας.

Άλλες κατηγορίες για το πρόγραμμα του Ιανουαρίου περιλαμβάνουν τα "Croissants 101", "Tasty Thai Favorites" και "Homemade Cheese and Yogurt 101."

Drop-in για διαλογισμό στο Boulder Shambhala Center:

Ο διαλογισμός έχει πολλά οφέλη. Αυξάνει τη διάθεσή σας, οξύνει την εστία σας, μειώνει την αρτηριακή σας πίεση και μειώνει το άγχος για να αναφέρετε μερικά προνόμια.

Είτε είστε ολοκαίνουργιο για διαλογισμό είτε είναι μέρος της καθημερινής σας ζωής, θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι στο Boulder Shambhala Center, ένα όμορφο καταφύγιο στην περιοχή του κέντρου της πόλης.

Η Σαμπάλα είναι μια παγκόσμια κοινότητα διαλογισμού και κέντρων αναχώρησης που ιδρύθηκε από τον δάσκαλο του βουδιστικού διαλογισμού Chogyam Trungpa Rinpoche. (Είναι επίσης ο ιδρυτής του Πανεπιστημίου Naropa που εμπνέει το Βουλγαρικό Μπόλντερ).

Το Κεντρικό Παρεκκλήσι στο Κέντρο Boulder Shambhala είναι ανοικτό στο κοινό για διαλογισμό κάθε μέρα της εβδομάδας εκτός από το Σάββατο. Το κέντρο προσφέρει επίσης οδηγίες διαλογισμού.