Τα καλύτερα καταστήματα σάντουιτς Sub στο Boulder

Στο Boulder, στο Κολοράντο , οι λιπαροί αρμοί μπιφτέκι είναι λίγοι και πολύ μακριά, γεγονός που καθιστά το σάντουιτς ένα κοινό γεύμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες σε αναζήτηση ενός γρήγορου, νόστιμου γεύματος. Ως εκ τούτου, η επιλογή των Boulder από υπο και σάντουιτς καταστήματα αντιπαλεύει με οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Τα σάντουιτς είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα τρόφιμα που είναι γνωστά στον άνθρωπο και τα πολλά καταστήματα σάντουιτς της Boulder προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φασόλια για κλασικά όπως παλαμάκια, ψητό βόειο κρέας και BLT. Ανεξαρτήτως της διάθεσης ή της κατάστασης, μπορείτε σχεδόν πάντα να υπολογίζετε σε ένα κατάστημα σάντουιτς περιοχής Boulder για ένα τέλειο μεσημεριανό γεύμα, δείπνο ή μερικές φορές και πρωινό.

Από το Snarf's μέχρι τον Jimmy John's, μπορείτε να πάρετε ένα γρήγορο γεύμα σάντουιτς σε αυτά τα υπέροχα εστιατόρια στο επόμενο ταξίδι σας στην πόλη , ιδανικό για ένα μεσημεριανό γεύμα για μια ημέρα πεζοπορίας στους κοντινούς πρόποδες των Βραχώδη Όρη.