Η Ultimate Carry-On λίστα συσκευασίας

Ταξιδεύοντας αποκλειστικά; Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει αυτά τα στοιχεία στο σακίδιο σας

Το ταξίδι μεταφοράς είναι ο απόλυτος τρόπος να ταξιδέψετε.

Κάνει τα πάντα τόσο ευκολότερα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις χαμένες αποσκευές, επειδή θα έχετε όλες τις υπάρξεις σας μαζί σας ανά πάσα στιγμή. δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον πόνο στην πλάτη, επειδή το μόνο σακίδιο που θα μεταφέρετε θα είναι κάτω από 40 λίτρα και πολύ ελαφρύτερο από τους υπόλοιπους backpackers. Στην πραγματικότητα, το μόνο που πρέπει να ανησυχήσετε είναι να μεταφέρετε υγρά μέσω της ασφάλειας στα αεροδρόμια, και αυτό είναι εκπληκτικά εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Εδώ είναι ο τελικός κατάλογος συσκευασίας για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν:

είδη ένδυσης

Όταν πρόκειται για ρούχα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τα ρούχα σας εκ των προτέρων για να μεγιστοποιήσετε τις διαφορετικές εμφανίσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε ενώ ταξιδεύετε. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να συσκευάσετε τα ρούχα εάν πρόκειται να ταξιδεύετε μόνο κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Η κατεύθυνση προς τη Νοτιοανατολική Ασία κατά την περίοδο της ξηρασίας θα απαιτήσει προφανώς πολύ λιγότερα (και ογκώδη) ρούχα από τη Φινλανδία στη μέση του χειμώνα.

Το κλειδί εδώ είναι να συσκευάσετε ουδέτερα χρώματα έτσι ώστε τα πάντα να πάνε με οτιδήποτε άλλο. Σας προτείνω να πάρετε πέντε μπλουζάκια, ένα ζευγάρι σορτς, ένα ζευγάρι παντελόνι (ή τζιν), ένα ελαφρύ μπουφάν και αρκετά εσώρουχα και κάλτσες που θα σας κρατήσουν πέντε ημέρες στο δρόμο. Εάν θα πάτε σε ψυχρότερα κλίματα, αναζητήστε ρούχα που είναι κατασκευασμένα από μαλλί μερινό, καθώς αυτό θα σας κρατήσει ζεστό, ενώ θα παραμείνει ελαφρύ στην τσάντα σας.

Όταν πρόκειται για παπούτσια, τόσο λιγότεροι παίζετε τόσο καλύτερα.

Κατάφερα να επιζήσω δύο χρόνια ταξιδιού με απλά flip-flops γιατί δεν είμαι πολύ ένας πεζοπόρος και τα flip-flops είναι ωραία για κάθε περπάτημα που έκανα.

Εάν είστε περισσότερο περιπλανώμενος ταξιδιώτης, θα θέλατε να φέρετε μαζί σας ανθεκτικά παπούτσια για περπάτημα. Προσπαθήστε να πάρετε ένα παπούτσι πολλαπλών χρήσεων που καλύπτει το περπάτημα, την πεζοπορία και την πεζοπορία, έτσι ώστε να χρειάζεται μόνο να φέρετε μόνο το ένα.

Ακολουθεί η κατανομή των ενδυμάτων:

Καλλυντικά

Τα προϊόντα περιποίησης τουαλέτας είναι τα πιο δύσκολα για να αντιμετωπίσουμε μόνο όταν ταξιδεύει μόνο για μετακινήσεις. Δεν θα είστε πλέον σε θέση να αγοράσετε μπουκάλια σαμπουάν και αφρόλουτρου για να μαλακώσετε τον κόσμο μαζί σας. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να είστε δημιουργικοί.

Αν είστε περισσότερο ταξιδιώτης μεσαίας κατηγορίας / πολυτέλειας, ίσως μπορείτε να βασιστείτε σε αναλώσιμα από τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένετε. Αν δεν είστε βέβαιοι εάν τα μελλοντικά σας ξενοδοχεία παρέχουν είδη προσωπικής υγιεινής, μπορείτε να πάρετε μερικά σας μαζί σας όταν εσύ φεύγεις.

Εάν μείνετε στα διαμερίσματα Airbnb, μπορείτε επίσης να πείτε στο κατάλογο αν τα προϊόντα μπάνιου συμπεριλαμβάνονται στο μπάνιο, οπότε αν θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της εξεύρεσης μικρότερων μεγεθών ή στερεών εκδόσεων προϊόντων περιποίησης, αυτό θα μπορούσε να είναι μια άλλη καλή επιλογή .

Εάν δεν ισχύει τίποτα από αυτά, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε για στερεά αντικείμενα. Πρακτικά κάθε προϊόν τουαλέτας που μπορείτε να σκεφτείτε έχει ένα στερεό αντίγραφο, είτε πρόκειται για σαμπουάν, μαλακτικό, αφρόλουτρο, ή αντηλιακό!

Τέλος, θα μπορούσατε να παραλάβετε τα μικρά αντικείμενα τουαλέτας που ταξιδεύουν στα αεροδρόμια και τα φαρμακεία, αλλά αν δεν ταξιδεύετε σε ένα ταξίδι που διαρκεί λιγότερο από μία εβδομάδα, σας συνιστώ να αποφύγετε αυτά.

Δεν είναι μεγάλη αξία για τα χρήματα, δεν αντικαθίστανται εύκολα ενώ ταξιδεύετε και εξαντλούνται μέσα σε λίγες μέρες από το άνοιγμα τους. Το ακόλουθο είναι η κατανομή των ταξιδιωτικών μου περιποιήσεων:

Τεχνολογία Ταξιδιών

Αυτό που αποφασίζετε να ταξιδέψετε εξαρτάται απόλυτα από το στυλ ταξιδιού σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε οποιοδήποτε είδος blogging ή γραφής στο δρόμο, είναι καλύτερο να ταξιδέψετε με ένα ελαφρύ φορητό υπολογιστή, όπως το Macbook Air για να κάνετε την πληκτρολόγηση πολύ πιο εύκολη. Για οποιονδήποτε άλλον, χρειάζεστε πραγματικά ένα tablet και ένα τηλέφωνο.

Όταν πρόκειται για ανάγνωση, συνιστώ ιδιαίτερα τη συσκευασία ενός Kindle Paperwhite στην τσάντα σας, επειδή θα εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό χώρου και βάρους καθώς ταξιδεύετε - πολύ καλύτερα από ό, τι ταξιδεύετε με ένα βιβλίο.

Όταν πρόκειται για τη φωτογραφία, αν δεν είστε σούπερ-μέσα σε αυτό, μπορείτε να πάρετε εύκολα με τη χρήση του τηλεφώνου σας - πολλά τηλέφωνα στην αγορά σήμερα έχουν κάμερες που είναι ακριβώς τόσο μεγάλη όσο αυτό που θα βρείτε σε ένα σημείο και βλαστός. Μία φωτογραφική μηχανή micro 4 / 3s είναι μια μεγάλη, αν γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από μια φωτογραφική μηχανή - είναι παρόμοια σε βάρος σε ένα σημείο και πυροβολούν και παίρνουν κοντά σε φωτογραφίες ποιότητας SLR.

Θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα ταξιδιού που θα χρησιμοποιείται σε κάθε χώρα που επισκέπτεστε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα που φαίνεται γερό. Σας προτείνω έναν προσαρμογέα που μετατρέπει σε χώρες σε ένα, αντί για πολλούς προσαρμογείς για να εξοικονομήσετε χώρο.

Αντί να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, συνιστούμε να εγγραφείτε για λογαριασμό Smugmug για να φορτώσετε τις φωτογραφίες σας για να τις κρατήσετε ασφαλείς. Ή αν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο ως κύρια κάμερα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μόνο το χώρο αποθήκευσης σύννεφων στον οποίο έχετε πρόσβαση στη συσκευή σας.

Όλα τα άλλα που δεν έχουν αναφερθεί θα είναι φορτιστές και καλώδια. Ακολουθεί η λίστα των τεχνολογιών μεταφοράς:

φαρμακευτική αγωγή

Όταν πρόκειται για ταξίδια, η συντριπτική πλειοψηφία των φαρμάκων που μπορείτε να αγοράσετε στο σπίτι, θα είστε σε θέση να πάρετε όσο βρίσκεστε στο εξωτερικό. Στο κουτί πρώτων βοηθειών ταξιδιού σας, τότε, θα πρέπει να κοιτάξετε να το γεμίσετε με οποιοδήποτε φάρμακο συνταγών που δεν θα είστε σε θέση να πάρετε ενώ ταξιδεύετε. Πάντα ρίχνω ένα πακέτο παυσίπονων και κάποιο Imodium σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εάν ο γιατρός σας θα σας συνταγογραφήσει μια σειρά αντιβιοτικών μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τότε αυτό είναι κάτι που θα θελήσετε να συμπεριλάβετε επίσης.

Εάν ταξιδεύετε σε περιοχές όπου επικρατεί η ελονοσία, θα θέλατε να μεταφέρετε μαζί σας την πλήρη παροχή αντιμυαλικών δισκίων. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστώ να αγοράσετε ένα μπουκάλι χάπι, πιέζοντας μέσα από τα χάπια στη συσκευασία των blister και αποθηκεύοντας τα στο μπουκάλι. Θα πάρει πολύ λιγότερο χώρο στην τσάντα σας.

Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τίποτε άλλο ζωτικής σημασίας που πρέπει να συμπεριλάβετε. Το πακέτο πρώτων βοηθειών μου περιέχει:

Διάφορα

Τα διάφορα είδη εξαρτώνται απόλυτα από το τι είδους ταξιδιώτης είστε, τι πράγματα αντιμετωπίζετε ως απόλυτα βασικά στοιχεία και πόσο διάστημα έχετε αφήσει στο σακίδιο σας.

Μερικά από τα διάφορα είδη μου περιλαμβάνουν μια ταχεία ξηρή πετσέτα ταξιδιού (αυτά είναι απαραίτητα για τους μετακινούμενους ταξιδιώτες - είναι τόσο ελαφριές και μικρές και στεγνές πολύ γρήγορα), ένα σαρόνγκ (μάθετε γιατί αυτά είναι απόλυτα απαραίτητο για μένα ) , μερικά μακιγιάζ, γυαλιά ηλίου και μια στεγνή τσάντα (καλό εάν σκοπεύετε να πάρετε οποιουδήποτε πορθμείου ή σκάφους στα ταξίδια σας).

Τι δεν πρέπει να συσκευάσετε

Θα μπορούσα απλώς να πω τίποτα που δεν αναφέρεται σε αυτό το άρθρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι είναι διαφορετικοί και αυτό που θεωρώ ως ουσιώδες, δεν θα θελήσετε να πακετάρετε. και αυτό που συμβουλεύω να παραλείπετε, δεν θα αισθανθείτε άνετα χωρίς να ταξιδεύετε. Τούτου λεχθέντος, αν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποια στοιχεία δεν θεωρώ απαραίτητα για να ταξιδέψετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Υπνόσακος μεταξιού: Αυτός είναι ο βασικός άξονας των περισσότερων λιστών συσκευασίας στα ταξιδιωτικά blogs, αλλά διαπιστώνω ότι αναρωτιέμαι πόσοι από τους χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα. Αγόρασα ένα μεταξωτό ύφασμα για ύπνο βασισμένο σε πολλές από τις συστάσεις που βρήκα στο διαδίκτυο - είναι τελικά μικρό και ελαφρύ, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να το μεταφέρουμε.

Το έφερα για τρία χρόνια και το χρησιμοποίησα μιά φορά. Και αυτή η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα ήταν επειδή ήμουν ηλιακά και ήταν πολύ οδυνηρό να κοιμηθώ με ένα πάπλωμα.

Οι ξενώνες δεν είναι αηδιαστικοί τόποι, δεν είναι γεμάτοι bug bugs , και πραγματικά δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε με μεταξωτό ύφασμα. Είναι χάσιμο χώρου στο σακίδιο σας.

Σετ ραπτικής: Εντάξει, αυτό είναι ένα μικροσκοπικό στοιχείο, οπότε δεν έχει νόημα αν το πακετάρετε ή όχι, αλλά πραγματικά δεν βλέπω την ανάγκη να το μεταφέρω ανεξάρτητα. Αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο με το οποίο ταξίδευα εδώ και αρκετά χρόνια και δεν χρησιμοποίησα μία φορά. Στην πραγματικότητα, γρήγορα έμαθα ότι αν έσπαζα τίποτα τόσο πολύ που σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα κιτ ραπτικής για να το επιδιορθώσω, ήταν πιο γρήγορο και πιο εύκολο να αγοράσω ένα καινούργιο.

Πυκνά και ζεστά ρούχα: Για να ελευθερώσετε χώρο στην τσάντα σας, συνιστώ να αποφύγετε να μεταφέρετε μαζί σας παχιά, χειμωνιάτικα ρούχα στο ταξίδι σας. Αντ 'αυτού, συσκευάστε πολλά λεπτά στρώματα από Merino Wool για να σας κρατήσουν ζεστό.