Ετήσια Πρόγραμμα Πληρωμών Pass Pass

Οι συχνές επισκέψεις σε μεγάλα θεματικά πάρκα μπορούν τώρα να πληρωθούν μέχρι το μήνα!

Η αγορά ενός ετήσιου περάσματος σε οποιοδήποτε από τα σημαντικότερα θεματικά πάρκα της Κεντρικής Φλόριντα - οι κήποι Busch Tampa Bay, Disney World, SeaWorld Orlando και Universal Orlando - έχει τα προνόμιά της. Οι κάτοχοι ετήσιων καναλιών όχι μόνο εξασφαλίζουν απεριόριστη είσοδο στο αγαπημένο θεματικό πάρκο τους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά μπορούν να απολαύσουν επιπλέον παροχές όπως δωρεάν στάθμευση, εκπτώσεις για εμπορεύματα, φαγητό και ποτά, καθώς και πρόσθετα οφέλη. Φυσικά, όλα αυτά έρχονται σε τιμή.

Τα ετήσια περάσματα μπορούν εύκολα να ορίσουν ένα άτομο πίσω μερικές εκατοντάδες δολάρια το χρόνο, κάνοντας τη διασκέδαση απλά πάρα πολύ ακριβό για πολλούς.

Για όσους σκέφτηκαν να αγοράσουν ένα ετήσιο δελτίο στο αγαπημένο θεματικό πάρκο, αλλά σκέφτηκαν ότι δεν μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά ... υπάρχει τώρα μια προσιτή επιλογή. Μηνιαίες πληρωμές. Αντί να πετάξετε εκατοντάδες δολάρια σε μετρητά ή να χρεώσετε ολόκληρο το ποσό στην πιστωτική σας κάρτα και να πληρώσετε τα έξοδα χρηματοδότησης, τα θεματικά πάρκα της Φλόριντα δεν δέχονται πλέον καμία αμοιβή, άτοκες πληρωμές για τα ετήσια δικά τους δελτία. Εδώ είναι τα σχέδια πληρωμών των πάρκων και πώς λειτουργούν:

ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Η Disney World μόλις πρόσφατα άρχισε να προσφέρει ένα μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών για τους κατοίκους της Φλώριδας που αγοράζουν ετήσια περάσματα . Κατά την αγορά μέσω διαδικτύου, μια προκαταβολή ίση με ένα εισιτήριο θεματικού πάρκου χωρίς έκπτωση, διάρκειας ενός ημερών, συν το φόρο, χρεώνεται στην πιστωτική κάρτα του αγοραστή και το υπόλοιπο διαιρείται σε 12 ίσες δόσεις που χρεώνονται αυτόματα στην παρεχόμενη πιστωτική κάρτα.

Δεν προστίθενται τέλη χρηματοδότησης *, αλλά μπορεί να χρεώνονται τέλη για καθυστερημένες πληρωμές.

Ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί:

Ο αγοραστής εκτυπώνει ένα eCertificate στο σπίτι και το παίρνει, μαζί με ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας και την απαιτούμενη απόδειξη της διαμονής, σε οποιοδήποτε παράθυρο εισιτηρίων θεματικών πάρκων της Disney World για εξαργύρωση.

Busch Gardens Τάμπα κόλπος και SeaWorld Ορλάντο

Προσαρμόστε τα ετήσια Διαβατήρια σας είτε στο BuschGardens.com είτε στο SeaWorld.com. Τα βήματα είναι απλά. Επιλέξτε το πάρκο σας επιλέγοντας από οποιοδήποτε ή όλα αυτά τα υπέροχα θέρετρα και θαλάσσια πάρκα - SeaWorld Orlando, Busch Gardens Tampa Bay, Aquatica και Adventure Island. Επιλέξτε ένα ή δύο χρόνια σχέδιο (τώρα παίρνει το δεύτερο έτος μισό μακριά)? και, τέλος, επιλέξτε είτε να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό είτε να επιλέξετε την μηνιαία τιμή EZpay. Το πρόγραμμα EZpay διαιρεί το ποσό σε 12 ισόποσες πληρωμές που χρεώνονται αυτόματα στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα - δεν προστίθενται λογαριασμοί, δεν υπάρχουν γραπτές επιταγές και δεν προστίθενται χρήματα ή τόκοι *.

Οι ακόλουθοι περιορισμοί ισχύουν για την EZpay:

Ο αγοραστής μπορεί να αποφύγει τις χρεώσεις αποστολής εκτυπώνοντας ένα eVoucher στο σπίτι και να το πάρει στα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης του πάρκου έξω από την κύρια πύλη. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να λάβετε το Διαβατήριό σας και να το πάρετε στα turnstiles. Θα σας ζητηθεί έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία (άδεια οδήγησης ή διαβατήριο) και ενδεχομένως η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά του Διαβατηρίου.

> Συχνές ερωτήσεις eVoucher

Universal Orlando

Οι κάτοικοι της Φλόριντα μπορούν να αγοράσουν τα ετήσια δελτία της Universal - Power Pass, Preferred Pass και Premier Pass - για ένα ευέλικτο πρόγραμμα πληρωμών που ονομάζεται FlexPay. Απαιτείται προκαταβολή, με το υπόλοιπο να καταβάλλεται σε ίσες πληρωμές που εκτείνεται σε 11 μήνες. Το ετήσιο δελτίο θα ξεκινήσει την ημερομηνία που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η κάρτα, όχι την ημερομηνία αγοράς.

Οι ακόλουθοι περιορισμοί ισχύουν για το FlexPay:

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αγορά ετήσιων δελτίων σε ένα σχέδιο πληρωμής.

Φυσικά, ένα μειονέκτημα για την αγορά ετήσιων δελτίων σε ένα πρόγραμμα πληρωμών είναι η δυνατότητα να συγκεντρωθούν χρεώσεις χρηματοδότησης και τόκων σε υπολειπόμενα υπόλοιπα πιστωτικών καρτών, καθιστώντας την αγορά ακριβότερη με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, οι πληρωμές μπορεί να επιβαρύνουν εάν τα προσωπικά οικονομικά μεταβληθούν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δέσμευσης ενός ή δύο ετών.

Η κατώτατη γραμμή

Λαμβάνοντας υπόψη τα τέλη πάρκων τιμών που χρεώνουν αυτές τις μέρες για μονοήμερες εισόδους και στάθμευση, μόνο τρεις με πέντε επισκέψεις ετησίως κάνουν τα ετήσια περάσματα αξίζει τον κόπο. Φυσικά, όσο περισσότερο επισκέπτεστε, τόσο λιγότερο η κάθε επίσκεψη κοστίζει αποτελεσματικά. Αυτά τα σχέδια θα προσφέρουν το μεγαλύτερο όφελος σε όσους είναι πιο πιθανό να πληρώσουν τους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών τους πλήρως κάθε μήνα ή που χρησιμοποιούν μια χρεωστική κάρτα για την αγορά.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ τα θεματικά πάρκα δεν επιτρέπεται να προσθέτουν χρεώσεις χρηματοδότησης ή τόκου στα σχέδια πληρωμών τους, μπορείτε να πληρώσετε τόκους ή / και χρηματοοικονομικά έξοδα για οποιοδήποτε υπόλοιπο της μη πληρωμένης πιστωτικής κάρτας.