Η καλύτερη αιματηρή Μαρία στο Λας Βέγκας

Το τελευταίο φάρμακο για να θεραπεύσει τον πόνο μιας καλής νύχτας το επόμενο πρωί είναι η αιματηρή Μαρία . Είναι αποδεδειγμένο γεγονός. Ο πατέρας μου θα μου έλεγε να θεραπεύσω ένα hangover με μια μπύρα το πρωί, αλλά η σκέψη για αυτό συνήθως με παγιδεύει το κεφάλι μου και προσπαθώ να κρατώ αργά το βράδυ γεύμα μου στο στομάχι μου. (Ξέρω, σκεφτόσαστε "Αυτή είναι η γνώση ότι ο πατέρας σας σας πέρασε;") Ωστόσο, όταν είστε στο Λας Βέγκας και η νύχτα πάει πολύ και η διασκέδαση αιμορραγεί την επόμενη μέρα πρέπει να ξέρετε ότι εκεί είναι ένα φως στο τέλος της σήραγγας που είναι το επόμενο πρωί.

Είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχει. Το αχνό φως με τον καταπραϋντικό ήχο και τις ιδιότητες χαλάρωσης του πόνου βρίσκεται στο Fusion Bar στο Palazzo . Η αιματηρή Μαρία θα σας επαναφορτίσει και θα σας επιστρέψει στο σχήμα της ημέρας. Είναι πικάντικη με μια νότα γλυκιά πιπεριά και αγάπη σέλινο. One Bloody Mary στη σύντηξη και σύντομα θα παραγγείλετε στιγμιότυπα της έγχυσης βότκας για όλους.

Η σύντηξη είναι ένα μπαρ καζίνο, έτσι φυσικά θα πρέπει να κάνει ένα καλό ποτό, αλλά η ομορφιά αυτού του σημείου είναι ότι είναι βολικό και μπορεί να σας κάνει μια μη ανοησία Bloody Mary χωρίς να σέρνετε το σώμα σας σε ένα εστιατόριο.

Το Blood Mary Options στο Λας Βέγκας

Αυτό πρέπει να είναι ένα απλό ποτό και η αλήθεια είναι ότι αν χρειαστεί μόνο να θεραπεύσετε τα συμπτώματα μιας μακράς νύχτας μπορεί να θέλετε να αποφύγετε αυτές τις προτάσεις για ένα καλό ποτό. Ρεαλιστικά, θέλετε να δείτε ένα καλάθι με τόσες πολλές επιλογές για μια αιματηρή Μαρία όταν αισθάνεστε λίγο φριχτό; Λοιπόν, εάν ελέγξετε αυτές τις ιδέες για μια αναζωογονητική και αναζωογονητική Bloody Mary στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να γιορτάσετε στο Λας Βέγκας;
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου μέρη για να πάω στο πάρτι ή για να διατηρήσω την ορμή σε όλο το βράδυ στο Λας Βέγκας.