Φίδια των Everglades και της Νότιας Φλόριντα

Όταν σκέφτεστε την άγρια ​​φύση της Φλόριντα, το μυαλό σας πιθανότατα μετατρέπεται σε μανιτάδες, αλιγάτορες και μαρλίνια. Βάλτε τα μάτια σας προς τα κάτω στο ανθηρό πράσινο χορτάρι, και απλά θα συναντήσετε ένα από τα πολλά είδη φιδιών στη Φλόριντα.

Χάρη στον υγρό καιρό μας, τα πλούσια υποτροπικά τοπία και την πυκνή καλλιέργεια, δεν αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχει αφθονία φιδιών στη Φλόριντα, ιδιαίτερα στη νότια άκρη του κράτους.

Από το χαριτωμένο φλυτζάνι του Φλόριντα μέχρι το μυστικό (και εξαιρετικά δηλητηριώδες) φίδι Coral, υπάρχουν πάνω από 50 είδη φιδιών στη Φλώριδα, ενώ έξι από αυτά τα φίδια θεωρούνται δηλητηριώδη. Επιπλέον, τέσσερα από αυτά τα έξι φίδια διαμένουν στη Νότια Φλόριντα, ιδιαίτερα στα δάση μαγκρόβια της Florida Everglades .

Είτε επισκέπτεστε τη Φλόριντα για οικογενειακές διακοπές είτε απλά θέλετε να μάθετε τι γλιστράει στην πίσω αυλή σας, ρίξτε μια ματιά στα πιο συνηθισμένα φίδια στη Φλόριντα - συμπεριλαμβανομένων εκείνων των ειδών που θέλετε να μείνετε μακριά.

Κοινά φίδια στη Φλώριδα

Ο τύπος των φιδιών που θα συναντήσετε στη Φλόριντα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τμήμα του κράτους στο οποίο βρίσκεστε. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιο πιθανό να συναντήσετε ένα κοινό φίδι κήπου στα πιο εύκρατα κλίματα της βόρειας Φλόριντα απ 'ότι στην υποτροπική θερμότητα του Μαϊάμι και των γύρω Everglades.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μια λίστα γρήγορων πυρκαγιών των πιο κοινών φιδιών στη Φλόριντα:

Υπάρχουν δηλητηριώδη φίδια στη Φλώριδα;

Υπάρχουν έξι είδη δηλητηριώδους φιδιού στη Φλόριντα: ο κροταλίας Canebrake, ο κρουστάς του Eastern Diamondback, ο Dusky Pygmy Rattlesnake, το Φίδι Florida Cottonmouth, το φίδι Southern Copperhead και το φίδι του Κοραλλιού.

Ενώ όλα αυτά τα φίδια έχουν διαφορετικές σημάνσεις, μπορούν συνήθως να χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα ή διαμάντια. Επίσης, δηλητηριώδη φίδια είναι πολύ πιο κοινά στη Νότια Φλόριντα, με τέσσερα από τα έξι δηλητηριώδη φίδια που βρίσκονται μέσα στο Everglades.

Τι να κάνετε αν συναντήσετε ένα φίδι

Ό, τι κι αν κάνετε, αποφύγετε το χειρισμό ενός φιδιού, ακόμα κι αν είστε αρκετά σίγουροι ότι ξέρετε τι είδους είναι. Η πλειοψηφία των δαγκωμάτων φιδιών παρέχεται στα χέρια και στα χέρια ως αποτέλεσμα αυτού του χειρισμού. επομένως, αφήστε το φίδι μόνο, καθώς δεν θα σας ενοχλήσει αν δεν τον ενοχλείτε.

Τώρα που γνωρίζετε λίγα περισσότερα σχετικά με τα φίδια στη Φλόριντα, είναι εύκολο να εκτιμήσετε πώς τα καταπράσινα τοπία του Sunshine State και το υποτροπικό κλίμα βοήθησαν στην παραγωγή ενός από τους πιο ποικίλους οικότοπους του φιδιού σε ολόκληρο τον κόσμο.