Σχεδιάστε μια επίσκεψη στο Rockaway Beach στη Νέα Υόρκη

Ενώ πολλοί τουρίστες το βλέπουν συχνά υπέρ του πιο πολυσύχναστου νησιού Coney, η Rockaway Beach στο Queens της Νέας Υόρκης προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο - και χρειάζονται περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα για να φτάσετε στο Μανχάταν.

Με καθαρά, μαλακά τμήματα άμμου, ευχάριστα κύματα, απρόσκοπτη θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα στην παραλία μπορείτε να βρείτε, Rockaway Beach και Far Rockaways έχουν γίνει ένα τοπικό φαβορί της Νέας Υόρκης.

Χρειάζονται περίπου μία ώρα και 14 λεπτά για να φτάσετε στην παραλία Rockaway με μετρό ή λεωφορείο από το Μανχάταν και λίγο περισσότερο από μισή ώρα με το αυτοκίνητο, καθιστώντας το ένα τέλειο ημερήσιο ταξίδι αν ψάχνετε για έναν τρόπο να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού στην πόλη . Το πιο δημοφιλές τμήμα της παραλίας περνάει κατά μήκος των δρόμων που αριθμούνται από τα μέσα της δεκαετίας του '80 έως το 100, οπότε θα θελήσετε να κατευθυνθείτε περισσότερο ανατολικά ή δυτικά, εάν θέλετε ένα πιο ήσυχο τμήμα της παραλίας.