Επισκεφθείτε το Κέντρο Raptor

Μια πιο προσεκτική ματιά στο Raptor Center του Πανεπιστημίου της Μινεσότα

Πάρτε πάρτι για τα πουλιά. Γνωρίστε φαλακρούς αετούς κοντά. Κούρσα με κουκουβάγιες. Και το κάνετε όλοι για μια καλή αιτία όταν επισκέπτεστε το Κέντρο Raptor στο St. Paul, Minnesota. Αυτό το ιερό πουλιών είναι ένα αγαπημένο μέρος για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, τους ενήλικες και τα παιδιά.

Το Raptor Center είναι τμήμα του Κολλεγίου Κτηνιατρικής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Μινεσότα, στην πανεπιστημιούπολη St. Paul του Πανεπιστημίου.

Το Raptor Center διασώζει, θεραπεύει και αποκαθιστά τα τραυματισμένα πουλιά, με στόχο να τα αφήσει πίσω στη φύση.

Η Μινεσότα φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη αρπακτικών: φαλακρός αετός, αμερικάνικες κέδρους, τέσσερα είδη γερακιών, τρία είδη γερακιών και δώδεκα είδη κουκουβάγιων. Όλα αυτά τα πουλιά, καθώς και πουλιά από τα γύρω κράτη, αντιμετωπίζονται στο Κέντρο Raptor.

Ιστορικό του Κέντρου Raptor

Το Raptor Center ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και από τότε έχει πρωτοπορήσει σε νέες θεραπείες για αρπακτικά. Το κέντρο είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία στην ιατρική raptor και τη χειρουργική επέμβαση, και εκπαιδεύει κτηνιάτρους από όλο τον κόσμο.

Τα πτηνά που τραυματίζονται πολύ άσχημα για να απελευθερωθούν στεγάζονται στο Κέντρο Raptor. Μόλις ανακτηθούν, αυτά τα πουλιά γίνονται "αρπακτικά παιδιών" και είναι οι πρεσβευτές των προγραμμάτων του Κέντρου Raptor για την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι αρπακτικοί. Αυτά είναι τα πουλιά που θα συναντήσετε κατά την επίσκεψή σας. Πολλά είδη αρπακτικών απειλούνται, σε μεγάλο βαθμό λόγω ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Πώς να βοηθήσετε τα πουλιά

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βοηθήσετε στην προστασία των αρπακτικών.

Πολλοί τραυματισμένοι αρπακτοί που έρχονται στο Κέντρο Raptor έχουν πληγεί από αυτοκίνητα. Οι αρπακτοί συχνά εκτρέφονται για τροχαία απορρίμματα που απορρίπτονται ή απορρίπτονται από τα αυτοκίνητα, θέτοντάς τα σε κίνδυνο να χτυπηθούν από τα οχήματα. Έτσι πέρα ​​από τη δωρεά στο κέντρο και την επίσκεψη για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, οι καθημερινές σας δραστηριότητες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν.

Μην ρίχνετε φαγητό ή σκουπίδια από το αυτοκίνητό σας, για εκκινητές.

Το Raptor Centre είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες τις περισσότερες ημέρες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Κέντρο Raptor είναι ανοικτό στο κοινό την Τρίτη έως την Παρασκευή. Οι εκδρομές είναι δωρεάν, αν και οι δωρεές ή / και οι αγορές στο κατάστημα δώρων εκτιμώνται και πηγαίνουν για να βοηθήσουν την αιτία.

Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο Κέντρο Raptor

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε είναι το Σαββατοκύριακο όταν παρουσιάζεται το πρόγραμμα Raptors of Minnesota. Οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν ζωντανά αρπακτικά, να περιηγηθούν στο Raptor Center και στο υπαίθριο περίβλημα αρπακτικών και να μάθουν περισσότερα για το έργο του Raptor Center. Το πρόγραμμα παρουσιάζεται στις 1-2 μ.μ. τα περισσότερα απογεύματα Σαββάτου και Κυριακής. Τα εισιτήρια είναι φθηνά.

Μια άλλη προσφορά στο Raptor Center, ιδανικό για παιδιά που ζουν στην άγρια ​​φύση, είναι να κλείσετε ένα πάρτι γενεθλίων, γνωστό και ως "Party Hatchday". Το παιδί σας και οι φίλοι του / της μπορούν να συνομιλήσουν με έναν πραγματικό αρπακτικό, να κάνουν ένα σκάφος με θέματα αρπακτικών και να λάβουν ευνοϊκές εκδηλώσεις με κόμματα με αρπακτικό.

Το Raptor Center παρουσιάζει επίσης διαλέξεις και τρέχει προγράμματα για παιδιά, μεταξύ των οποίων ένα θερινό σχολείο. Οι εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων πραγματοποιούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες γύρω από τις πόλεις Twin City.

Raptor Releases

Ένα από τα κυριώτερα σημεία του ημερολογίου του Raptor Center είναι το ετήσιο Raptor Releases.

Οι αποκατεστημένοι αρπακτοί επιστρέφουν στην άγρια ​​φύση και το κοινό καλείται να έρθει και να θαυμάσει αυτά τα θαυμάσια πουλιά που πετούν ελεύθερα.

Η απελευθέρωση Raptor άνοιξη είναι συνήθως στις αρχές Μαΐου, και η απελευθέρωση raptor πτώση είναι συνήθως στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο ιστότοπος του Raptor Center διαθέτει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτά τα γεγονότα και άλλα συμβάντα στο Κέντρο Raptor, τα οποία μπορείτε να συντονίσετε με την επίσκεψή σας στη Μινεσότα.