Πώς να βρείτε Cave Creek, Αριζόνα

Η πόλη του Cave Creek έχει ένα πολύ παλιό στιλ, δυτική αίσθηση σε αυτό. Θα βρείτε σαλόνια, rodeos, ακίνητα και άλλα σημάδια της παλιάς δύσης εδώ, καθώς και εκλεκτά εστιατόρια, μονοπάτια πεζοπορίας και χώρους αναψυχής. Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης για τους επισκέπτες πραγματοποιείται κατά μήκος του σπηλαίου Creek Road, ακριβώς κάτω από το κέντρο της πόλης.

Carefree, Arizona θεωρείται από πολλούς ως μια αδελφή κοινότητα στο Cave Creek. Carefree είναι η θέση για το ετήσιο Carefree Art & Wine Festival και το Carefree Christmas Festival.

Παρόλο που πρόκειται για εποχιακά γεγονότα, μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε ξέγνοιαστα την τοπική γοητεία, τα καταστήματα και τις καφετέριες καθώς και το Carefree Desert Garden ακριβώς δίπλα στο ηλιακό ρολόι.

Ενώ δεν υπάρχουν πάρα πολλά μέρη για να μείνετε κατά την επίσκεψη Cave Creek (βρείτε ένα Cave Creek ξενοδοχείο στο TripAdvisor), υπάρχουν δύο θέρετρα στο Carefree. Το Carefree Resort & Conference Center είναι ένα μικρότερο, πιο ήσυχο θέρετρο, ενώ το πολυπόθητο Boulders Resort & Spa είναι πιο πολυτελές (και ακριβότερο) με γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος και εξαιρετικό φαγητό. Το Carefree κάνει ένα υπέροχο μέρος, έξω από την πόλη και τη φασαρία, για μια τοπική παραμονή του Σαββατοκύριακου χωρίς την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Είναι μόλις λίγα λεπτά από το Cave Creek.

Για τους σκοπούς αυτού του χάρτη, η διεύθυνση για το Cave Creek είναι η Α-Ω είναι το 6245 E. Cave Creek Road, Cave Creek, AZ 85331. Αυτή είναι η διεύθυνση για το Frontiertown, μια κεντρική τοποθεσία στην πόλη. Τα περισσότερα από τα καταστήματα, τα μπαρ και τα εστιατόρια κατά μήκος της οδού Cave Creek Road βρίσκονται σε απόσταση τριών μιλίων από αυτήν την τοποθεσία.

Το Stagecoach Village είναι το μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το γαστρονομικό φεστιβάλ Γεύση του Cave Creek, το Stagecoach Village Fine Art & Wine Festival και τουλάχιστον μερικά από τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του Cave Creek Wicked, του κόμματος της πόλης του Halloween.

Οδηγίες για το Cave Creek, Αριζόνα

Από το Δυτικό Φοίνιξ: Οδηγήστε βόρεια στο I-17 (Black Canyon Freeway) στο Carefree Hwy.

Στρίψτε δεξιά (ανατολικά). Οδηγήστε στο Cave Creek Road και στρίψτε αριστερά (βόρεια). Ακολουθήστε το Cave Creek Road μέσα από την πόλη στο Stagecoach Village.

Από τη Βορειοδυτική: πάρτε το Loop 101 Agua Fria στην έξοδο του δρόμου Scottsdale. Στρίψτε αριστερά (βόρεια) στον δρόμο Scottsdale Road προς Cave Creek Road. Ο παλιός ανέμελος αυτοκινητόδρομος Scottsdale Road γίνεται οδός Tom Darlington. Στρίψτε αριστερά (δυτικά) στον Cave Creek Road.

Από το Κεντρικό και το Ανατολικό Φοίνιξ: Πηγαίνετε βόρεια από το SR51 προς το Loop 101 ανατολικά, προς το Scottsdale. Έξοδος Scottsdale Road και οδηγείτε βόρεια. Προηγούμενη Carefree Highway γίνεται Tom Tom Darlington Road. Στρίψτε αριστερά (δυτικά) στον Cave Creek Road.

Από το Scottsdale: Πάρτε το βρόχο 101 στην οδό Scottsdale. Στρίβετε δεξιά (βόρεια) κατά την έξοδο και την οδήγηση στο παρελθόν Carefree Highway. Γίνεται το Tom Darlington Road. Συνεχίστε βόρεια προς Cave Creek Road και στρίψτε αριστερά.

Ο χάρτης

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.