Ιστορία της νύχτας του διαβόλου στο Ντιτρόιτ

Το βράδυ πριν από το Halloween (30 Οκτωβρίου) είναι παραδοσιακά μια νύχτα από φάρσες και κακίες σε ένα μεγάλο μέρος του Midwest και σε ορισμένες από τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στο Ντιτρόιτ, αναφέρεται ως νύχτα του διαβόλου και έχει παράδοση σχεδόν όσο πόλη υπήρξε.

Η νύχτα του Devil's στο Ντιτρόιτ πιθανότατα μπορεί να ανιχνευθεί στην Ιρλανδία στα μέσα της δεκαετίας του 1880, όπου η νύχτα της κακοποίησης αρχικά αποδόθηκε σε νεράιδες και ξωτικά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αργίες μεταμορφώθηκαν σε μια νύχτα σαπωνοποιημένων παραθύρων και χαρτιών χαρτιού υγείας. Με άλλα λόγια, η 30η Οκτωβρίου ήταν το «τέχνασμα» για την «απόλαυση» του Απόκριους και έδωσε στα προάστια παιδιά μια νύχτα εξέγερσης και αναρχίας.

Όπως είναι ευρέως διαδεδομένο όσο φαίνεται το φαινόμενο, πολλά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, κυρίως τα κράτη στο νότο και στη δύση, δεν το άκουσαν ποτέ και προφανώς διατηρούν όλα τα άτακτα χαστούκια για αποκριές.

Σφάλμα στις 30 Οκτωβρίου

Περιοχή σε περιοχή, η νύχτα έχει διαφορετικά ονόματα, αλλά οι δραστηριότητες παραμένουν πάρα πολύ ίδιες: κουδουνίσματα κουδουνίσματα, αμαξοστοιχίες αυτοκινήτων, σκουπίδια και σκουπίδια. Camden, Νιου Τζέρσεϋ καλεί την νύχτα διακοπών νύχτα , ενώ άλλα μέρη του Νιου Τζέρσεϋ αποκαλούν νύχτα λάχανο . Το Σινσινάτι, το Οχάιο το ονομάζει Βλάβη Νύχτα , ενώ άλλα μέρη του Οχάιο την αποκαλούν Νύχτα Βεγγάρη . Σε άλλες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι γνωστή ως Doorbell Night , Trick Night , Corn Night , Tick-Tack Night και Goosey Night .

Στον Καναδά, είναι γνωστό είτε ως Gate Night είτε ως Matt Night .

Στο Ντιτρόιτ και σε ένα μεγάλο μέρος του Μίτσιγκαν, η νύχτα είναι γνωστός ως διαβόητη νύχτα του διαβόλου , ένα μνημείο που τώρα συνδέεται αιώνια με εκτεταμένο εμπρησμό. Η νύχτα του διαβόλου ήταν μια φορά, ωστόσο, απλά ένα διαφορετικό όνομα για περισσότερα από αυτά: κακό.

Παρά τη φήμη της νύχτας του διαβόλου , το Ντιτρόιτ δεν είναι η μόνη πόλη που βιώνει μια κλιμάκωση από φάρσες έως εμπρησμό στις 30 Οκτωβρίου.

Camden, Νιου Τζέρσεϊ είχε τη δική του περίοδο εμπρησμού που σχετίζεται με το Mischief-Night στη δεκαετία του '90 που εύκολα ανταγωνίζεται το Ντιτρόιτ.

Εξέλιξη της νύχτας του διαβόλου: Η νύχτα του αγγέλου

Ενώ το Ντιτρόιτ προσπάθησε να τερματίσει το εμπρησμό, καθώς και τις πιο αθώες κακοποιήσεις, μέσω περιπολιών γειτονιάς και απλώς αλλάζοντας το όνομα από τη νύχτα του διαβόλου στη νύχτα του αγγέλου , μεγάλο μέρος της πόλης γιορτάζει ακόμα μια νύχτα φαντασμαγορρευμένη 30 Οκτωβρίου.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 2017 υπήρξαν αναφερθείσες 21 πυρκαγιές στην περιοχή του μετρό του Ντιτρόιτ που προκλήθηκαν από παπαγάλοι που προσπαθούσαν να βγάλουν το χέρι τους στην κακομεταχείριση της νύχτας του διαβόλου. Εάν ταξιδεύετε στην περιοχή κατά τη διάρκεια του τέλους Οκτωβρίου, είναι καλύτερο να αποφύγετε το σκοτάδι την ημέρα πριν από το Halloween, ειδικά στις πιο επικίνδυνες γειτονιές.

Ακόμα, αυτοί οι αριθμοί έχουν μειωθεί σημαντικά από το ύψος της νύχτας του διαβόλου το 1984, όταν υπήρξαν 810 πυρκαγιές που αναφέρθηκαν σε ολόκληρη την πόλη, οπότε ίσως η αλλαγή επωνυμίας στη "νύχτα του αγγέλου" είχε αντίκτυπο στις γενικές καταστροφές που προκαλούν οι ντόπιοι στις 30 Οκτωβρίου κάθε έτος.

Άλλες πρωτοβουλίες των πόλεων τα τελευταία χρόνια, όπως η αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 έως τις 6 το πρωί για παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών και η απαγόρευση της κυκλοφορίας για τα παιδιά ηλικίας 17 ετών και 6 μ.μ., τα οποία δεν συνοδεύονται από νόμιμο κηδεμόνα ηλικία 18 ετών.

Επιπλέον, πολλά τζάκια και αστυνομικοί σταθμοί φιλοξενούν τώρα εκδηλώσεις Angel Night για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να προκαλέσουν κακό.