Επισκεφθείτε την Αλάσκα από την ξηρά ή με κρουαζιέρα;

Οι διακοπές της Αλάσκας, για τους περισσότερους από εμάς, είναι μια σημαντική επένδυση χρόνου και χρήματος. Έχετε ονειρευτεί να επισκέπτεστε την Αλάσκα για πολλά χρόνια και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν τρόπο ταξιδιού και μια διαδρομή που ταιριάζει με τα γούστα και τις προσδοκίες σας και των εταίρων σας στην Αλάσκα. Μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο ή με κρουαζιέρα, με ένα αυστηρό πρόγραμμα ή με την ιδιοτροπία σας. Μπορείτε να εξερευνήσετε μόνοι σας, ή να έχετε κάποιον να σας καθοδηγήσει σε μια προεπιλεγμένη λίστα με αξιοθέατα και αξιοθέατα.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στην Αλάσκα .

Επισκεφθείτε την Αλάσκα από κρουαζιερόπλοια μεγάλης έως μεσαίου μεγέθους

Μια μεγάλη κρουαζιέρα πλοίων μπορεί να ακούγεται σαν παράδεισος ή κόλαση, ανάλογα με την προσωπικότητά σας. Στην πραγματικότητα, μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα απευθύνει έκκληση για τον ζωηρό κόμμα του κόμματος και για τον αναζητητή της μοναξιάς, για το παθητικό και για το ενεργό. Ένα κρουαζιερόπλοιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εμπειριών και είναι μια καλή επιλογή για ομάδες ταξιδιών όπου τα μέλη έχουν ένα μείγμα γευμάτων και διατάξεων.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Επισκεφθείτε την Αλάσκα με το μικρό κρουαζιερόπλοιο

Ως εναλλακτική λύση για να ταξιδεύετε με χιλιάδες σε ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα στην Αλάσκα πάνω σε ένα μικρό πλοίο.

Οι κρουαζιέρες μικρών πλοίων είναι διαθέσιμες για μερικές δωδεκάδες έως μερικές εκατοντάδες επισκέπτες.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Επισκεφθείτε την Αλάσκα με Escorted Land Tour

Χαλαρώστε και αφήστε κάποιον άλλο να σας μεταφέρει. Ο σιδηρόδρομος της Αλάσκας και τα πολυτελή λεωφορεία παρέχουν τη μεταφορά για πολλές από τις ξεναγήσεις στην Αλάσκα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Επισκεφθείτε την Αλάσκα από τη γη από μόνοι σας

Εάν το ιδανικό ταξίδι σας στην Αλάσκα περιλαμβάνει αξιοθέατα ή προορισμούς που δεν είναι από τους πιο δημοφιλείς, ταξιδεύοντας μόνοι σας, χρησιμοποιώντας τη δική σας μορφή μεταφοράς, είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτός ο τρόπος μετακίνησης είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που σχεδιάζουν να συμπεριλάβουν κάμπινγκ ή backpacking στο δρομολόγιό τους.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ωστόσο, σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το μεγαλείο και την ένδοξη κατάσταση της Αλάσκας, θα είστε σίγουροι ότι θα έρθετε σπίτι με αναμνήσεις για θησαυρό για όλη τη ζωή. Και μια λίστα με πράγματα που πρέπει να εξερευνήσετε "την επόμενη φορά".