Κυνήγι για Αντίκες και Ιστορία στο Cotswolds

Το υπέροχο χωριό Burford έχει πολλά από τα δύο

Τα Cotswolds είναι πλούσια περιοχή για αγορές αντίκες. Ενώ στο κυνήγι για τα συλλεκτικά αντικείμενα, ανακάλυψα ότι το όμορφο χωριό Cotswolds του Burford έχει πλούσια φλέβα πολύχρωμης ιστορίας.

Τα σημάδια δύο μεγάλων καταστημάτων με αντίκες , που αντικρύζουν το ένα στο άλλο κατά το Α40 περίπου στο μέσο της οδού μεταξύ Οξφόρδης και Τσέλτεναμ, ήταν αδύνατο να αγνοηθούν. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα κρησφύγετο γύρω από ένα μεγάλο, σκονισμένο αρχοντικό αντίκες, κινούμενος γύρω από την επόμενη διασταύρωση, επέστρεψα στο Burford Roundabout για κάποιο σοβαρό αντίκτυπο.

Το Gateway Antiques, από την ανατολική οδό, εξειδικεύεται στα αγγλικά και ευρωπαϊκά έπιπλα του 17ου - 20ού αιώνα - μεγάλα ξύλινα κιβώτια, τραπέζια, τραπέζια και βιβλιοθήκες - και με περίπου 8.000 τετραγωνικά πόδια ισχυρίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο κατάστημα με αντίκες στο Cotswolds. Εάν δεν είστε μερικοί στο "χρησιμοποιημένο" έπιπλο, θα σας κάνουν πανομοιότυπες αναπαραγωγές για περίπου πέντε φορές την τιμή. Διασχίζοντας τον αυτοκινητόδρομο (ο οποίος απαιτούσε έναν βρόχο γύρω από τον κυκλικό κόμβο), βρήκα το κέντρο αντίκες του Burford λίγο μικρότερο και ο άντρας που σκέφτηκε το κατάστημα λίγο λιγότερο κουβεντιάζοντας, αλλά το απόθεμα ήταν κατά τα άλλα παρόμοιο.

Δεν ήταν αρκετά η βρώμικη περιήγηση που έβλεπα.

Έτσι, κατέβηκα από τον κεντρικό δρόμο προς το χωριό High Street, όπου οι Antiques @ The George ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Τα αστέρια, τα κεραμικά, τα πορσελάνες, τα αρκουδάκια, τα μετάλλια, τα εργαλεία αγροκτήματος, τα κοσμήματα, τα κοσμήματα, τα συλλεκτικά καρτ ποστάλ, τα κοσμήματα από χάλκινο και χάλκινο, τα αργυρά, τα αγγεία, δάπεδα - μαζί με προσγειώσεις, γωνίες και κρησφύγετα - από μισό ξύλο, πρώην πανδοχείο προπονητή του 15ου αιώνα.

Μόλις ψηφιστεί ένα από τα 50 κορυφαία κέντρα αντίκτυπου του Ηνωμένου Βασιλείου, ο George είναι το σπίτι των δεκάδων αντιπροσώπων που με χαρά σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε ειρηνικά για ώρες.

Όταν ήταν ένα ξενοδοχείο, οι innkeepers στο George ήταν εξίσου διακριτικοί. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο ήταν συχνά το σκηνικό για μια από τις σπουδαίες επιδόσεις της ιστορίας.

Royal Hanky ​​Panky στο Γιώργο

Τον 17ο αιώνα, ο βασιλιάς Κάρολος Β 'και η αγαπημένη του ερωμένη, Nell Gwynn, έμειναν τακτικά στο Γεώργιο όταν παρακολούθησαν τους αγώνες του Burford. Είναι πιθανό ο γηραιότερος και μοναδικός γιός του Nell από τον βασιλιά, να είχε σχεδιαστεί εκεί. Γιατί αλλιώς, όταν ο Charles ενέκρινε για πρώτη φορά τον Charles Beauclerk (προφέρεται ως Bo-clare), του έδωσε τον τίτλο Earl of Burford; Και όταν ο βασιλιάς κατοικούσε στο Κάστρο του Windsor , η Νελ και ο γιος της κατείχαν ένα σπίτι στην οδό Church, ακριβώς πέρα ​​από τα τείχη του κάστρου. Μια σήραγγα μπορεί κάποτε να έχει συνδέσει αυτό το σπίτι με το κάστρο. Η Nell, με την άδεια του βασιλιά, ονόμασε την Windsor που κατοικεί στο Burford House.

Ο διατροφολόγος Samuel Pepys, ο οποίος ήταν θαυμαστής της Nell Gwynn και έγραψε έγκυρα τα ταλέντα της ως ηθοποιός κωμωδίας, έμεινε επίσης στο The George. Προφανώς έβγαλε μερικά γκράφιτι σε ένα παράθυρο το οποίο οι αετοί-μάτια μπορεί ακόμα να βρουν.

Τα Επίπεδα

Δεν είναι όλες οι ιστορικές ιστορίες του Burford τόσο ρομαντικές. Μια άλλη ομάδα επισκεπτών στο χωριό, γνωστή ως Levellers, συνάντησε ένα πιο τραγικό τέλος.

Μετά τον Αγγλικό Εμφύλιο Πόλεμο, ο Oliver Cromwell απέστειλε τον Κοινοβουλευτικό Στρατό στην Ιρλανδία. Τον Μάιο του 1649, 800 στρατιώτες, θυμωμένοι με το ότι δεν πληρώθηκαν πριν από την επιβίβαση στην Ιρλανδία και την έλλειψη δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση, επανεμφανίστηκαν και προχώρησαν στη δύση για να ενώσουν και άλλες συμπαθητικές ομάδες.

Σταμάτησαν να ξεκουραστούν στο Burford όπου ο τοπικός διοικητής είχε υποσχεθεί να αποφύγει την επίθεση μέχρι να συζητηθούν τα παράπονά τους.

Αντ 'αυτού, τους πρόδωσε και, με τον Cromwell και αρκετούς χιλιάδες ιππείς, διέσχισε την πόλη, συλλαμβάνοντας περισσότερους από 300 από τους ανταρτών. Οι φυλακισμένοι ήταν κλειδωμένοι στην ενοριακή εκκλησία και τρεις από τους ηγέτες τους εκτελέστηκαν στην εκκλησία.

Αν επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στην Πράσινη εκκλησία ανατολικά της High Street, αναζητήστε την πινακίδα που τιμά τη μνήμη του γεγονότος και θυμηθείτε τους τρεις εκτελεστές. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι ένας από τους φυλακισμένους Levellers χαράστηκε το όνομά του στη γραμματοσειρά του 14ου αιώνα. Αν και εκτεταμένα ξαναχτίστηκε, τμήματα της εκκλησίας χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα και ο χώρος μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για προχριστιανική λατρεία - μια πέτρα στο νότιο τοίχο του πύργου έχει παγανιστικά γλυπτά από τον πρώτο ή τον πρώιμο δεύτερο αιώνα.

Εαν πας

Κατάστημα: Η High Street διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα και γκαλερί που πωλούν ρούχα, κοσμήματα, βιβλία, παιχνίδια, τοπικές χειροτεχνίες και γκουρμέ φαγητά. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για αντίκες. Εκτός από τα καταστήματα που αναφέρονται παραπάνω, δοκιμάστε Jonathan Fyson, 50-52 High St., Αγγλικά και Continental έπιπλα, πορσελάνες, καθρέφτες, εκτυπώσεις, γυαλιά, επιτραπέζια σκεύη και κοσμήματα. ή Αντίκες Manfred Schotten, 109 High Street, αθλητικά αναμνηστικά και εξοπλισμό παλαιών παιχνιδιών.

Φάτε: Το χωριό έχει πολλά ιστορικά πανδοχεία και παμπ με μενού που κυμαίνονται από gourmet gastropub έως παραδοσιακό φαγητό. Για ένα γρήγορο σνακ ή ένα ελαφρύ γεύμα, δοκιμάστε το Huffkins, High Street 96/98, δίπλα στο The George. Είναι ένα casual τσάι και καφετέρια δίπλα σε ένα αρτοποιείο με το ίδιο όνομα. Δοκίμασα μια γενναιόδωρη μερίδα μανιταριών στο τοστ που ήταν απλή και τέλεια. Στο κάτω μέρος της High Street, η κα Bumbles Delicatessan στην 31 Κάτω High Street είναι γεμάτη νόστιμες μυρωδιές και ό, τι χρειάζεστε για ένα πικνίκ δίπλα στον ποταμό Windrush - τυριά, τοπικά κρέατα, ψωμιά και ψητά προϊόντα και μια καλή ποικιλία κρασιών. Δοκιμάστε τα cupcakes.

Διαμονή: Πρόκειται για διαμονή πολυτελείας και σύντομη γη διάλειμμα. Δύο ξενοδοχεία που μας άρεσαν πολύ κοντά είναι το The Old Swan και το Minster Mill στο Minster Lovell και το Ellenborough Park Hotel and Spa , κοντά στο Cheltenham ( Διαβάστε την αναθεώρηση του πάρκου Ellenborough ). Ή πατήστε ποντίκι ποντικιού πόλης της πόλης με αστική διαμονή στο The Oxford Castle Hotel ( Διαβάστε μια κριτική για το Oxford Castle Hotel ).

Δείτε και κάνετε: