Μέσα στην Ατλάντα: Ο Πρόεδρος της Λέσχης Τύπου της Ατλάντα Lauri Strauss

Μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα - κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροή ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Lauri Strauss, τον πρόεδρο του Club Τύπου της Ατλάντα, έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς συλλόγους δημοσιογραφίας στη χώρα. Ο Strauss είναι πρόεδρος για πάνω από 10 χρόνια, επιβλέποντας τις καθημερινές επιχειρήσεις του οργανισμού και συντονίζοντας γεύματα και παρουσιάσεις που περιλάμβαναν τους μεγάλους επισκέπτες όπως ο Tom Brokaw και η Janet Napolitano.

Όταν δεν δουλεύει, μπορείτε να την βρείτε έξω και στο Ατλάντα εθελοντικά με οργανώσεις όπως το Agape Youth and Family Center και το Junior League της Ατλάντα. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια τη Στράους.

Ζω ... "Σμύρνη. Λατρεύω την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, στο κέντρο της πόλης και στο Buckhead, καθώς και στα μεγάλα εστιατόρια και καταστήματα στην περιοχή. "

Εύχομαι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ... "Η Ατλάντα είναι μια μεγάλη πόλη για τους δημοσιογράφους. Ως πρόεδρος του συλλόγου Τύπου της Ατλάντα, είμαι περήφανος για όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε για να βοηθήσουμε τους δημοσιογράφους να παραμείνουν συναφείς, να συζητήσουν θέματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία και το δίκτυο με άλλους δημοσιογράφους ».

Είναι η ώρα του δείπνου ... " Στόχος μου είναι να δοκιμάσω ένα από τα πολλά καινούργια εστιατόρια της Ατλάντα. Ή θα με βρείτε να απολαύσετε τον εαυτό μου σε μερικά από τα αγαπημένα μου, όπως το Muss & Turner's ή το Local Three. "

Το ρολόι χτυπά 5'αποκλεισμό, πίνω ... "ένα ποτήρι κρασί κατά προτίμηση σε αίθριο. Μερικά από τα αγαπημένα μου αίθρια περιλαμβάνουν το Anis Bistro, το Portofino και το King + Duke "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα ... "το InterContinental Buckhead Atlanta. Το Atlanta Press Club φιλοξενεί μερικούς από τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους του, και το προσωπικό του ξενοδοχείου δίνει πάντα στους φιλοξενουμένους του τη θεραπεία VIP ".

Το καλύτερο-μυστικό μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Φορτηγό τροφής Σμύρνης Τρίτη. Καλό φαγητό, καλή μουσική και ένα υπέροχο πάρκο για τους ανθρώπους να παρακολουθούν και να χαλαρώνουν με τους φίλους. "

Όταν παίζω τουρίστας πηγαίνω στο ... "το Ενυδρείο της Γεωργίας. Μου αρέσει ιδιαίτερα η συνάντηση πιγκουίνος. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "στο Παγκόσμιο Γυμναστήριο στη Σμύρνη ή τα Σαββατοκύριακα θα με βρείτε τρέχοντας στο Silver Trail Comet ή ένα από τα πολλά άλλα μονοπάτια σε όλη την κομητεία του Cobb."

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου ... "υποστηρίζοντας τα αγαπημένα μου φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του Agape Youth and Family Center, των ανιχνευτών κοριτσιών της Ατλάντα ή της ένωσης Junior της Ατλάντα".