Επισκεφτείτε το Λονδίνο; Κάντε λήψη αυτών των 8 εφαρμογών πριν πάτε

Από Banksy σε ποδήλατα και πολλά άλλα

Προγραμματίζοντας ένα ταξίδι στο Λονδίνο; Ξεχάστε οδηγούς και χάρτες χαρτών, ενημερωμένα φυλλάδια και επισκεφθείτε τα ίδια βαρετά "αξιοθέατα" όπως όλοι οι άλλοι.

Αντ 'αυτού, εγκαταστήστε μια δέσμη αυτών των χρήσιμων εφαρμογών και ενημερώστε καλύτερα, εξοικονομήστε χρήματα και απολαύστε έναν πιο ευχάριστο χρόνο στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου!

Λονδίνο Επίσημη Οδηγός Πόλεων

Ξεκινήστε με τον επίσημο οδηγό της πόλης, γεμάτος γεμάτες τοπικές συμβουλές για εστιατόρια και μπαρ, αξιοθέατα και πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Η εφαρμογή λειτουργεί εκτός σύνδεσης, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ακριβά τέλη περιαγωγής και περιλαμβάνει οδηγίες βήμα προς βήμα για τις δημόσιες μεταφορές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας δρομολόγια και υπάρχει ένας πλήρης κατάλογος παροχών όπως φαρμακεία και καταστήματα ανταλλαγής νομισμάτων.

Δωρεάν για iOS και Android

CityMapper

Δεν υπάρχει έλλειψη δωρεάν εφαρμογών πλοήγησης εκεί έξω, αλλά για το Λονδίνο, το CityMapper είναι ένα από τα καλύτερα. Θα λάβετε λεπτομερείς επιλογές διαμετακόμισης για όλους τους διαθέσιμους τρόπους μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων πόλης, της Uber και άλλων - και των ακριβών ή εκτιμώμενων τιμών για όλα αυτά.

Διακοπές σέρβις συνυπολογίζονται, σε πραγματικό χρόνο, και μπορείτε να πάρετε μια ζωντανή ΕΤΑ με μια ματιά.

Δωρεάν για iOS και Android

ΕΘΝΙΚΗ εμπιστοσυνη

Το National Trust της Βρετανίας διοικεί πάνω από 500 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών κατοικιών και κτιρίων, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, και πολλά άλλα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων ή απλά να δείτε τι βρίσκεται κοντά.

Λειτουργεί εκτός σύνδεσης και μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών για να μην χάσετε τίποτα. Με περίπου 20 τοποθεσίες στο Μεγάλο Λονδίνο και πολλές άλλες μέσα σε ένα εύκολο ημερήσιο ταξίδι, θα χάσετε χρόνο, πριν ξεμείνετε από μέρη για επίσκεψη!

Δωρεάν για iOS και Android

MetOffice Weather

Ο καιρός του Λονδίνου είναι κακόφημος, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να προετοιμαστείτε με την εφαρμογή MetOffice. Περιλαμβάνει ωριαίες προβλέψεις για τις επόμενες δύο ημέρες, εκτεταμένες προβλέψεις για μια εβδομάδα και προειδοποιήσεις για πιεστικές καιρικές συνθήκες.

Ω, και αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις θερμοκρασίες σας σε Κελσίου ενώ βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταβείτε στο Fahrenheit για να διευκολύνετε τη ζωή σας!

Δωρεάν για iOS και Android

Τέλος χρόνου

Το Λονδίνο είναι τεράστιο, με κάτι για κάθε γούστο - αλλά απλά να πάρει μια λαβή για τις επιλογές σας για οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα μπορεί να είναι μια συντριπτική πρόκληση. Η εφαρμογή σύντροφος για το σεβάσμιο περιοδικό Time Out της πόλης σας βοηθά να περιορίσετε τα πράγματα κάτω με ενημερωμένες λίστες για συναυλίες, φαγητό και ποτό, θέατρο και εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Αναζήτηση και φιλτράρισμα στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, εστιατόρια βιβλίων και εισιτήρια και αποθήκευση αγαπημένων για μεταγενέστερη χρήση.

Δωρεάν για iOS και Android

London Theatre Direct

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σωστά διάσημη για τη σκηνή του θεάτρου, με εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης κάθε βράδυ της εβδομάδας. Ενώ το πιο δημοφιλές μπορεί να πωληθεί μήνες πριν, είναι συχνά δυνατό να πάρει θέσεις για άλλες μεγάλες παραστάσεις με λίγη ειδοποίηση - μερικές φορές, ακόμη και την ίδια μέρα.

Η εφαρμογή London Theatre Direct σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε και να αγοράσετε θέσεις για ένα ευρύ φάσμα εκπομπών, και (χρήσιμα για τους ταξιδιώτες) σας δίνει τη δυνατότητα συλλογής εισιτηρίων στο box office.

Δωρεάν για iOS και Android

Σαντάντερ Κύκλοι

Όταν ο καιρός είναι καλός, ποδηλασία γύρω από το Λονδίνο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δείτε την πόλη στο καλύτερο δυνατό και να πάρετε κάποια άσκηση στο παζάρι. Η υπηρεσία κοινής ποδηλασίας πόλης είναι ένας ευέλικτος και φθηνός τρόπος να φτάσετε σε δύο τροχούς - η πληρωμή δύο κιλών σας δίνει απεριόριστες μισές ώρες ταξίδια μέσα σε 24 ώρες.

Αφού καταγράψετε την κάρτα πληρωμής, η επίσημη εφαρμογή σάς δείχνει τη διαθεσιμότητα ποδηλάτου σε κοντινούς σταθμούς σύνδεσης και στέλνει έναν κωδικό ξεκλειδώματος στο τηλέφωνό σας όταν αποφασίζετε να νοικιάσετε ένα. Απλά περπατήστε μέχρι το σημείο σύνδεσης, πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και βγείτε μακριά. Εύκολος!

Δωρεάν για iOS και Android

Street Art Λονδίνο

Για τους λάτρεις της καλής τέχνης του δρόμου, μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το αφοσιωμένο app στο Λονδίνο. Μπορείτε να φιλτράρετε από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη ή απλώς να δείτε τι βρίσκεται κοντά και να ακολουθήσετε τον χάρτη για να τα εντοπίσετε.

Βέβαια, συμπεριλαμβάνονται τα έργα του Banksy - αλλά και εκείνα από εκατοντάδες άλλους, λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες σε όλη την πόλη.

Θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για την τέχνη του και υπάρχουν συνεντεύξεις και άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής για να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα.

Δωρεάν για iOS και Android