Οδηγός Μουσείων Λος Άντζελες

Πλοήγηση στα 250+ Μουσεία του Λος Άντζελες - Καλές Τέχνες, Ιστορία, Ταινίες, Θάνατος, Κουνέλια & Περισσότερα

Η περιοχή του Λος Άντζελες έχει πάνω από 250 μουσεία, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα κορυφαία μουσεία τέχνης στον κόσμο και μερικά πραγματικά αξεπέραστα μικρά μουσεία και ιστορικά σπίτια. Έχουμε μουσεία για παιδιά, για λάτρεις της επιστήμης, για λάτρεις του αυτοκινήτου, για πολιτιστικούς εξερευνητές και φυσικά για φιλάθλους ταινιών και τηλεόρασης. Μερικά από τα πιο διάσημα ιδρύματα της πόλης, όπως το LACMA και το Getty Center , αξίζουν ένα ταξίδι στο LA από μόνος τους. Ακόμα και μερικοί με πιο εξειδικευμένα ενδιαφέροντα, όπως η σειρά των Μουσείων Τρένου ή το μικροσκοπικό κέντρο τέχνης Corita , σχεδιάζουν ειδικούς και χομπίστες από όλο τον κόσμο.

Όλα είναι μια μεγάλη διαφυγή σε ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα ή μια βροχερή χειμωνιάτικη μέρα.

Αν γνωρίζετε το όνομα του μουσείου που αναζητάτε, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην αλφαβητισμένη λίστα πάνω από 240 μουσείων LA , αλλά προσπαθώντας να βρείτε τα καλύτερα μουσεία για εσάς σε αλφαβητική λίστα, όταν μερικές φορές δεν είναι σαφές ποιο είναι το μουσείο η εστίαση είναι, μπορεί να είναι λίγο συντριπτική, οπότε έχω σπάσει τους σε πιο εύχρηστους καταλόγους από τα συμφέροντα κάτω. Όποια και αν είναι τα συμφέροντά σας, φροντίστε να δείτε τη λίστα των πιο ασυνήθιστων μουσείων του LA κάτω από το By Theme. Έχουμε μερικές πραγματικά περίεργες!

Ο αριθμός πίσω από κάθε κατηγορία θεμάτων είναι ο αριθμός των μουσείων και των αξιοθέατων αυτής της κατηγορίας. Αυτό είναι σωστό, πάνω από 34 ιστορικά μουσεία στο σπίτι και 24 μουσεία τέχνης! Ορισμένες θεματικές περιοχές περιλαμβάνουν μουσεία στις γύρω περιφέρειες, αν είναι σχετικές με το θέμα.

Με Θέμα

Τα καλύτερα

Ελεύθερος

Παιδιά

Τέχνη

Ιστορία

Μεταφορά

Ποπ κουλτούρα

Πολιτισμός και εθνότητα

Ένοπλες Δυνάμεις και Ήρωες

Από την Περιοχή των Μουσείων

Περισσότερα Art