Γιορτή υπερηφάνειας της Γιούτα 2016 - Gay Pride Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στο Salt Lake City

Όπως ίσως μαντέψετε, το Salt Lake City έχει τη μεγαλύτερη και πιο ορατή κοινότητα GLTT στη Γιούτα. Στην πραγματικότητα, η πρωτεύουσα ενός από τα πιο κόκκινα κράτη της Αμερικής είναι επίσης πολύ υποτιμημένη ως ομοφυλοφιλικός προορισμός και κατατάσσεται στις κορυφαίες πόλεις της χώρας με το ποσοστό των κατοίκων των ΛΟΑΤ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Gallup (κατατάσσεται στην έβδομη θέση κοντά στη στατιστική σύνδεση με το Σιάτλ , τη Βοστώνη , το Λος Άντζελες και το Ντένβερ ).

Αυτή η πόλη των 200.000 περίπου στο περιθώριο της πανέμορφης οροσειράς Wasatch είναι επίσης η τοποθεσία κάθε Ιούνιο του Utah Gay Pride - φέτος, πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου έως 5 Ιουνίου 2016.

Ακολουθεί ένα πλήρες ημερολόγιο των φετινών εκδηλώσεων Pride της SLC, οι οποίες περιλαμβάνουν μια διαθρησκευτική υπηρεσία το βράδυ της Πέμπτης, μια σειρά από αγώνες και πορείες το βράδυ της Παρασκευής και μία μέρα υπερηφάνειας 5K που διοργανώνεται το πρωί του φεστιβάλ.

Το Gay Pride Festival πραγματοποιείται την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (3, 4 και 5 Ιουνίου) στην πλατεία Ουάσιγκτον (S. State St. και E 400 S), στους χώρους του Salt Lake City Hall. Υπάρχει πάντα μια σειρά από δημοφιλείς ερμηνευτές καθώς και κοινοτικούς και τοπικούς προμηθευτές επιχειρήσεων. Η φετινή ψυχαγωγία της Pride της Utah περιλαμβάνει την ποπ σταρ και την υπερήφανη υποστηρικτή των δικαιωμάτων των LGBT Belinda Carlisle και την αίσθηση του χορού Tracy Young.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εδώ - την τιμή των 20 δολαρίων για ένα τριήμερο περασμένο Σαββατοκύριακο, 5 δολάρια για το βράδυ της Παρασκευής και 10 δολάρια εάν παρακολουθείτε μόνο τις εορταστικές εκδηλώσεις του Σαββάτου ή της Κυριακής.

Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές είναι εκ των προτέρων-αγορά? η καθημερινή είσοδος στην πόρτα είναι $ 12.

Ξυπνήστε το πρωί της Κυριακής, στις 7 Ιουνίου, έτοιμος να συμμετάσχετε στην κύρια παρέλαση Gay Pride Utah, η οποία ξεκινά στα 400 ανατολικά και 200 ​​νότια στις 10 π.μ. Εδώ είναι ένας χάρτης της διαδρομής Uday Gay Pride Parade. Στη συνέχεια επιστρέφει στην πλατεία Ουάσινγκτον για μια ολόκληρη μέρα του Φεστιβάλ Pride, που τρέχει από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ., με ψυχαγωγία που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερμηνευτών.

Salt Lake City Gay Πόρων

Ελέγξτε τα τοπικά γκέι μέσα ενημέρωσης, όπως τα Q Salt Lake Gay και Lesbian News για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα GLBT που παράγεται από τον επίσημο οργανισμό τουρισμού της πόλης, το Salt Lake CVB.

Εάν βρίσκεστε στην πόλη για λίγο, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό αξιοθέατων Salt Lake City, ο οποίος αναλύει διάφορα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε σε αυτή τη γραφική περιοχή, από την πεζοπορία μέχρι τις αγορές των αγροτών και τα ενδιαφέροντα μουσεία.

Σημειώστε ότι υπάρχει ένα ακόμη πολύ διασκεδαστικό και όλο και πιο καλά παρευρισκόμενος εορτασμός Pride στο κράτος, Moab Gay Pride στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο οποίος προηγείται της εβδομάδας Moab Gay Adventure.