Οδηγός ξενοδοχείων του Seattle - Καλύτερα ξενοδοχεία και ξενώνες του Seattle για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες

Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο οικονομικά ανθεκτικές μητροπόλεις στη Δυτική Ακτή, το Σιάτλ είναι μια μεγάλη πόλη ξενοδοχείων με λίγα λόγια. Είναι το σπίτι σε ένα καλό μείγμα πολυτελών, μεσαίων και οικονομικών επιλογών. Υπάρχει μια αφθονία δημιουργικά σχεδιασμένων, κομψών, συχνά μπουτίκ μεγεθών, που αντικατοπτρίζουν την αρμονική ατμόσφαιρα και το δημιουργικό πνεύμα της πόλης. Για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, η συντριπτική πλειοψηφία των ξενοδοχείων της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κύρια νυχτερινή ζωή LGBT του Σηάτλ και τον επιχειρηματικό πυρήνα , το Capitol Hill. Επιπλέον, το Capitol Hill έχει αρκετά όμορφα, φιλόξενα κρεβάτια και πρωινά, μερικά από αυτά να είναι ομοφυλόφιλα.

Τέλος, η ισχυρή οικονομία του Σιάτλ έχει προκαλέσει την ανάπτυξη αρκετών νέων ακινήτων, τα οποία από τότε ήταν είτε υπό κατασκευή ή προγραμματισμένα για τα επόμενα δύο χρόνια - αυτά περιλαμβάνουν το νέο Palladian Hotel του Kimpton, το οποίο άνοιξε στις αρχές του 2015, και ο νέος Thompson Σιάτλ, από το Swank Thompson Hotels Group, το οποίο άνοιξε το 2016. Σχεδιάζεται επίσης για το 2016, ένα 180-room Σιάτλ ιδιοκτησίας από την πολυτέλεια SLS Hotels μάρκα.

Η πλειοψηφία των ξενοδοχείων της πόλης βρίσκεται στον πυρήνα του κέντρου, που εκτείνεται από την προκυμαία προς τα ανατολικά μέχρι τον βυθισμένο διάδρομο Interstate 5 και από την πλατεία Pioneer και το Yesler Way βόρεια μέχρι το Belltown και το συγκρότημα του Seattle Centre, όπου στεγάζεται το EMP Museum, Pacific Science Center και την ολοένα και αναγνωρίσιμη Space Needle. Σε αυτό το λοφώδη κρησφύγετο των μεγάλων κτιρίων στο κέντρο της πόλης, που περιλαμβάνει επίσης βασικά αξιοθέατα όπως το Pike Place Market και το Μουσείο Τέχνης του Σιάτλ, θα βρείτε τα πιο πολυτελή ακίνητα που ταιριάζουν σε ένα μείγμα επιχειρήσεων (ειδικά τις καθημερινές) και ταξιδιώτες αναψυχής - αλλά οι λιγότερο δαπανηρές αλυσίδες ξενοδοχείων και μοτέλ της πόλης βρίσκονται σε απομακρυσμένες συνοικίες και κοντινά προάστια, όπως η περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο Sea-Tac.

Λάβετε υπόψη ότι εκτός από τη γενικά υψηλή τιμή στην πόλη, τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης χρεώνουν επίσης μερικές φορές υψηλό τέλος για στάθμευση - οπουδήποτε από $ 25 έως $ 50. Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στο κέντρο της πόλης χωρίς αυτοκίνητο (υπάρχει υπηρεσία σιδηροδρομικής γραμμής Central Link από το αεροδρόμιο), αλλά οι τροχοί είναι χρήσιμοι για να εξερευνήσετε μερικές από τις πολύ ενδιαφέρουσες απομακρυσμένες γειτονιές της πόλης, ειδικά Ballard, Fremont και Wallingford, στα βόρεια.

Το Capitol Hill, που φιλοξενεί πολλά από τα πιο καυτά εστιατόρια της πόλης, καθώς και αρκετά εκτροπές μπουτίκ και μοντέρνα νυχτερινά κέντρα - τόσο γκέι όσο και μικτά - βρίσκονται ακριβώς ανατολικά του κέντρου της πόλης. Απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από πολλές ιδιοκτησίες στο κέντρο μέχρι τις κοντινότερες εγκαταστάσεις στο χαμηλότερο λόφο του Καπιτώπου, κατά μήκος του διαδρόμου Pine and Pike, αλλά μην ξεχνάτε ότι το Capitol Hill είναι μια εκτεταμένη γειτονιά, οπότε μπορεί να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά (και, πάλι, ανηφορικά) με τα πόδια σε σημεία πιο μακριά. Και πάλι, το Capitol Hill έχει μερικά πολύ φιλόξενα B & B, ως επί το πλείστον στο μεσαίο-upscale εύρος τιμών, καθώς και μερικά μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά να είστε στην καρδιά αυτής της περιοχής ισχίων, εξετάστε μια από τις τελευταίες επιλογές.

Αν θέλετε να μείνετε κοντά στις όλο και πιο μοντέρνες και μοντέρνες συνοικίες Ballard, Fremont και Wallingford, οι οποίες είναι 10 έως 15 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του κέντρου, οι επιλογές σας για το ξενοδοχείο είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν και δύο δροσερά μπουτίκ ιδιότητες στο Ballard καθώς και πολλές επιλογές κοντά στο σχετικά κοντινό Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

Το Σιάτλ είναι αρκετά πολυάσχολο όλο το χρόνο, αλλά η υψηλή περίοδος είναι σίγουρα κατά τους θερμότερους μήνες, από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Η κενή θέση του ξενοδοχείου μπορεί να είναι σφιχτή σε αυτές τις στιγμές, και τα ποσοστά μπορούν να αυξηθούν κατά 25% έως 50% ή ακόμα περισσότερο. Τον χειμώνα, μπορείτε να κερδίσετε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες, ειδικά τα σαββατοκύριακα. Ακόμα και κατά τους ψυχρούς μήνες, οι καθημερινές μπορεί μερικές φορές να είναι ακριβές όταν υπάρχουν μεγάλες συμβάσεις στην πόλη.

Εδώ είναι ένα αλφαβητικό κατάλογο των ελκυστικών, gay-δημοφιλή μέρη για διαμονή στο Σιάτλ. Δείτε επίσης τη σελίδα των ξενοδοχείων στην εξαιρετική ιστοσελίδα Visit Seattle.