Πέντε Fabulous Retreats στη Βρετανική Κολούμπια

Το λιμάνι του Aerie, Oceanwood, Shoal

Συνεισφορά από τη Jane Cassie

Αν είναι γοητεία, οικειότητα, ρομαντισμό και απομόνωση που αναζητάτε, θα τα ανακαλύψετε και περισσότερο σε οποιοδήποτε από αυτά τα πέντε εξαιρετικά νησιά του BC.

Το αεροπλάνο. Χτισμένο στη κορυφή του Malahat, μόλις τριάντα λεπτά από τη Βικτώρια, το The Aerie ζει μέχρι το όνομά του, μοιράζοντας τη συγκλονιστική θέα με τους αετούς που εκτείνονται. Από ψηλά πάνω από την Finlayson Arm, η απρόσκοπτη όψη εκτείνεται πάνω από τα βουνά που ξεδιπλώνουν και πέρα ​​από τις ολυμπιακές κορυφές με χιόνι.

Το θέρετρο ογδόντα πέντε στρεμμάτων, το οποίο αγκαλιάζεται από κοκκινωπά δέντρα και πεύκα, είναι αξέχαστα γραφικό. Οι βίλες σε μεσογειακό στιλ ταράττουν την δασωμένη πλαγιά και συνδυάζονται αρμονικά με το περιβάλλον τους. Τα ιδιωτικά καταστρώματα οδηγούν σε πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, όπου έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι αποχρώσεις του ρομαντισμού, από τα παπλώματα goosedown που καλύπτουν τους θόλους των θόλων, μέχρι τα ανυψωμένα καθίσματα των παραθύρων που διαθέτουν υπερμεγέθη τζακούζι.

Boardwalks οδηγήσει παρελθόν cascading καταρράκτες σε άλλη γραφική ευδαιμονία. Ένα υπαίθριο παρεκκλήσι μέσα στο καλοκαίρι ανθίζει προσφέρει ένα ειδυλλιακό σημείο για να δέσει τον κόμπο. Η συνολική αναζωογόνηση διατίθεται στο Κέντρο Ευεξίας και Ομορφιάς. Και μια πισίνα, σάουνα και υδρομασάζ παρέχουν άλλους τρόπους για να χαλαρώσετε. Οι περιποιημένοι κήποι κατά μήκος της διαδρομής ξεχειλίζουν με βλάστηση και βρίσκουν το δρόμο τους σε φρέσκα κομμένα μπουκέτα καθώς και στο μενού. Θεραπεύοντας τα τοπικά προϊόντα, το παιχνίδι και τα θαλασσινά με τις γαλλικές τεχνικές μαγειρικής, ο σεφ Christophe Letard και η ομάδα του δημιουργούν βραβευμένα γεύματα.

Τα βραβεία Readers 'Choice Awards του περιοδικού Condé Nast Traveler Magazine κατατάσσονται στο αεροσκάφος Aerie ως κορυφαίο μικρό ξενοδοχείο της Βόρειας Αμερικής και τριάντα στον κόσμο. Εκτός από το ότι είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους αετούς, είναι πράγματι ένα ιερό για τα lovebirds επίσης.

Shoal Harbor Inn. Ενώ μερικές αποδράσεις υπόσχονται την κομψότητα της παλιάς εποχής, άλλοι προσελκύουν τις σύγχρονες ανέσεις.

Σε αυτό το παραθαλάσσιο θαύμα στη γραφική πόλη Sidney, BC, έχετε την επιλογή σας.

Συγκλονισμένο με μαγευτικά αναμνηστικά, το Latch Heritage Mansion μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο ήσυχο ρυθμό του χθες. Το ξύλινο κατάλυμα, αρχικά ένα καταφύγιο για τον υποδιοικητή-διοικητή του BC, έχει αποκατασταθεί από τους ιδιοκτήτες Bernd και Heidi Rust, για να διατηρήσει τη γοητεία του του 1920.

Έξι δωμάτια δημιουργούν ρομαντικές φιλοδοξίες με κομψά κλινοσκεπάσματα, παπλώματα και εντυπωσιακά μπάνια. Οι τοίχοι με επένδυση που ζεσταίνουν τους εσωτερικούς χώρους εκτείνονται σε δύο άνετες τραπεζαρίες στον κεντρικό όροφο. Με επίκεντρο το φως των κεριών, το φιλόξενο ντεκόρ ενώνεται με την κλασική κουζίνα της χώρας με ευρωπαϊκή επιρροή. Δημιουργημένο με φρέσκα υλικά και προϊόντα που συλλέγονται τοπικά, οι γαστρονομικές επιλογές ποικίλουν από το δείπνο σε φιλόξενο φαγητό μέχρι το δείπνο των κρασιών και τα γεύματα έξι ποδιών.

Μοιράζοντας αυτό το παρθένο ακίνητο και γεφυρωμένο από ένα θόλο του Douglas έλατα, το παρακείμενο Shoal Harbour Inn έχει μια σύγχρονη West Coast αίσθηση. Τα κυματιστά κύματα κοντά στην μπροστινή αυλή και τους φεγγίτες φωτίζουν το τριώροφο λόμπι αίθριου όπου μια μεγάλη σκάλα φιλοξενεί γαμήλιες τελετές. Οι χειροποίητοι εσωτερικοί χώροι εκτείνονται σε είκοσι δύο ανακαινισμένες σουίτες με τζάκια, έπιπλα από πεύκο Canadiana, μπανιέρες και μπαλκόνια.

Όλα είναι εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα, ενώ το πρωινό συμπεριλαμβάνεται με τη διαμονή στα δύο καταφύγια.

Το Shoal Harbour Inn αισθάνεται έναν κόσμο μακριά από την απασχολησιμότητα της κοντινής Βικτώριας. Είτε επιλέγετε να επιστρέψετε εγκαίρως είτε είστε περιτριγυρισμένοι από τις σημερινές ανέσεις των δημιουργών, δεν θα απογοητευτείτε.

Σελίδα 2: Sooke Harbor House>

Η ταξιδιωτική συγγραφέας Jane Cassie είναι πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτών της Βρετανικής Κολούμπια.

Sooke Harbour House. Αυτό το παγκοσμίου φήμης πανδοχείο καλωσορίζει ένα ευπρόσδεκτο από την επιφανειακή επιφυλακή Sooke, μόλις σαράντα πέντε λεπτά έξω από τη Βικτώρια. Η διακριτική ροή ξεκινά από περιποιημένους κήπους έως 28 σουίτες που εμπνέονται από την περιφέρεια, όπου περιτριγυρίζονται με ιδιωτικά μπανιέρες, τζάκια, εξαιρετικά έργα τέχνης, σέξι μπανιέρες Jacuzzi και ατμόλουτρα δύο ατόμων. Νωπά μπισκότα, φρούτα και μια φιάλη λιμάνι περιμένουν να μοιραστούν.

Οι υπηρεσίες σπα Serenity εμπλουτισμένες με τα στοιχεία της πέτρας της παραλίας, των βοτάνων του κήπου και της θάλασσας μπορούν να απολαύσουν την άνεση αυτών των καταφυγίων.

Και καθώς τα κύματα χτυπούν τη βραχώδη ακτή κάτω, μια εικόνα καρτ-ποστάλ απλώνεται πέρα ​​από τα στενά του Χουάν ντε Φούκα στους μακρινούς χιονισμένους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ενώ οι παλιρροιακές πομπές δημιουργούν ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σκηνικό, οι κήποι φιλοξενούν περισσότερες από 400 ποικιλίες βρώσιμης βλάστησης που αναπόφευκτα βρίσκουν το δρόμο τους σε μαγειρικές δημιουργίες. Είναι αυτονόητο ότι το δείπνο στο Sooke Harbor House αποτελεί σημαντικό μέρος της εμπειρίας. Τα εκλεκτά κρασιά που συμπληρώνουν τα πιο φρέσκα τοπικά συστατικά για να προσφέρουν τη βραβευμένη φήμη του Sooke Harbor House. Για όσους ενδιαφέρονται για τις καινοτόμες προσφορές και αναζητούν γαστρονομική περιπέτεια, το μενού επιλογής γευμάτων Multi Course θα ικανοποιήσει. Φανταστικά πρωινά πλήρους πορείας, διακριτικά παραδομένα στην πόρτα σας, καθώς και γεύματα καλαθιού για να εμπνεύσουν ρομαντικές πικνίκ, περιλαμβάνονται κατά τη διάρκεια των σαββατοκύριακων και των υψηλών σεζόν παραμονής.

Το Sooke Harbor House είναι ένας αγώνας αγάπης για τους ιδιοκτήτες Frederique και Sinclair Philip.

Η παρουσία τους είναι εμφανής, αν και διακριτική, και η φιλοξενία τους είναι μια ακόμη εξαιρετική ποιότητα που συμβάλλει στις συνεχείς βαθμολογίες αυτής της απόδραση.

Σελίδα 3: Το Wickaninnish>

Η ταξιδιωτική συγγραφέας Jane Cassie είναι πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτών της Βρετανικής Κολούμπια.

Το Wickaninnish (ελέγξτε τις τιμές τώρα) Αυτή η δυτική ακτή υποχωρεί μερικά λεπτά από Tofino υποστηρίζεται από evergreens και αγκαλιάστηκε από το untamed surf. Από το καταφύγιο της προβλήτας στην παραλία Chesterman, το The Wickaninnish είναι πράγματι ένα χτύπημα με θαλασσινό τοπίο και λάτρεις της φύσης. Οι λάτρεις της καταιγίδας προσελκύουν το "The Wick" όταν οι χειμερινοί φουσκωμένοι μπαίνουν από το βορρά και αναπολώνουν τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, τα γιγαντιαία κύματα κλιμακώνονται για να καταγράφουν κορυφές πριν συντρίψουν τους ραγδαίους βράχους και τις ακτές που είναι επικαλυμμένες με ξύλα.

Όταν επικρατεί θερμότερος καιρός, αυτή η οργή μετατρέπεται σε ήπιους κυλίνδρους και τα ζαφειρικά νερά γίνονται ένας παράδεισος για τους surfers, τους καγιάκους, τους beachcombers και τους λοβούς των γκρίζων φαλαινών.

Παράθυρα στους τοίχους χάριτος στο λόμπι του πανδοχείου και να καλέσετε αυτό το υπέροχο πανόραμα σε εσωτερικούς χώρους. Τα στοιχεία της φύσης ενώνουν με έθιμο σχεδιασμένα έπιπλα, και η προσοχή στη λεπτομέρεια ρέει μέσα σε 46 πολυτελή δωμάτια. Τα τζάμια τρεμοπαίζουν, βαθιές μπανιέρες απαλύνουν, και το πάτωμα σε παράθυρο πλαίσιο μητέρα φύση.

Το αρχαίο Cedars Spa μαστίζει με παραδεισένιες προσφορές, που προέρχονται από τον ωκεανό και τη γη. Από μασάζ μέχρι θεραπείες υπογραφής όπως η θαλασσοθεραπεία της Ιερής Θάλασσας και η υδροθεραπεία Soak-By-The-Sea, το μυαλό, το σώμα και η ψυχή τρέφονται.

Απολαυστικές δημιουργίες παρουσιάζονται στο βραβευμένο εστιατόριο Pointe του The Wick. Με την προβολή πέρα ​​από την ακτογραμμή, αυτός ο θησαυρός μετά από δέσμη μεγεθύνει τα χρυσά ηλιοβασιλέματα.

Επιστροφή στη σελίδα 1>

Η ταξιδιωτική συγγραφέας Jane Cassie είναι πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτών της Βρετανικής Κολούμπια.