Πώς να πάρετε εισιτήρια "Late Night With Seth Meyers"

Ο Seth Meyers άρχισε να φιλοξενεί την Late Night με τον Seth Meyers στις 24 Φεβρουαρίου 2014, αντικαθιστώντας τον Jimmy Fallon ο οποίος φιλοξενεί σήμερα το The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon . Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​γιατί τώρα μπορείτε να δείτε και τα δύο shows να έχουν εγγραφεί ζωντανά στη Νέα Υόρκη κατά την επίσκεψή σας - αν ξέρετε πώς να πάρετε εισιτήρια! Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να δείτε τα εισιτήρια για να δείτε το Late Night με τον Seth Meyers , συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απόκτησης προκαταβολικών εισιτηρίων, εφεδρικών εισιτηρίων και ακόμη και πώς να δείτε τον Seth να κάνει ρεκόρ του μονόλογου του!

Προπληρωμένα Εισιτήρια

Late Night με εισιτήρια Seth Meyers είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν γενικά ένα μήνα κάθε φορά στην αρχή του προηγούμενου μήνα (δηλ. Θα ανοίξουν όλα τα εισιτήρια για τον Απρίλιο στις αρχές Μαρτίου). Απελευθερώνουν εισιτήρια σε μπλοκ, επομένως ελέγχετε συχνά για να δείτε τι εισιτήρια είναι διαθέσιμα. Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτημα και επιτρέπεται μόνο να παρακολουθήσετε μια ταινία κάθε έξι μήνες.

Εισιτήρια αναμονής

Τα εισιτήρια stand-by διανέμονται την ίδια μέρα με τις κασέτες. Η σύνθεση για εισιτήρια έξω από το παράθυρο του Χάρι Πότερ κοντά στην πλατεία στην πλευρά του 49ου οδού του 30 Rockefeller Plaza . Ξεκινούν να διανέμουν ένα εισιτήριο ανά άτομο στις 9 το πρωί. Εάν υπάρχουν εναπομείναντα εισιτήρια αναμονής, θα είναι διαθέσιμα στο The Shop at NBC Studios στις 49η θέση μεταξύ της 5ης και 6ης λεωφόρου . Τα εισερχόμενα εισιτήρια για το Late Night με τον Seth Meyers δεν εγγυώνται εισδοχή.

Καλέστε την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή εισιτηρίων (212-664-3056) για να βεβαιωθείτε ότι η εκπομπή είναι μαγνητοφωνημένη εκείνη την ημέρα.

Δείτε το Seth Reearse τον μονόλογο του

Ακολουθήστε την Εμφάνιση στο Twitter

Μπορείτε να ακολουθήσετε την αργά τη νύχτα με τον Seth Meyers στο Twitter για ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων τελευταίας στιγμής.

Κανόνες και Περιορισμοί Εισιτηρίων

Άλλα αξιοθέατα στο Rockefeller Center

Ίσως θελήσετε να δείτε το περιοδικό NBC Studios Tour, ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα της ημέρας, ίσως έχετε την ευκαιρία να δείτε μέσα στο στούντιο Late Night.