Ένας οδηγός επισκεπτών στο Whitetail Ski Resort κοντά στην Ουάσιγκτον, DC

Το Whitetail Ski Resort προσφέρει σκι, snowboarding και χιονοδρομικές εγκαταστάσεις σε μια βολική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Washington, DC. Το Whitetail Mountain Resort ανήκει στο Snow Time, Inc., το οποίο κατέχει επίσης το Liberty Mountain Resort στο Fairfield, PA, Ski Roundtop στο Lewisberry, PA και Ski Windham στη Νέα Υόρκη. Οι περασμένες σεζόν είναι καλές και στα 3 χιονοδρομικά κέντρα της Πενσυλβάνια και υπάρχουν ειδικά οφέλη για το Ski Windham.

Whitetail Ski Resort Περιγραφή

Διεύθυνση: 13805 Blairs Valley Rd., Mercersburg, Pennsylvania
Έκθεση χιονιού: (717) 328-9400
Απόσταση από την Ουάσινγκτον, DC: 91 μίλια, 1,5 ώρες ( Δείτε ένα χάρτη .)
Διαδρομές: 20
Ανελκυστήρες: 8
Κάθετη πτώση: 935 πόδια

Βελτιώσεις στο Whitetail

Το θέρετρο έκανε πρόσφατα πάνω από $ 4 εκατομμύρια δολάρια σε νέες βελτιώσεις, όπως:

Θερμότερες καιρικές δραστηριότητες στο Whitetail

Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών του έτους, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το Whitetail Golf Resort, τη σχολή ψαρέματος και την υπηρεσία καθοδήγησης του Dusty Wissmath, καθώς και τους καταυλισμούς περιπέτειας Whitetail Resort. Το Whitetail Golf Resort προσφέρει υπέροχα γήπεδα για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων με ειδικές προσφορές για ηλικιωμένους, γυναίκες γκολφ και οικογένειες.

Ονομάστηκε ένα από τα κορυφαία σχολεία ψαρέματος μύγα στην ανατολική ακτή, η σχολή αλιείας πεταλούδων του Dusty Wissmath και η υπηρεσία οδηγών διδάσκει ότι οι μαθητές πετούν αλιευτικές δεξιότητες σε δύο ημέρες.

Το Whitetail Resort φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών από όλη την περιοχή στα στρατόπεδα περιπέτειας. Οι κατασκηνωτές απολαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες που κυμαίνονται από την τοξοβολία, την αλιεία μύγας και το καγιάκ μέχρι την ψηφιακή φωτογραφία, την πρόκληση δραστηριοτήτων μαθήματος και πολλά άλλα.

Ιστοσελίδα: www.skiwhitetail.com