Υπηρεσία Ταξί SoberRide στην Ουάσιγκτον, DC

Δωρεάν ταξίδια διακοπών ταξί στην πρωτεύουσα του έθνους

Αριθμός τηλεφώνου SoberRide:
(800) 200-ΤΑΧΙ (8294)


Το SoberRide είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ταξί που παρέχεται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αλκοολών της Ουάσινγκτον (WRAP) για να προσφέρει ασφαλές δρόμο για τους μειωμένους οδηγούς, σε περιόδους υψηλού κινδύνου του έτους. Επί του παρόντος, το SoberRide λειτουργεί κατά τη διάρκεια των διακοπών του Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου, της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, του Cinco de Mayo, της Ημέρας της Ανεξαρτησίας και της Απόκρισης. Οι βόλτες με ταξί είναι δωρεάν, μέχρι και 30 δολάρια.

Οι καλούντες είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οτιδήποτε πάνω από $ 30.

Το 2017, η SoberRide σχημάτισε μια συνεργασία με την πλατφόρμα της Lyft. Το SoberRide προσφέρεται μέσω της εφαρμογής Lyft για κινητά σε όλη την περιοχή κάλυψης του Lyft στην Ουάσινγκτον, DC, η οποία περιλαμβάνει όλα ή τμήματα: της Επαρχίας της Κολούμπια. οι κομητείες του Μόντμονμερ και ο πρίγκηπας Γιώργος του Μέρυλαντ. και οι κομητείες της Βόρειας Βιρτζίνια του Arlington, Fairfax, Loudoun και Prince William.

Οδηγίες SoberRide

Για συγκεκριμένες διαθέσιμες ημερομηνίες και περισσότερες πληροφορίες, δείτε www.soberride.com

Ιδρύθηκε το 1982, το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αλκοολών της Ουάσινγκτον είναι μια σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που εργάζεται για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και της κατανάλωσης αλκοόλ στην περιοχή Ουάσινγκτον. Μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης, των καινοτόμων προγραμμάτων εκπαίδευσης για την υγεία και της υπεράσπισης, το WRAP πιστώνεται με τη διατήρηση των θανάτων λόγω της κατανάλωσης οινοπνευματωδών στην περιοχή της Ουάσινγκτον σταθερά χαμηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.

Από το 1993, το πρόγραμμα SoberRide της WRAP έχει παράσχει πάνω από 50.000 ελεύθερες βόλτες στην καμπίνα για τους πιθανούς πιθανούς οδηγούς στην περιοχή της Μεγάλης Ουάσινγκτον.

Η Lyft ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από τους Logan Green και John Zimmer για να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων με τις καλύτερες μεταφορές στον κόσμο. Η Lyft είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία rideshare στις ΗΠΑ και διατίθεται σε 300 πόλεις. Το Lyft προτιμάται από τους οδηγούς και τους επιβάτες για την ασφαλή και φιλική του εμπειρία και τη δέσμευσή του να πραγματοποιήσει θετική αλλαγή για το μέλλον των πόλεων μας.

Εναλλακτικές Υπηρεσίες Μεταφορών με βάση την εφαρμογή

Οι προηγμένες υπηρεσίες μεταφοράς μπορούν να διευθετηθούν χρησιμοποιώντας άλλες εφαρμογές που βασίζονται σε εφαρμογές. Αυτές οι υπηρεσίες χρεώνουν μια χρέωση, αλλά είναι συνήθως λιγότερο ακριβές από ένα παραδοσιακό ταξί. Εάν γνωρίζετε ότι θα πίνετε, είναι καλή ιδέα να σχεδιάσετε το δρόμο σας στο σπίτι και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ασφαλείς. Επικοινωνήστε απευθείας με τον πάροχο ή μέσω της εφαρμογής του για να κανονίσετε τη διαδρομή.

Uber - Η εταιρεία προσφέρει εναλλακτική λύση μεταφοράς χαμηλού κόστους σε ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας σε ένα smartphone για να υποβάλουν ένα αίτημα ταξιδιού. Οι οδηγοί Uber χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα και η τιμολόγηση είναι παρόμοια με εκείνη ενός ταξί. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω του Uber και όχι με τον οδηγό προσωπικά.

Τα ταξί είναι ένας βολικός τρόπος να φτάσετε από τόπο σε τόπο στην Ουάσιγκτον και θα σας παραλάβουμε από οπουδήποτε στην πόλη και θα σας μεταφέρουμε κατευθείαν στον προορισμό σας. Διαβάστε περισσότερα για το ταξί της Ουάσιγκτον DC

Η Washington DC διαθέτει πολλές επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας. Διαβάστε περισσότερα για τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Ουάσιγκτον.