Πού να αγοράσετε ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νέα Υόρκη

Ο τελευταίος οδηγός για να πάρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας για τις διακοπές

Τίποτα δεν λέει τα Χριστούγεννα σαν τη μυρωδιά ενός φρέσκου αειθαλωμένου δέντρου που περνά μέσα από το διαμέρισμα της πόλης σας. Στο Μανχάταν, οι επιλογές για την αγορά ενός πραγματικού χριστουγεννιάτικου δέντρου αφθονούν αν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για να πάρετε το δέντρο σας Χριστουγεννιάτικο σπίτι για τις διακοπές στη Νέα Υόρκη, αν το αγοράζετε σε μια γωνιά του δρόμου ή σε απευθείας σύνδεση.

Christmas Tree Street Lots

Από τη δεκαετία του 1850, η πόλη της Νέας Υόρκης ήταν το περιβάλλον για τα pop-up δέντρα, τα οποία φαινομενικά έρχονται σε σχεδόν κάθε άλλο μπλοκ κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών μεταξύ των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Αυτές οι αυτοσχέδιες οθόνες που παρουσιάζουν εισαγόμενα αμπέλια από αγροκτήματα δέντρων όσο πιο μακριά ο Καναδάς εμφανίζεται συχνά μια μέρα στην άλλη στις γωνίες των δρόμων, μπροστά στα μαγαζιά ή ακόμα και έξω από τις πλάτες των φορτηγών. Δεν υπάρχει καμία τυποποιημένη τιμολόγηση σε ισχύ από πολύ σε πολύ, οπότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι να προετοιμαστείτε για ένα μικρό συνηθισμένο παζάρι και να κάνετε κάποια σύγκριση αγορών σε μερικούς πωλητές σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. Ακριβώς μην περιπλανηθείτε πάρα πολύ μακριά, επειδή όσο περισσότερο καταλήγετε από το σπίτι, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί να κοιτάξετε το δέντρο σας εκεί πίσω. πολλοί από αυτούς τους πωλητές δεν προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης.

Αγοράστε από τοπικούς προμηθευτές

Παραγγείλετε το δέντρο σας online

Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολύ λίγα που δεν μπορείτε να αγοράσετε μόνο με ένα κλικ ενός ποντικιού, και αυτό περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα δέντρα. Απολαύστε την ευκολία να διαλέξετε το δέντρο σας online και να το παραδώσετε απευθείας στην πόρτα σας.