Εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου στο Σακραμέντο

Απολαύστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου σε μια γειτονική ιρλανδική παμπ ή παρακολουθήστε από το πεζοδρόμιο για την ετήσια παρέλαση.

ΜΑΡΤΙΟΣ 15 | ΣΑΒΒΑΤΟ

Συναυλία
Connemara θα εκτελέσει μια συναυλία που χαρακτηρίζει Κελτική και λαϊκή μουσική.
Τοποθεσία: Brew It Up !, 801 14 St., Sac.
Πότε: 15 Μαρτίου, 8 μ.μ. έως 11 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες: (915) 441-3000

17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ

Κελτικούς ρυθμούς
Ακούστε μουσική ηλικίας άνω των 2.000 ετών σε αυτή τη συναυλία που διοργάνωσε η Catherine Mandella, η οποία παίζει το didgeridoo, το soprano sax, το mandola, τα φλάουτα, το βιολί, τα τύμπανα και το balalaika.


Τοποθεσία: Brew It Up !, 801 14 St., Sac.
Πότε: 17 Μαρτίου, 4 μ.μ. έως 7 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες: (915) 441-3000

Η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου
Το παλιό Σακραμέντο θα φιλοξενήσει την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου με τους ιρλανδούς χορευτές που φορούν σε κελτικές ενδυμασίες, τους Γκολφ ντυμένους με τάρτα παίζοντας γκάιντες, διακοσμημένους πλωτήρες και σχολικά συγκροτήματα. Η δημοφιλής μπάντα Ophir Prison Marching θα εκτελέσει επίσης. Πρόκειται για μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση και είναι ένα γεγονός χωρίς οινόπνευμα. Ο Deirdre Fitzpatrick του KCRA είναι ο μεγάλος στρατάρχης της παρέας.

Η διαδρομή παρέλασης έχει ως εξής:


Τοποθεσία: Παλαιό ΣακραμέντοΌταν: Δευτέρα, 17 Μαρτίου. Η παρέλαση ξεκινά στις 6 μ.μ. (μία ώρα μακριά). Ζωντανή διασκέδαση ξεκινά στις 7 το απόγευμα: FreeMore Πληροφορίες: (916) 558-3912 ή oldsacramento.com

Περιήγηση στα παμπ
Βράστε το!

θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση Tour of Pubs, η οποία περιλαμβάνει ένα καραβάνι πέντε κολεξιόν που επισκέπτονται πέντε μπαρ - River City Brewing Company, το Parlare Euro Lounge, το R-15, το Elixir Bar και το Hangar 17. Η τιμή περιλαμβάνει χάρες, απεριόριστες βόλτες ανάμεσα στα μπαρ, και δύο ποτά στο Brew It Up!
Τοποθεσία: Brew It Up !, 801 14 St., Sac.


Πότε: 17 Μαρτίου, 6:30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα
Κόστος: 39 € ανά άτομο
Περισσότερες πληροφορίες: (915) 441-3000

Κελτική Συναυλία
Μετά την παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Παλαιό Σακραμέντο, μείνετε και απολαύστε κελτικές παραστάσεις μπροστά από το βασιλιά των Δέλτα. Προγραμματισμένες για εκτέλεση είναι η Coloma Celtic, η εταιρεία The Front Porch Music, ο Chuck Jamison στους σάκους τσαντών και οι χορευτές της Ιρλανδίας και της Highland.
Τοποθεσία: Μπροστά από το Delta King Riverboat, Front και K δρόμους
Πότε: Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 7:30 μ.μ.
Κόστος: $ 15 ενήλικες, $ 10 ηλικιωμένοι (65+) και νέοι (8-18), δωρεάν για τη νεολαία 7 ετών και νεότεροι

Celtic Jazz
Ο Paul Gordon θα συγχωνεύσει την παραδοσιακή μουσική της Ιρλανδίας και της Κελτικής με ένα σύγχρονο jazzy vibe.
Τοποθεσία: Brew It Up !, 801 14 St., Sac.
Πότε: 17 Μαρτίου, 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα
Κόστος: Δεν υπάρχει κάλυψη
Περισσότερες πληροφορίες: (915) 441-3000

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των ιρλανδικών pubs του Sacramento που δεν έχουν προγραμματισμένα γεγονότα, αλλά πιθανότατα δεν θα γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου όλο το Σαββατοκύριακο.

BonnLair
Διεύθυνση: 3651 J St., Sac.Phone: (916) 455-7155Η εκδρομή: 11:30 π.μ. έως 1:00 μ.μ. καθημερινά

Οι εσωτερικοί χώροι σκούρου ξύλου αυτής της παμπ σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να μπήκατε σε μια παραδοσιακή ιρλανδική παμπ. Αυτό το εργοστάσιο στο East Sacramento σερβίρει εισαγόμενες μπύρες, μπίρες και σούπες. Συζητήστε με τους φίλους σας σε ιδιωτικό περίπτερο ή δοκιμάστε την τύχη σας στο dart board.

Για όσους αναζητούν κάποια τροφή, θα σερβίρουν βόειο κρέας και λάχανο για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Και παρόλο που δεν θα έχουν προγραμματισμένα γεγονότα, ένας υπάλληλος λέει ότι το μπαρ θα είναι επανδρωμένο με επιπλέον μπάρμαν που «είναι πολύ διασκεδαστικές».

Club 2-Me
Διεύθυνση: 4738 J St., SacPhone: (916) 451-6834Ημέρα: 7 π.μ. έως 2 π.μ. καθημερινά

Το Club 2-Me κάθεται στα σύνορα του East Sacramento και του Midtown. Εξυπηρετούν αξιοπρεπή ποτά σε καλές τιμές και ως εκ τούτου είναι ένας μαγνήτης για το πλήθος κολέγιο. Το όνομα μπορεί να είναι λίγο παραπλανητικό, καθώς το Club 2-Me δεν είναι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά μπαρ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε έναν καλό χρόνο εκεί, έχουν ένα jukebox, τραπέζι μπιλιάρδου, shuffleboard, βελάκια και ένα Golden Tee.

Η ιρλανδική παμπ του Gallagher
Διεύθυνση: 1201 K St., Sac.Phone: (916) 444-3444Ημέρα: Δευτέρα έως Σάββατο, 11 π.μ. έως 11 μ.μ.

Αυτό το αγαπημένο, δημοφιλές μπαρ του Sacramento διαθέτει περισσότερα από 30 ουίσκι της Ιρλανδίας και της Σκωτίας.

Περιλαμβάνουν επίσης ιρλανδικά συρραπτικά όπως Bushmills, Black Bush, Jameson, Michael Collins και φυσικά Irish Cream της Bailey.

Ο Ιρλανδός Pub του O'Malley
Διεύθυνση: 1109 2nd St., Sac.Phone: (916) 492-1230Η εκδρομή: Δευτέρα έως Πέμπτη, 11 π.μ. έως 2 π.μ., Παρασκευή έως Κυριακή, 10 π.μ. έως 2 π.μ.

Το Irish Pub του O'Malley βρίσκεται στην περιοχή του Old Sacramento. Για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, αυτό το μπαρ είναι συνήθως συσκευασμένο. Αν και δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο προγραμματισμένο - από τότε που η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου βρίσκεται κοντά - ένας υπάλληλος λέει συνήθως ότι οι ιρλανδοί χορευτές "εμφανίζονται" για να κουνήσουν ένα πόδι.