Ταξιδεύοντας στο Αεροδρόμιο του Παλμ Σπρινγκς

Πρώτον, τα γεγονότα και τα αριθμητικά στοιχεία. Μέχρι να φτάσετε στο κέντρο επισκεπτών για το τραμ Palm Springs , θα βρίσκεστε λίγο παραπάνω από 2.600 πόδια. Στην κορυφή, είναι πάνω από 8.500 πόδια. Δύο αυτοκίνητα τραμ ταξιδεύουν μπροστά και πίσω, το καθένα χωρητικότητας μέχρι 80 ατόμων. Περνά πάνω από πέντε πύργους κατά μήκος της διαδρομής και διασχίζουν πέντε διαφορετικές ζώνες βλάστησης (το βοτανικό ισοδύναμο της οδήγησης από το Μεξικό στον Καναδά).

Εάν επισκεφθήκατε τελευταία το τράμ του Palm Springs πίσω στον εικοστό αιώνα, θα βρείτε ότι έχει νέα αυτοκίνητα, μεγαλύτερα από πριν και με μια νέα συστροφή: περιστρέφονται.

Μην αφήνετε, όμως, να σας ανησυχεί. Το ίδιο το αυτοκίνητο τραμ παραμένει σταθερό ενώ το πάτωμα κινείται προς τα μέσα, κάνοντας δύο αργές περιστροφές κατά τη διάρκεια των 15 λεπτών βόλτα στην κορυφή.

Ενώ η περιστροφή δεν είναι τρομακτική, το Τραμ Παλμ Σπρινγκς μπορεί να είναι ένα άβολο ταξίδι για όσους νιώθουν νευρικοί για τα ύψη. Το τραμ τρέχει πολύ ψηλά πάνω από το έδαφος και τα αυτοκίνητα πέφτουν λίγο μετά τη διέλευση από κάθε πύργο. Κρατώντας κοντά στο κέντρο του αυτοκινήτου και κοιτάζοντας προς τα μέσα μπορεί να σας βοηθήσει.

Στην κορυφή του Tram Palm Springs υπάρχουν δύο εστιατόρια. Το Pines Cafe είναι μια καφετέρια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και το Peaks Restaraunt είναι ένα εστιατόριο. Και τα δύο είναι ανοικτά για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο Απλά θέλετε ένα κοκτέιλ με αυτή την όμορφη θέα; Το Lookout Lounge προσφέρει ένα πλήρες μπαρ με ποικιλία κοκτέιλ και ορεκτικών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία για την κατασκευή του Palm Springs Tram και να πάτε έξω για να απολαύσετε πανοραμική θέα στην κοιλάδα του Coachella. Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να πάρετε μια αυτοκρατομένη φύση 3/4 μιλίων ή να αφήσετε έναν εθελοντή οδηγό να σας δείξει γύρω (μόνο το καλοκαίρι).

Το χειμώνα, νοικιάζουν εξοπλισμό για σκι αν υπάρχει αρκετό άσπρο υλικό που έχει συγκεντρωθεί στο έδαφος. Όσο πιο ενεργητικός θα βρείτε περισσότερα από 50 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας, συμπεριλαμβανομένης μιας ανόδου 5,5 μιλίων στην κορυφή του βουνού. San Jacinto.

Συμβουλές για το Τραμ Παλμ Σπρινγκς

Τι πρέπει να ξέρετε για το Τραμ Παλμ Σπρινγκς

Ανοίξτε καθημερινά με αυτοκίνητα τραμ που φεύγουν κάθε μισή ώρα. Το τραμ Palm Springs κλείνει τον Σεπτέμβριο για ετήσια συντήρηση. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε είναι οποιαδήποτε στιγμή, αλλά το χιόνι μπορεί να αποκλείσει την πεζοπορία το χειμώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία των επισκεπτών. Αφήστε τουλάχιστον μια ώρα, περισσότερο αν περάσετε ή έχετε ένα γεύμα. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Palm Springs Tram για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τις ώρες.

Palm Springs Tram
Ένας δρόμος τραμ
Palm Springs, CA
888-515-8726, 760-325-1391

Το Τραμ Παλμ Σπρινγκς είναι βόρεια του Palm Springs από το Palm Canyon Drive (Hwy 111). Στρίψτε δυτικά στο Tramway Road και πηγαίνετε περίπου 4 μίλια προς τα πάνω στην είσοδο του παλατιού Palm Springs. Στις πολυάσχολες μέρες, μπορεί να χρειαστεί να σταθμεύσετε σε ένα από τα απομακρυσμένα μέρη κατά μήκος του δρόμου και να πάρετε ένα λεωφορείο στο κέντρο επισκεπτών.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισδοχή για το σκοπό της αναθεώρησης του Tram Palm Springs. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.