Κορυφαία 8 πράγματα να κάνουμε στο εθνικό πάρκο Rocky Mountain

Εδώ είναι όπου μπορείτε να πεζοπορώ και στρατόπεδο στο RMNP

Το Κολοράντο έχει περισσότερα εθνικά πάρκα απ 'ό, τι για οποιοδήποτε άλλο κράτος, και οδηγώντας τη φήμη είναι εκπληκτική Rocky Mountain National Park.

Αυτό το πάρκο, που βρίσκεται στο βόρειο Κολοράντο, λίγο έξω από τη δημοφιλή τουριστική πόλη Estes Park, είναι ένα από τα εθνικά πάρκα υψηλότερου υψομέτρου και φιλοξενεί 60 διαφορετικές κορυφές. Αυτό σημαίνει απίστευτη πεζοπορία, κατασκήνωση και θέα.

Το Rocky Mountain National Park είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι είναι η πιο πολυσύχναστη ώρα για να επισκεφτείτε. (Ορισμένοι ταξιδιώτες είναι επιφυλακτικοί από τους ορεινούς δρόμους το χειμώνα και κάποιοι ανώτεροι δρόμοι κλείνουν εποχιακά).

Πριν κατευθυνθείτε στο πάρκο, ετοιμαστείτε για το μεγάλο υψόμετρο. Ένας δρόμος, Trail Ridge Road, κορυφές 12.000 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, η οποία μπορεί να πάτωμα ακόμη και τους ντόπιους. Πηγαίνετε αργά και ρυθμίστε τον εαυτό σας, παραμείνετε ενυδατωμένοι και δώστε προσοχή στο σώμα σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα σημάδια της ασθένειας του υψομέτρου. τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει ένα ταξίδι πιο γρήγορα από έναν πονοκέφαλο που χτυπάει.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, συνιστούμε να πετάξετε από το κέντρο επισκεπτών για να συλλέξετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο δρόμων και μονοπατιών, την παρακολούθηση της άγριας ζωής (για καλύτερα ή για χειρότερα) και τα προγράμματα οδήγησης της ημέρας. Στη συνέχεια, αγοράστε το πάρκο σας και απολαύστε την περιπέτεια.

Εδώ είναι οι αγαπημένοι μας τρόποι να εξερευνήσετε το Rocky Mountain National Park.