Επαρχία του Σαν Ντιέγκο Υποχρεωτικοί Περιορισμοί Υδάτων

Τι πρέπει να γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της κατάστασης ξηρασίας του νομού Σαν Ντιέγκο

UPDATE: Οι υποχρεωτικοί περιορισμοί των υδάτων του Σαν Ντιέγκο άρχισαν να ισχύουν την 1η Ιουνίου 2009. Εδώ είναι οι υποχρεωτικοί περιορισμοί επιπέδου 2 οι κάτοικοι πρέπει να τηρούν:

Η άρδευση στο τοπίο περιορίζεται σε τρεις κατ 'ανώτατο όριο ημέρες ανά εβδομάδα από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 31. Αυτές οι ημέρες είναι:

* Την ημέρα του ποτίσματος σας, μπορείτε να πιείτε μόνο πριν από τις 10 π.μ. ή μετά τις 6 μ.μ.

* Η άρδευση στο τοπίο με τη χρήση ψεκαστήρων περιορίζεται σε μέγιστο διάστημα δέκα λεπτών ανά σταθμό ποτίσματος ανά ανατεθείσα ημέρα (δεν ισχύει για στάγδην, μικρο-άρδευση, ρευματοδότη ροής, περιστροφικές κεφαλές, ράβδοι καπνού με χρονοδιακόπτες ή βαλβίδες που λειτουργούν με βάση τις καιρικές συνθήκες ελεγκτή άρδευσης).

* Τα δέντρα και οι θάμνοι που δεν αρδεύονται από ένα σύστημα άρδευσης τοπίου μπορούν να ποτίζονται σε περισσότερες από τρεις καθορισμένες ημέρες εβδομαδιαίως χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο δοχείο, έναν εύκαμπτο σωλήνα χειρός με ακροφύσιο θετικού κλεισίματος ή έναν εύκαμπτο σωλήνα εμποτισμού χαμηλού όγκου.

* Η άρδευση των προϊόντων των φυτωρίων και των εμπορικών καλλιεργητών επιτρέπεται στις ώρες μεταξύ 18:00 και 10:00 ή οποτεδήποτε, όταν χρησιμοποιείτε ένα εύκαμπτο σωλήνα χειρός με ένα ακροφύσιο θετικού κλεισίματος, ένα φορητό δοχείο ή στάγδην, μικρο-άρδευση .

* Η άρδευση κλινών πολλαπλασιασμού παιδιών επιτρέπεται ανά πάσα στιγμή.

* Η πλύση των οχημάτων επιτρέπεται μόνο στις ώρες μεταξύ 18:00 και 10:00 με χειροκίνητο εμπορευματοκιβώτιο ή χειροκίνητο εύκαμπτο σωλήνα με θετικό ακροφύσιο τερματισμού για γρήγορες ξεβγάλματα ή οποιαδήποτε στιγμή στο άμεσο χώρο ενός εμπορικού αυτοκινήτου πλύση.

Το πλύσιμο των οχημάτων που απαιτείται για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια εξαιρείται.

* Η χρήση νερού από εμπορικά πλυντήρια αυτοκινήτων που δεν χρησιμοποιούν μερικώς ανακυκλούμενο νερό θα μειωθεί σε όγκο κατά ποσό που καθορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

* Όλες οι διαρροές πρέπει να διακοπεί ή να επισκευαστεί μετά την ανακάλυψη ή εντός 72 ωρών από την κοινοποίηση από την πόλη του Σαν Ντιέγκο.

* Τα λουτρά των πτηνών, οι δεξαμενές koi και οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του διακοσμητικού νερού χρησιμοποιώντας μια αντλία που ανακυκλώνει και δεν πυροβολούν νερό στον αέρα επιτρέπονται κάτω από το Επίπεδο 2. Οι βρύσες νερού που εκλύουν στον αέρα ένα αεριωθούμενο ή ρεύμα νερού απαγορεύονται στο Επίπεδο 2 περιορισμούς.

Ωστόσο, αυτές οι βρύσες μπορούν να λειτουργούν για λόγους συντήρησης. Κάθε απαίτηση ύδατος που δεν ανακυκλώνει νερό απαγορεύεται. * Η χρήση ανακυκλωμένου ή μη πόσιμου νερού απαιτείται για κατασκευαστικούς σκοπούς όταν είναι διαθέσιμη.

* Η χρήση νερού από τους πυροσβεστικούς κρουνούς περιορίζεται στην καταπολέμηση της πυρκαγιάς, στην εγκατάσταση του μετρητή πόλεων στο πλαίσιο του προγράμματος μέτρησης της πυρκαγιάς και για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

* Οι εργασίες κατασκευής δεν θα χρησιμοποιούν το νερό που λαμβάνεται από έναν μετρητή πυροσβεστικού για άλλους σκοπούς εκτός της κανονικής κατασκευαστικής δραστηριότητας.

Οι συγκεκριμένες μειώσεις εφοδιασμού σε τοπικούς οργανισμούς μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το πόσο συνολικό εφοδιασμό νερού κάθε οργανισμός λαμβάνει από την Αρχή για το Νερό. Οι περιορισμοί χρήσης των αστικών υδάτων ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των τοπικών πρακτορείων λιανικής Τα περισσότερα τοπικά διατάγματα αντικατοπτρίζουν εν γένει το διάταγμα για την αντιμετώπιση της ξηρασίας του μοντέλου της Αρχής Υδάτων.

Πληροφορίες από την Αρχή Υδατοπρομήθειας του Σαν Ντιέγκο.

Εδώ είναι 19 συμβουλές για την εξοικονόμηση νερού με δική σας:

Στο μπάνιο
1.

Ενώ αναμένετε να έρχεται ζεστό νερό μέσω των σωλήνων, πιάστε το δροσερό, καθαρό νερό σε ένα κουβά ή ένα δοχείο ποτίσματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα για να φυτέψετε τα φυτά, να τρέξετε το απορριπτόμενο σκουπίδι ή να ρίξετε στο μπολ τουαλέτας για να ξεπλύνετε. (Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 γαλόνια την εβδομάδα ανά άτομο.)
2. Αντικαταστήστε τα κανονικά ντους με ντους χαμηλής ροής. (Μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 230 γαλόνια την εβδομάδα.)
3. Κρατήστε τα ντους σας κάτω σε πέντε λεπτά ή λιγότερο χρησιμοποιώντας μια ντους χαμηλής ροής. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 75 γαλόνια την εβδομάδα ανά άτομο.)
4. Απενεργοποιήστε το νερό κατά την αφύγρανση στο ντους. Στη συνέχεια, γυρίστε το νερό ξανά για να ξεπλύνετε γρήγορα. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως 75 γαλόνια την εβδομάδα ανά άτομο.
5. Πάρτε ρηχά λουτρά, όχι περισσότερο από 3 ίντσες νερό. (Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 100 γαλόνια την εβδομάδα ανά άτομο.)
6. Αντικαταστήστε τις παλαιότερες τουαλέτες μοντέλου με νέα μοντέλα χαμηλής απόδοσης.

(Μπορεί να εξοικονομήσει έως 350 γαλόνια την εβδομάδα.)
7. Ελέγξτε τις τουαλέτες σας για διαρροές. Αφαιρέστε ένα δισκίο χρωστικής ή ένα κουταλάκι του γλυκού με χρωματισμό τροφίμων (αποφύγετε το κόκκινο χρώμα) στη δεξαμενή. Εάν εμφανιστεί χρώμα στο μπολ μετά από 15 λεπτά, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα "flapper". (Μπορεί να αποθηκευτεί έως και 100 γαλόνια την εβδομάδα για κάθε επισκευή της τουαλέτας.)
8. Ξεπλύνετε την τουαλέτα μόνο όταν είναι απαραίτητο. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε την τουαλέτα ως τασάκι ή σκουπιδότοπο. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 50 γαλόνια την εβδομάδα.)
9. Ποτέ μην αφήνετε το νερό να τρέχει ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας ή το ξύρισμα. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως 35 γαλόνια την εβδομάδα ανά άτομο.)

Στην κουζίνα
10. Πλύνετε τα πιάτα με το χέρι μόνο μία φορά την ημέρα χρησιμοποιώντας τη μικρότερη δυνατή ποσότητα απορρυπαντικού. Αυτό θα μειώσει το ξέπλυμα. Χρησιμοποιήστε έναν ψεκαστήρα ή μικρές εκρήξεις νερού για να ξεπλύνετε. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 100 γαλόνια την εβδομάδα.)
11. Εάν έχετε ένα πλυντήριο πιάτων, το εκτελέστε μόνο όταν έχετε πλήρες φορτίο. (Μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 30 γαλόνια την εβδομάδα.)
12. Ξύστε τα τρόφιμα από τα πιάτα στο κουτί σκουπιδιών ή ξεπλύνετε τα με πολύ σύντομες εκρήξεις νερού. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 60 γαλόνια την εβδομάδα.)
13. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ζεστό, τρεχούμενο νερό για να αποψύξετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα Προγραμματίστε μπροστά και τοποθετήστε τα κατεψυγμένα αντικείμενα στο ψυγείο τη νύχτα ή χρησιμοποιήστε το φούρνο μικροκυμάτων. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 50 γαλόνια την εβδομάδα.)
14. Ξεπλύνετε τα λαχανικά και τα φρούτα σε ένα νεροχύτη ή σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό αντί υπό τρεχούμενο νερό. (Μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 30 γαλόνια την εβδομάδα.)
15. Εκτελέστε τον απορριπτό σας για σκουπίδια μόνο σε εναλλασσόμενες ημέρες. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 25 γαλόνια την εβδομάδα.)

Γύρω από το σπίτι
16. Επισκευάστε όλες τις στεγανές βρύσες, τα φωτιστικά και τους αγωγούς μέσα και έξω από το σπίτι σας. (Μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερους από 150 γαλόνια για κάθε διαρροή.)
17. Όταν πλένετε, μην πλένετε ποτέ παρά ένα πλήρες φορτίο. (Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 100 γαλόνια την εβδομάδα.)

Σε εξωτερικό χώρο
18. Ρυθμίστε τα πτερύγια του χλοοκοπτη σε μια εγκοπή υψηλότερη, αφού το μεγαλύτερο γρασίδι μειώνει την εξάτμιση. Αφήστε τα αποκόμματα γρασιδιού στο γρασίδι σας, αυτό δροσίζει τη γη και κρατά σε υγρασία.
19. Στο Miramar Greenery διατίθενται μαχαίρια, κομπόστ και τσιπς.

Από το πρόγραμμα διατήρησης του νερού του Δήμου του Σαν Ντιέγκο.