Τα καλύτερα γήπεδα γκολφ και τους πόρους στο Δυτικό Πόρτλαντ

Disc Golf στο και γύρω από το Πόρτλαντ: Τα καλύτερα μαθήματα και καταστήματα

Είμαστε Portlanders δεν μπορεί να πάρει αρκετό να είναι σε εξωτερικούς χώρους - βροχή ή λάμψη. Αλλά τίποτα δεν χτυπά τις ηλιόλουστες μέρες του Όρεγκον και όλοι λείπουν από τη βιταμίνη Δ. Το γκολφ του δίσκου είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε λίγο χρόνο στη φύση, να κάνετε κάποια ωραία άσκηση και να χαλαρώσετε καθώς περπατάτε την πορεία και ρίξτε μερικούς δίσκους. Πολλά από τα δρομολόγια είναι καλυμμένα με δέντρα, έτσι μια βροχερή εκδρομή σίγουρα δεν ξεφεύγει από το ερώτημα.

Σε αντίθεση με τον εξωπλανημένο εξωγήινο ξαδέλφη του, ο δίσκος γκολφ έχει πολύ χαμηλό φράγμα στην είσοδο. Χρειάζεστε ένα πλαστικό δίσκο ή δύο. Αυτό είναι. Τα περισσότερα μαθήματα είναι δωρεάν και υπάρχουν όλοι τους σε όλο το Όρεγκον και την Ουάσινγκτον, με μια καλή δόση γύρω από το Πόρτλαντ. Δεν χρειάζεται χρόνος, δεν απαιτείται υπερβολικό νερό, φυτοφάρμακα ή μανικιούρ γκαζόν. Ακούγεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε μισή μέρα σε μένα.

Ακολουθεί μια λίστα με 10 γήπεδα γκολφ στο δίσκο γύρω από το Πόρτλαντ, καθώς και ορισμένες συνδέσεις με τοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν το σπορ και τα καταστήματα που πωλούν δίσκους γκολφ.

10 Disc Γκολφ Μαθήματα μέσα και γύρω από το Πόρτλαντ

Πού να αγοράσετε Disc Δίσκοι γκολφ:

Άλλοι πόροι: