Ο ζωολογικός κήπος Audubon

Ο ζωολογικός κήπος Audubon στη Νέα Ορλεάνη είναι ένας από τους κορυφαίους ζωολογικούς κήπους της χώρας με μια ωραία συλλογή εξωτικών ζώων σε φυσικούς οικότοπους. Μερικά από τα καλύτερα είναι η εκθεσιακή λίμνη της Λουιζιάνας, τα θαλάσσια λιοντάρια, ο κόσμος των πρωτευόντων, η Jaguar Jungle, οι άσπρες τίγρεις, οι ρινόκεροι, η πτέρυγα του δράκου και το Monkey Hill.

Πλούσια φυσικά οικοσυστήματα

Ο ζωολογικός κήπος Audubon βρίσκεται στο Audubon Park, ένα όμορφο πάρκο 340 στρεμμάτων γεμάτο με δέντρα Live Oak και λιμνοθάλασσες που τρέχουν από το St.

Charles Avenue στον ποταμό Μισισιπή. Ο ζωολογικός κήπος βρίσκεται στο πίσω μέρος του πάρκου στο ποτάμι και συνεχίζει το καταπράσινο περιβάλλον του πάρκου.

Ειδικά αξιοθέατα

Εκτός από τα ζώα, υπάρχουν και άλλα ειδικά αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε στο ζωολογικό κήπο, όπως το Zoofari Cafe, το Carousel με Απειλούμενα Είδη που διατίθεται για πάρτι γενεθλίων, το ζωολογικό πάρκο Cool Zoo = θεματικό πάρκο νερού , ζωολογικός κήπος, τοίχος αναρρίχησης, Safari Simulator Ride και ένα τρένο βάρκα που βόλτες γύρω από το ζωολογικό κήπο. Υπάρχει επίσης το κατάστημα Audubon Marketplace για δώρα.

Που?

Ο ζωολογικός κήπος Audubon βρίσκεται στο πίσω μέρος του πάρκου Audubon στο Uptown της Νέας Ορλεάνης στην οδό 6500 Magazine Street. Μπορείτε να πάρετε το St. Charles Streetcar μέσα από το Garden District με τίτλο Uptown. Έξοδος στο Audubon Park, στη συνέχεια επιβιβαστείτε στο δωρεάν λεωφορείο Zoo προς και από το ζωολογικό κήπο. Το δωρεάν λεωφορείο Zoo διατρέχει μεταξύ της Audubon Park Entrance στην λεωφόρο St Charles και των πύλη του ζωολογικού κήπου την Τρίτη-Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. και τα Σάββατα-Κυριακές από τις 10πμ έως τις 5:30 μ.μ.

Οδηγίες οδήγησης.

Πόσο?

Το κόστος εισόδου για τον ζωολογικό κήπο Audubon είναι $ 13.00 για ενήλικες, $ 8.00 για παιδιά 2-12 και $ 10.00 για την ομάδα άνω των 65 ετών. Υπάρχουν επίσης πακέτα για τον ζωολογικό κήπο και άλλα αξιοθέατα του Audubon Institute όπως το Insectarium, το Ενυδρείο της Αμερικής και το Θέατρο Imax. Ο επίσημος δικτυακός τόπος του ζωολογικού κήπου έχει όλες τις πληροφορίες.