Λίμνη Ουαλία Καιρός

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στη λίμνη της Ουαλίας

Το Lake Wales βρίσκεται στην κεντρική Φλόριντα περίπου 40 μίλια νότια της Disney World και λιγότερο από 15 μίλια από την LEGOLAND Florida, στο κοντινό Winter Haven. Η πόλη είναι το σπίτι των ιστορικών και όμορφων Bok Tower Gardens και είναι επίσης η θέση του περίεργου φαινομένου του λόφου Spook .

Αν επισκέπτεστε κοντινά αξιοθέατα και θα κάνετε μια στάση στη λίμνη της Ουαλίας, θα βρείτε τον καιρό ευχάριστο με μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και ένα μέσο χαμηλό μόλις 61 °.

Εάν συσκευάζετε για ένα ταξίδι στην περιοχή, τα σορτς και τα σανδάλια θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι και μόνο ένα πουλόβερ ή ένα ελαφρύ σακάκι θα σας κρατήσει συνήθως ζεστό το χειμώνα. Ωστόσο, εάν επισκέπτεστε το Bok Tower Gardens το χειμώνα, θα θέλετε να ντύσετε ζεστό και σε στρώσεις, καθώς η σκιά των δέντρων και οι άνεμοι μπορούν να κάνουν την επίσκεψή σας ψυχρή, ιδιαίτερα αν αργά το απόγευμα ως ηλιοφάνεια αρχίζει να ρυθμίζεται.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας της λίμνης της Ουαλίας είναι ο Ιούλιος και η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως μειώνεται επίσης τον Ιούλιο. Ο Ιανουάριος είναι συνήθως ο πιο καλός μήνας. Φυσικά, ο καιρός της Φλόριντα μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτος και συμβαίνουν ακραίες συνθήκες. Το 1985, η λίμνη της Ουαλίας γνώρισε τη χαμηλότερη θερμοκρασία που είχε καταγράψει ποτέ. Το πολύ κρύο 16 ° ακολουθήθηκε μόλις τρία χρόνια αργότερα με την υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία, μια πρησμένη 105 °.

Η εποχή του τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η λίμνη της Ουαλίας, όπως και τα περισσότερα της Φλόριντα, δεν έχει επηρεαστεί από τυφώνα τα τελευταία χρόνια. Οι τελευταίες καταιγίδες ήταν το 2004 και το 2005. Ο τυφώνας Frances έπληξε την περιοχή το Σεπτέμβριο του 2004 και μόλις τρεις εβδομάδες αργότερα, ένας ισχυρότερος τυφώνας Jeanne έτρεξε μέσα στην πόλη. Ένα χρόνο αργότερα ήταν ο τυφώνας Wilma που έσκασε σε όλη την πολιτεία αφήνοντας ένα μονοπάτι καταστροφής.

Μια άλλη ασθένεια του καλοκαιριού που θα παρακολουθήσετε στην Κεντρική Φλόριντα είναι αστραπή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Φλώριδα είναι γνωστή ως η Κεραυνική Πρωτεύουσα των ΗΠΑ και το Ορλάντο βρίσκεται σε αυτό που συχνά περιγράφεται ως "Lightning Alley", οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αστραπής θέτει σοβαρό κίνδυνο .

Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για Λίμνες Ουαλία:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .