Το νέο spa στο The Breakers

Το Breakers είναι μια μεγαλοπρεπής παμπ Palm Beach με ένα υπέροχο σπα που ξανασχεδιάστηκε από τη Sylvia Sepielli, της οποίας η δουλειά περιλαμβάνει μια μακρά λίστα διεθνών πελατών. Κομψό, μοντέρνο και άσπρο, το νέο Spa στο Breakers προσφέρει μια σκόπιμη αντίθεση με το πολυτελές, ιταλικό ξενοδοχείο Renaissance 538 δωματίων. "Φανταστείτε το παραλιακό σπίτι του Armani, είναι καθαρό, σύγχρονο και διαχρονικό, σε πενήντα αποχρώσεις λευκού χρώματος".

Για να εμπνεύσει το make 8 εκατομμυρίων στερλίνας του, το Sepélili στράφηκε στη φράση " κράτησε στα χέρια μας". Το μενού εξηγεί τι σημαίνει αυτό: «Είμαστε αφοσιωμένοι στη θεραπεία και την περιποίηση των επισκεπτών μας, ο ένας στον άλλον και ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Υπάρχει τόσο πολύ να κρατάμε με προσοχή και σεβασμό την πορεία προς την ευημερία και όταν είστε στο σπα, κρατάτε στα χέρια μας - με τη μέγιστη συμπόνια, ευλάβεια και ευγνωμοσύνη ».

Οι Τέσσερις Εμπνεύσεις

Είναι ένα όμορφο συναίσθημα που δημιουργεί μια προσδοκία για τους επισκέπτες όταν επισκέπτονται το 17-δωμάτιο, εσωτερική / εξωτερική spa. Παρέχει επίσης κατευθυντήρια αρχή για τους θεραπευτές, οι οποίοι επιλέγονται για την τεχνογνωσία, τη διαίσθηση και την ικανότητά τους να επεκτείνουν ζεστή, γνήσια εξυπηρέτηση. Οι εμπνεύσεις του Sepielli για το σπα είναι - ωκεανός, αφής, βοτανικές και παραδόσεις - γιατί αυτές είναι λέξεις που αντικατοπτρίζουν καλύτερα την εμπειρία The Breakers.

Ο ωκεανός εκπροσωπείται από το OSEA, μια πανεύκολη ναυτική γραμμή.

Η αφής βρίσκεται σε όλες τις θεραπείες σπα. Βοτανικά , όπως τα αιθέρια έλαια, βρίσκονται στο Tammy Fender, γραμμή ολιστικής φροντίδας του δέρματος με βάση το Palm Beach και στην ERBE, μια ιταλική γραμμή βασισμένη στις συνταγές ιταλικών βοτανολόγων του 16ου αιώνα. Αναδεικνύει επίσης τους πολυτελείς κήπους των τεσσάρων εποχών του θέρετρου. Τέλος, η παράδοση είναι κατάλληλη σε ένα θέρετρο που βρίσκεται γύρω από το 1896, προσελκύοντας ένα πλήθος που επιστρέφει ξανά και ξανά.

«Κάνουμε κάτι μια φορά, τυχαία ή εσκεμμένα και όταν κάνουμε εμάς ή τους άλλους ευτυχείς, το κάνουμε και πάλι - γίνεται ένα χαρούμενο τελετουργικό που δημιουργεί σύνδεση και μόνιμες αναμνήσεις, ίσως λόγο για εορτασμό». Αυτή είναι η ουσία της παράδοσης , και το Spa στο The Breakers σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας μαζί μας. "

Επιλέξτε την θεραπεία σας ανά γραμμή προϊόντων

Ένα πράγμα που είναι ασυνήθιστο είναι ένα "προσεκτικά επιλεγμένο" μενού υπηρεσιών spa που οργανώνεται από τη γραμμή προϊόντων και όχι από τις θεραπείες. Το Tammy Fender, το OSEA και το ERBE διαθέτουν το καθένα τη δική τους σελίδα θεραπειών spa (θεραπείες προσώπου, περιποιήσεις σώματος και μασάζ) μαζί με 4,5 ώρες εμπειρίας σουίτας Spa Signature!

Το περιορισμένο μενού διευκολύνει την επιλογή μιας θεραπείας. Εκτός από το προσαρμοσμένο μασάζ Tammy Fender και το μασάζ αρωματοθεραπείας ERBE, υπάρχουν μόνο τέσσερα μασάζ - έθιμο, ταϊλανδέζικο, προγεννητικό και χαλαζιανό κρεβάτι. Όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος είναι «επώνυμες» (στις σελίδες του Tammy Fender, του OSEA και του ERBE), όπως και οι υπηρεσίες καρφώματος (OSEA ή Gucci) και τα σαμπουάν, τα χτυπήματα και τα updos που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Living Proof της Jennifer Anniston .

Ενδιαφέρουσες παροχές Spa

Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά στο σπα των 20.000 τετραγωνικών ποδιών είναι τα τρία σαλόνια χαλάρωσης: ένα για τις γυναίκες, ένα για τους άνδρες και ένα για τα συν-ζευγμένα ζευγάρια που θέλουν να κρεμαστούν μαζί.

Εξωτερικά, μια εσωτερική αυλή επεκτείνει τη σύγχρονη αισθητική του spa, με λευκό μάρμαρο, μεγάλες παλάμες και πρασινάδα, και ένα κεντρικό, καταπραϋντικό χαρακτηριστικό του νερού.

Άλλες παροχές σπα περιλαμβάνουν ένα υπέροχο γερμανικό θερμαινόμενο τραπέζι Vichy για βρεγμένες θεραπείες, μια σουίτα σπα με ατμόλουτρο, μπανιέρα με χρωματοθεραπεία και ιδιωτική βεράντα στον κήπο και ένα νέο χώρο σαλόνι για υπηρεσίες για τα νύχια και τα μαλλιά. Το Premium λιανικό λουτρό διαθέτει τοπικά, ιταλικά και χειροποίητα προϊόντα. Κάθε αγορά λιανικής είναι συσκευασμένη σε μια προσαρμοσμένη τσάντα FEED σχεδιασμένη για το The Spa at The Breakers. Οι εισπράξεις από αυτήν την τσάντα είναι δωρεές σε οργανώσεις που αγωνίζονται στην πείνα σε εθνικό επίπεδο.

Οι Breakers ιδρύθηκε το 1896 και είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Το διάσημο θέρετρο, φημισμένο για την ευγενική του εξυπηρέτηση, επανεπενδύει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε βελτιώσεις κεφαλαίου και αναζωογόνηση, όπως το makeover spa.

Το οικογενειακό θέρετρο διαθέτει 36 τρύπες γκολφ πρωταθλήματος, 10 γήπεδα τένις Har-Tru, ιδιωτική παραλία μισό μίλι, 4 πισίνες δίπλα στην θάλασσα, θαλάσσια σπορ, οικογενειακές και παιδικές δραστηριότητες και οκτώ εστιατόρια. Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή επικοινωνήστε με το θέρετρο χωρίς χρέωση στο 1-888-BREAKERS (273-2537), (561) 655-6611.