Ο καιρός στο Clearwater

Μέση μηνιαία θερμοκρασία, βροχόπτωση και θερμοκρασία νερού στο Clearwater

Το Clearwater και το Clearwater Beach είναι από καιρό ένα αγαπημένο σημείο διακοπών. Στην πραγματικότητα, το 2013, οι αναγνώστες των Η.Π.Α. ψήφισαν την παραλία Clearwater την καλύτερη πόλη της παραλίας Florida. Το σπίτι στα πιο δημοφιλή κινηματογραφικά αστέρια των ταινιών Dolphin Tale , το Winter and Hope, διαμένουν στο θαλάσσιο ενυδρείο του Clearwater.

Το Clearwater, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κεντρικής Φλώριδας κατά μήκος του Κόλπου του Μεξικού, έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μέση χαμηλή τιμή 63 °.

Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Clearwater ήταν μια φουσκωμένη 102 ° το 1997 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ κρύα 19 ° το 1981. Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Clearwater είναι ο Αύγουστο και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το μέσο κύκλο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο.

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσει, casual και δροσερό είναι ο κώδικας ένδυσης. Τα μαγιό, τα σορτς και τα σαγιονάρες είναι ο κανόνας. Φυσικά, οι θερμοκρασίες του νερού μπορούν να φτάσουν σε ένα ψυχρό 68 ° F το χειμώνα, αλλά πακέτο μαγιό σας ούτως ή άλλως. Ο ήλιος καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους σημαίνει ότι η ηλιοθεραπεία δεν ξεφεύγει από την ερώτηση.

Το Clearwater, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Φλώριδας, δεν έχει επηρεαστεί από έναν τυφώνα σε περισσότερο από μια δεκαετία. Παρακολουθήστε τις τροπικές περιοχές εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής του Ατλαντικού τυφώνα, που εκτείνεται από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Παρακάτω είναι οι μέσες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για το Clearwater:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .