Λας Βέγκας Καιρός: Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε στο Λας Βέγκας;

Ψάχνοντας για τον τέλειο καιρό στο Λας Βέγκας;

Όταν εξετάζετε τον καιρό στο Λας Βέγκας είναι μια καλύτερη εποχή από μια άλλη; Είναι πολύ ζεστό; Είναι πάρα πολύ κρύο; Θα σας πω ότι δεν υπάρχει λάθος χρόνος για να πάτε στο Λας Βέγκας, αλλά αν σκοπεύετε να καθίσετε δίπλα στην πισίνα και θέλετε τουλάχιστον τη μέση θερμοκρασία στη δεκαετία του '70 οι καλύτεροι σας μήνες για καλό καιρό στο Λας Βέγκας είναι μεταξύ Απριλίου και Οκτώβριος. Φυσικά, οι εξαιρέσεις από αυτό είναι αν φεύγετε από τη Μεγάλη Άσπρη Βόρεια και μείον 7 θερμοκρασία και βρίσκεστε στο Λας Βέγκας μια ημέρα τον Φεβρουάριο, όταν είναι 64 ετών, αισθάνεται σαν καλοκαίρι σε σας.

Η πολύ καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας εξαρτάται πραγματικά από το τι πρόκειται να κάνετε. Εάν κατευθυνθείτε προς την πισίνα αποφύγετε τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο. Αν περιφρονούν την παραμονή θερμότητας στο σπίτι τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε χόκεϊ θα είστε εκεί κατά τη διάρκεια της σεζόν NHL και αν αγαπάτε το κολέγιο μπάσκετ March Madness είναι τρελός στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια, το μαντέψατε, Μάρτιο.

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, πρέπει να ξέρετε τι είναι ο καιρός στο Λας Βέγκας πριν σχεδιάσετε το ταξίδι σας. Μην ανησυχείτε από τη ζεστή θερμοκρασία τον Ιούλιο, επειδή τα ποτά είναι δροσερά και το νερό αναζωογονεί στο ρηχό άκρο της πισίνας. Επίσης, όπου κι αν πάτε, ο κλιματιζόμενος αέρας θα κρατήσει τη θερμοκρασία του σώματος σας σωστή σε εκείνο το σημείο όπου νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε ένα πουλόβερ.

Ο καιρός στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια της εποχής της πισίνας

Ο Οκτώβριος εξακολουθεί να έχει μερικές μεγάλες μέρες και ο καιρός αρχίζει να μοιάζει με μια ερμηνεία του φασισμού του Λας Βέγκας. Μην περιμένετε σημαντικές αλλαγές αν δεν μπείτε στους κήπους Bellagio.

Πώς είναι ο καιρός στο Λας Βέγκας όταν δεν είναι σεζόν πισίνα;

Ο καιρός είναι σχετικός, οπότε αν βιώσετε σοβαρούς χειμώνες στη γενέτειρά σας, θα είστε τόσο χαρούμενοι που θα διαπιστώσετε ότι ο καιρός τον Νοέμβριο , τον Δεκέμβριο , τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο στο Λας Βέγκας δεν είναι καθόλου προβληματισμένος. Θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να περπατήσετε έξω και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μπότες του χιονιού δεν θα πρέπει να ταξιδέψουν μαζί σας.

Αυτό μας αφήνει τον Μάρτιο , τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο . Αυτοί είναι οι μήνες που αγαπώ και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εάν επισκεφθείτε την αρχή της άνοιξης ή νωρίς το φθινόπωρο θα αποφασίσετε ότι το Λας Βέγκας έχει τον καλύτερο καιρό στη γη. Οι ήπιες θερμοκρασίες κυριαρχούν στην πρόγνωση του καιρού και κάθε μέρα είναι σχεδόν τέλεια. Οι πισίνες είναι ευχάριστες αλλά όχι ζεστές και αν απολαμβάνετε το ύπαιθρο, δεν θα σπάσετε ποτέ τον ιδρώτα, ανεξάρτητα από το τι κάνετε.

Πότε σχεδιάζετε τις διακοπές του Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada