Κορυφαίοι Tour Operators της Κούβας για Αμερικανούς

Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1950, οι Αμερικανοί επιτρέπεται να ταξιδεύουν νόμιμα στην Κούβα , αλλά δεν είναι ακόμα μια απλή διαδικασία αν θέλετε να κλείσετε μια πτήση και ένα ξενοδοχείο στην Αβάνα ή στο Βαραντέρο, τόσο για γραφειοκρατικούς λόγους όσο και για λόγους που σχετίζονται με την προμήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί εξακολουθούν να πραγματοποιούν περιοδείες μέσω εταιρειών που έχουν κερδίσει ειδική έγκριση από το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδρομών στην Κούβα .

Συνεχίζοντας μια ομαδική εκδρομή σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τους ακόμα κολλητικούς κανόνες που διέπουν τα ταξίδια της Κούβας, οι οποίοι απαιτούν το ταξίδι σας να επικεντρώνεται στις πολιτιστικές ανταλλαγές και όχι στον τουρισμό (με άλλα λόγια, θα πρέπει να γνωρίσετε τους Κουβανούς και να μάθετε για τον πολιτισμό τους, που δεν βρίσκονται στην παραλία όλη την ημέρα). Κάθε μια από αυτές τις εταιρείες έχει δημιουργήσει περιηγήσεις γεμάτες πολιτιστικές εμπειρίες που θα ήταν απίθανο να κανονίσετε όλοι μόνοι σας. Επιπλέον, θα ταξιδεύετε με εταιρείες που έχουν πολυετή πείρα στην Κούβα και με οδηγούς που είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη συναρπαστική χώρα και τους ανθρώπους της.

Σημειώστε ότι όλες οι εκδρομές της Κούβας συνοδεύονται πλήρως, περιλαμβάνουν όλα τα καταλύματα και τα γεύματα και έχουν υποχρεωτική διανυκτέρευση στο Μαϊάμι για προσανατολισμό πριν τον ταξίδι.

Δείτε τιμές και κριτικές για την Κούβα στο TripAdvisor