Ενοικίαση Διακοπών Εταιρεία: Victory Beach Διακοπές

Το Victory Beach Vacations είναι μια εταιρεία διαχείρισης ενοικίασης με έδρα την Carolina Beach, NC. Επικεντρώνεται αποκλειστικά σε ακίνητα που βρίσκονται στο νησί Pleasure, περιοχή του Federal Point Township που περιλαμβάνει την παραλία Carolina, την παραλία Kure και το Fort Fisher. Η εταιρεία ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ ιδιοκτητών ακινήτων προς ενοικίαση και παραθεριστών που αναζητούν μια θέση διαμονής και χειρίζεται όλες τις επικοινωνίες και τις συναλλαγές μεταξύ των δύο μερών.

Οι ενοικιαστές μπορούν να κρατήσουν ένα σπίτι διακοπών μέσω ενός καταλόγου ακινήτων στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά οι πληρωμές πρέπει να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου. Οι κρατήσεις μπορούν επίσης να γίνονται μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της ανατολικής επιχειρηματικής ώρας

Υπάρχουν πάνω από 100 ενοίκια που αναφέρονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο της εταιρείας και μπορούν να αναζητηθούν ανάλογα με τον τύπο κτιρίου, τη γειτνίαση με τον ωκεανό και τις επιθυμητές ανέσεις. Παρέχονται φιλικά προς τα κατοικίδια μονάδες με ή χωρίς περιφραγμένη αυλή, καθώς και σπίτια με πρόσβαση σε μειονεκτήματα που είναι εξοπλισμένα με ανελκυστήρες. Όλες οι ιδιότητες είναι αυστηρά μη καπνιστές. Τα λευκά είδη δεν περιλαμβάνονται γενικά, αλλά μπορούν να ενοικιαστούν ξεχωριστά, μαζί με ποδήλατα, ομπρέλες και άλλα είδη παραλίας.

Οι περισσότερες θέσεις απαιτούν ελάχιστη διαμονή μιας εβδομάδας, εάν νοικιάζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού - οι βραχύτερες διαμονές γίνονται αποδεκτές μόνο για την πλήρωση των ακυρώσεων ή κατά τη διάρκεια περιόδων εκτός περιόδων διακοπών. Όλα τα ενοίκια προορίζονται για οικογενειακές διακοπές και οι μισθώσεις απαιτούν υπογραφή από ενήλικα ηλικίας τουλάχιστον 25 ετών.

Το Victory Beach Vacations δεν νοικιάζει σε αδελφότητες, αδελφότητες ή οποιαδήποτε άλλη μη-οικογενειακή ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των γαμήλιων δεξιώσεων.

Επειδή κάθε ιδιοκτησία είναι επιπλωμένο και τιμολογείται από τον μεμονωμένο ιδιοκτήτη του, οι όροι μίσθωσης ποικίλλουν. Σημειώστε ότι οι τιμές που παρατίθενται στον ιστότοπο δεν περιλαμβάνουν φόρους, καταθέσεις ζημιών ή άλλες πρόσθετες χρεώσεις.

Οι online κρατήσεις θα επιβεβαιώνονται με τηλεφωνική κλήση από ρεσεψιονίστ εντός 24 ωρών από την κράτηση και θα απαιτούν από τον ενοικιαστή να υπογράψει μίσθωση και να καταβάλει προκαταβολή. Το υπόλοιπο οφείλεται 30 ημέρες πριν από την πρώτη ημέρα της περιόδου ενοικίασης.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν προσωπική επιταγή, επιταγή ταξιδιωτών, εντολή πληρωμής, μετρητά, VISA και MasterCard. Να γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις - οι πιστωτικές κάρτες δεν γίνονται δεκτές για συναλλαγές που συμβαίνουν περισσότερο από 30 ημέρες πριν αρχίσει η περίοδος μίσθωσης, ενώ οι προσωπικές επιταγές δεν γίνονται δεκτές για συναλλαγές που συμβαίνουν λιγότερο από 30 ημέρες πριν ξεκινήσει η περίοδος μίσθωσης. Σε περίπτωση που απαιτείται ακύρωση, δεν θα εκδοθεί επιστροφή χρημάτων εκτός εάν το ακίνητο επαναπωληθεί από άλλο μέρος. Σε αυτήν την περίπτωση, όλες οι πληρωμές θα επιστραφούν μείον τις ακυρωτικές και τις διοικητικές αμοιβές.

Η Victory Beach Vacations διατηρεί ένα blog της εταιρείας και αλληλεπιδρά με τους πελάτες σε μια ποικιλία ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Παρόλο που δεν είναι διαπιστευμένο με το Better Business Bureau, διατηρεί υψηλή βαθμολογία στον ιστότοπό του και λαμβάνει συνεχή θετική ανατροφοδότηση από τους πελάτες του.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

"Είχαμε μια άλλη φοβερή εβδομάδα στο Μπαλί Χάι - αυτή ήταν η 8η χρονιά μας.

Και ήθελα να σας πω ξανά ότι η Victory Beach ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με την πιο άμεση αντίδραση και λύση για το θέμα της πισίνας που προκάλεσε η καταιγίδα την Τετάρτη. Είστε απίθανοι. Συνέχισε την καλή δουλειά! ελπίζουμε να σας δούμε ξανά το επόμενο έτος για τις διακοπές στην παραλία μας. "

"Μόλις επέστρεψα από μια υπέροχη στιγμή στην παραλία Kure! Ο καιρός ήταν όμορφος και ο τόπος ήταν φοβερό! Μείναμε στο Victory Beach Homes και ήταν απλά όμορφο, επίσης τόσο βολικό για όλα τα αγαπούσε τόσο πολύ κράτηση ξανά για το ίδιο χρονικό διάστημα επόμενο Χάρη σε διακοπές Victory Beach. "