Φιλικές προς το περιβάλλον παραλίες στην επαρχία Volusia

Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, υπάρχουν πολλά καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία που διαθέτουν καζίνο και σκύλους. Συμπεριλαμβανομένου του σκύλου-φιλικό κατάστημα Silly Willies, ένα δημοφιλές τοπικό κατάστημα εφοδιασμού κατοικίδιων ζώων που πωλεί προμήθειες κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.

Βρήκαμε ότι αυτή η περιοχή είναι μια από τις πιο φιλικές προς τα σκυλιά παραλία και τις περιοχές σε τοπικό επίπεδο με πολλά πάρκα σκύλων, παραλίες σκυλιών και πολλές ανέσεις για να κάνουν την εμπειρία πιο προσιτή και άνετη.

Ωστόσο, τα πάρκα έχουν αμοιβές εισόδου και η κίνηση είναι περίπου μία ώρα από το Ορλάντο. Αν επιλέξετε να πάτε εκεί για περισσότερες από μία μέρες, υπάρχουν πολλές επιλογές ξενοδοχείων στη Νέα Σμύρνη, το Port Orange ή ακόμα και το Daytona Beach. Ξεκινήστε την ημέρα νωρίτερα και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλη την ημέρα, η έξοδος και οι εμπειρίες αξίζουν, ακόμη και για ένα ταξίδι μιας ημέρας.

Smyrna Dunes Park

Smyrna Dunes Park
2995 N Χερσόνησος Δρ
Νέα Σμύρνη, FL 32169
(386) 424-2935

Χρειάζεστε μια ημέρα σε εξωτερικούς χώρους με τα σκυλιά; Υπάρχουν παραλίες φιλικές προς τους σκύλους σε μερικές από τις πιο χτισμένες βόρειες παραλίες της Νέας Σμύρνης κοντά στην Ντέιτον. Περίπου 54 μίλια από το Ορλάντο, περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο μέχρι I-4 E και FL-44 E είναι Smyrna Dunes Park όπου τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Αυτή η παραλία της Volusia County είναι ευρύχωρη και ευρύχωρη, με πάνω από 500 πόδια αμμώδη παραλία κατά τη διάρκεια της παλίρροιας. Η παραλία σκύλου βρίσκεται στο βόρειο άκρο της χερσονήσου της παραλίας Νέας Σμύρνης σε 73 ανέγγιχτα στρέμματα.

Υπάρχουν πολλές ανέσεις, όπως μπάνιο, ντους και άφθονο πάρκινγκ.

Στην περιοχή που είναι προσβάσιμη σε λουριά σκυλιά, υπάρχουν πάνω από 2 μίλια του Πεζόδρομου με θέα στον Ινδικό ποταμό, Ponce εισόδου και τον Ατλαντικό Ωκεανό και το φάρο. Το πάρκο περιλαμβάνει χώρους για τραπέζια πικ-νικ, ψάρεμα και κολύμπι και περιηγήσεις με χαρακτήρα με οδηγό.

Το Smyrna Dunes Park είναι μια υπέροχη παραλία και πάρκο για μια ημέρα υπαίθρια διασκέδαση με το σκυλί σας. Η είσοδος στο πάρκο είναι κάτω από $ 10 ανά όχημα οκτώ επιβατών ή λιγότερο και τα ετήσια περάσματα μπορούν να αγοραστούν. Υπάρχει ένας νόμος για το λουρί τόσο για το πάρκο όσο και για την παραλία που ενισχύεται με πρόστιμο.

Πάρκο Point Lighthouse

Πάρκο Point Lighthouse
5000 S Atlantic Ave
Ponce Inlet, FL 32127
(386) 239-7873

Το Smyrna Dunes Park είναι μία από τις πολλές τοπικές περιοχές κοντά στη σκυλιά κοντά στην παραλία Νέα Σμύρνη και το Ορλάντο. Εάν ο φάρος είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και θα θέλατε μια πιο προσεκτική θέα, τα σκυλιά μπορούν επίσης να ληφθούν στο Lighthouse Point Park, που βρίσκεται στην 5000 S. Atlantic Avenue, Ponce Inlet. Η είσοδος στο πάρκο είναι ~ $ 5 ανά όχημα.

Το πάρκο είναι μια έκταση 52 στρεμμάτων στη βόρεια πλευρά του Ponce DeLeon Inlet. Στο πάρκο, θα βρείτε ψάρεμα, μονοπάτια της φύσης, ένα κατάστρωμα παρατήρησης, κολύμπι και πικ-νικ. Εδώ τα σκυλιά μπορούν να κάνουν πεζοπορία και να επισκεφθούν την παραλία. Η παραλία εδώ παίρνει μεικτές κριτικές λόγω της πιο βραχώδεις και σκληρότερου εδάφους. Υπάρχουν ντους, ντους για σκύλους, μπάνια και χώρο στάθμευσης.

Seamore Memorial Dog Park

Seamore Memorial Dog Park
5959 Road Spruce Creek
Port Orange, FL 32127

Λίγο πιο μακριά είναι το Seamore Memorial Dog Park. Αυτό είναι ένα υπέροχο πάρκο για να αφήσετε το σκυλί σας να τρέξει και να παίξει χωρίς λουρί.

Αυτό το πάρκο σκύλων βρίσκεται κοντά στο πάρκο Lighthouse Point αλλά δεν διαθέτει παραλιακή περιοχή.