Το εμπορικό κέντρο SouthPark Mall του Σαρλότ: Φάτε, ψωνίστε και βεβαιωθείτε

Το SouthPark Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας και εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή του Charlotte. Αυτό το πολυτελές εμπορικό κέντρο βρίσκεται στη συνοικία SouthPark του Charlotte, στους δρόμους Sharon και Fairview, περίπου πέντε μίλια από το Uptown και διαθέτει πάνω από 150 καταστήματα σε ένα κλειστό περιβάλλον.

Το SouthPark Mall είναι επίσης ένας προορισμός για φαγητό με καταπράσινα εστιατόρια και γρήγορες ευκαιρίες για άνετες στάσεις όταν ψωνίζετε και ακριβώς έξω από το εμπορικό κέντρο θα βρείτε το Village at SouthPark, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες ακόμα πιο πολλά ψώνια και επιλογές φαγητού.

Το SouthPark Mall, που ανήκει στο Simon Property Group, το οποίο διαθέτει 108 εμπορικά κέντρα σε όλη τη χώρα, φιλοξενεί μια ποικιλία από ειδικές εκδηλώσεις, όπως το XBox Launch Party στη Microsoft, το φεστιβάλ Boo Bash Fall, τις υιοθεσίες για τα κατοικίδια, το Star Wars Storytime και ταινίες και μουσική Symphony Park στους χώρους του SouthPark Mall.

Website και Αποκλειστικά Προγράμματα Insider

Στην ιστοσελίδα του SouthPark Mall, θα βρείτε πολλά περισσότερα από μια λίστα με καταστήματα, εστιατόρια και ώρες, η σελίδα "#FoundAtSimon" σας δίνει το εσωτερικό λεπτό για τις νεότερες τάσεις μόδας, ομορφιάς, φαγητού, μαγειρικής και διακόσμησης όπως καθώς και καταχωρήσεις για μοντέρνους προορισμούς ταξιδιού που συνοδεύονται από φωτογραφίες αξίζει τον κόπο Instagram.

Αυτή η βάση δεδομένων καμπάνιας μάρκετινγκ και πληροφοριών είναι οργανωμένη σε ένα διασκεδαστικό και προσβάσιμο στυλ, έτσι ώστε ακόμα και αν δεν πρόκειται να ψωνίσετε, θα έχετε κάποια διασκέδαση και θα έχετε μερικές ιδέες που θα σας αποσταλούν αργότερα και θα φορτωθεί η σελίδα "Προσφορές" με πληροφορίες για προσφορές και προσφορές από τα καταστήματα του SouthPark.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τις πωλήσεις και τις προσφορές από τους λιανοπωλητές στο SouthPark Mall και τα επερχόμενα γεγονότα, μπορείτε επίσης να γίνετε "Mall Insider" και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω κειμένων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλα όσα συμβαίνουν. Το μεγάλο μπόνους: Μπορείτε να κερδίσετε 10 δολάρια για κάθε $ 50 που ξοδεύετε στο εμπορικό κέντρο.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα του εμπορικού κέντρου προσφέρει μια πλήρη και ενημερωμένη λίστα με όλα τα εστιατόρια, καταστήματα και υπηρεσίες που διατίθενται στο SouthPark Mall. Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους έναρξης και λήξης, τις ώρες των διακοπών και τα στοιχεία επικοινωνίας, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο.

Simon Foundation Youth

Ο Simon Property Group, ιδιοκτήτης του SouthPark Mall, το πληρώνει προς το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Simon Youth, του οποίου η αποστολή είναι να βοηθήσει τους έφηβους σε κίνδυνο να αποφοιτήσουν από το γυμνάσιο και να βρουν μια καλύτερη ζωή.

Τα παιδιά που κινδυνεύουν να εγκαταλείψουν το γυμνάσιο αποκτούν ακόμη μια ευκαιρία στα Simon Youth Academies, τα οποία βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα που ανήκουν στον Simon. Αυτές οι ακαδημίες απευθύνονται σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα μάθησης σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον ή αντιμετωπίζουν σοβαρά προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα με μικρές τάξεις και ευέλικτα χρονοδιαγράμματα. Ο Simon αναφέρει ότι το 90 τοις εκατό των μαθητών που παραδέχονται στις ακαδημίες του αποφοίτησε.

Το πρόγραμμα υποτροφιών βοηθά επίσης τα παιδιά της πρώτης γενιάς να έχουν την εκπαίδευση που χρειάζονται, αλλά διαφορετικά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Από το 2017, το Ίδρυμα Simon Youth Foundation της Ινδιανάπολης έχει δωρίσει 17 εκατομμύρια δολάρια σε χρήματα υποτροφιών για κολέγιο σε 4.500 φοιτητές στις Ηνωμένες Πολιτείες.