Τα πρώτα ογκομετρικά μπανγκαλόου έρχονται στην Αρούμπα

Το νέο θέρετρο Zoëtry θα ανοίξει το 2018

Η Αρούμπα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και προσιτούς προορισμούς στην Καραϊβική, αλλά θα πάρει μια μικρή γεύση από το εξωτικό με το άνοιγμα των πρώτων υπερχείλιων καταλυμάτων στο νησί το 2018.

Το AM Resorts ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια για να φέρει στην Αρούμπα το πολυτελές του Zoëtry Wellness & Spa Resorts μόνο για ενήλικες και το νέο Zoëtry Isla Di Oro Aruba θα διαθέτει 126 πολυτελείς πολυτελείς σουίτες.

Οι πόρτες ανοίγουν το καλοκαίρι του 2018.

Το Isla di Oro είναι μια απομονωμένη είσοδος περίπου 20 λεπτά νότια από το διεθνές αεροδρόμιο Queen Beatrix της Αρούμπα στη δυτική ακτή του νησιού, περίπου τα δύο τρίτα του δρόμου προς την πόλη του Αγίου Νικολάου. Η περιοχή απέχει πολύ από τις κύριες περιοχές του θέρετρου της Αρούμπα.

Αν και ο σχεδιασμός από ζαχαροκάλαμο μπορεί να φαίνεται λίγο σπαρτιατικός από το εξωτερικό, τα μπανγκαλόου θα περιέχουν κάθε δυνατή πολυτελή πολυτέλεια, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης, πλήρως εξοπλισμένων μίνι ψυγείων, πολυτελή κρεβάτια, προϊόντα μπάνιου Blvgari, κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας και πολυτελή βροχή ντους και μπανιέρες. Μια ιδιωτική ξύλινη προβλήτα θα συνδέσει τα μπανγκαλόου και θα οδηγήσει σε μια ιδιωτική παραλία, εστιατόριο στο θέρετρο και στον κεντρικό χώρο υποδοχής του θερέτρου.

Το θέρετρο Αρούμπα θα είναι το πέμπτο για τη μάρκα Zoëtry, η οποία βρίσκεται επίσης στη Μεξικάνικη Καραϊβική και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Το Zoëtry Isla Di Oro Aruba θα διαθέτει 24ωρη απεριόριστη γκουρμέ τραπεζαρία και ροφήματα κορυφαίου ράφι, ένα πολυτελές σπα, ιστιοπλοΐα, πολιτιστικά προγράμματα και μαθήματα ευεξίας και φυσικά κολύμβηση με αναπνευστήρα ακριβώς από το κατάστρωμα του δωματίου σας.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Αρούμπα στο TripAdvisor