Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου στην Οκλαχόμα Σίτι

31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2017

Λοιπόν, γεια σου Σεπτέμβριο . Πολλοί συμβαίνουν αυτό το μήνα, από την Κρατική Έκθεση μέχρι το ετήσιο event του Σεπτεμβρίου , αλλά όλα αρχίζουν με το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας . Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ήδη ότι η σεζόν του κολλεγίου ξεκινάει, οπότε πάρτε ένα διάλειμμα και απολαύστε τις τρεις μεγάλες κρατικές μας ομάδες σε δράση Κατ 'αρχάς, το Σαββατοκύριακο ξεκινά νωρίς με ένα παιχνίδι της Πέμπτης το βράδυ στο Stillwater μεταξύ της 10ης κατάταξης State Cowboys της Οκλαχόμα και της Χρυσής Τυφώνας του Tulsa.

Το Kickoff έχει οριστεί για τις 6:30 μ.μ. στο Boone Pickens Stadium και το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε εθνικό επίπεδο στο Fox Sports 1.

Το Σάββατο, όλα ξεκινούν για την 7η θέση στην Οκλαχόμα Sooners , λαμβάνοντας UTEP στο Norman. Ο επιστρέφοντας φιναλίστ του Heisman Baker Mayfield οδηγεί την ομάδα για ένα παιχνίδι 2:30 μ.μ. που μεταδόθηκε στο Fox.

Αλλού το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας ...

Μπορείτε να υποβάλετε μελλοντικά γεγονότα για δημοσίευση και πιθανό προφίλ εδώ στο About Oklahoma City χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα.