Γιορτάστε το Απόκριες στην Ιταλία

Νυχτερινές Νύχτες, Κόμματα Κοστούμιων και Αστική Πεζοπορία στην παραμονή όλων των Αγίων

Απόκριες ή Παραμονή όλων των Αγίων, έγινε πρόσφατα μια δημοφιλής ημέρα για πάρτι και εκδηλώσεις κοστουμιών στην Ιταλία. Ενώ οι κύριες αργίες είναι ακόμη η Ημέρα των Αγίων όλων των Αγίων την 1η Νοεμβρίου ( ιταλική αργία ) και την Ημέρα όλων των Ψυχών στις 2 Νοεμβρίου, το έθιμο του εορτασμού των αποκριών στις 31 Οκτωβρίου αρχίζει να κρατιέται σε πολλές ιταλικές πόλεις.

Απόκριες κοστούμια και διακοσμήσεις εμφανίζονται στα παράθυρα των καταστημάτων και μπορούν να βρεθούν σε πολλά καταστήματα.

Τα πάρτι κοστουμιών για παιδιά πραγματοποιούνται κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το βράδυ πολλά νυχτερινά κέντρα, μπαρ και εστιατόρια διαφημίζουν ειδικά κοστούμια για να ψάξετε για αφίσες αν βρίσκεστε σε μια ιταλική πόλη στο Halloween. Εκτός από τις δραστηριότητες που αναφέρονται εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ταξίδι αποκριών, επισκεπτόμενοι μερικά από αυτά τα τρομακτικά μέρη στην Ιταλία .

Το πρώτο γεγονός αποκριών της Ιταλίας

Η εκδήλωση αποκριών στη γέφυρα του διαβόλου στο Borgo a Mozzano, λίγα μίλια βόρεια της Lucca, συνεχίζεται κάθε χρόνο από το 1993 και αποκαλείται η πρώτη γιορτή αποκριών της Ιταλίας και επίσης η μεγαλύτερη. Υπάρχει ένα πέρασμα τρόμου. ένα διαδραστικό παιχνίδι που ονομάζεται La Notte Nera, ή μαύρη νύχτα? και ταινίες τρόμου που δείχνουν όλη τη νύχτα. Τα γεγονότα συνήθως πραγματοποιούνται επίσης την 29η και 30η ή το Σαββατοκύριακο μετά το Απόκριες, ανάλογα με την ημέρα κατά την οποία πέφτει το Halloween.

Ιταλική πρωτεύουσα του Απόκριες

Η μεσαιωνική περιτοιχισμένη πόλη Corinaldo, βορειοανατολικά της Ανκόνα στην κεντρική περιοχή της Ιταλίας, Le Marche , αποκαλεί την ιταλική πρωτεύουσα της αποκριάς.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Οκτώβρη στο la festa di Halloween, ή της festa delle Streghe (μάγισσες), η πόλη διαθέτει ψυχαγωγία, τρομακτικά αξιοθέατα και ταβέρνες, με αποκορύφωμα τη νύχτα του Halloween με μουσική, φωτιά και φώτα σε όλη την πόλη.

Αποκριές στην Τρίορα, πόλη των μάγισσες

Ένα χωριό στην ενδοχώρα της περιφέρειας της Λιγουρίας της Βορειοδυτικής Ιταλίας που είναι διάσημο για τις δοκιμασίες μάγισσας του 16ου αιώνα κατά τη διάρκεια της Ιεράς Εξέτασης, η Τήορα διοργανώνει ετήσιο φεστιβάλ Απόκριες με εκδηλώσεις που διαρκούν όλη την ημέρα και οι συναυλίες συνεχίζονται συχνά τα μεσάνυχτα.

Urban Trekking για την παραμονή όλων των Αγίων

Το Urban Trekking, που ονομάζεται «αθλητισμός για όλους», πραγματοποιεί ειδικές περιπάτους των Αγίων των Αγίων, μερικές φορές και το Σαββατοκύριακο πριν από το Halloween, σε πολλές ιταλικές πόλεις. Αυτές οι βόλτες συχνά περιλαμβάνουν ειδικές νυχτερινές επισκέψεις σε μεσαιωνικούς πύργους, κρύπτες, μπουντρούμια ή κάστρα. Ορισμένες πόλεις κρατούν παιδικές βόλτες και το απόγευμα.

Απόκριες στα ιταλικά πάρκα ψυχαγωγίας

Τα ιταλικά πάρκα ψυχαγωγίας πραγματοποιούν ειδικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο τον Οκτώβριο, που κορυφώνονται στις 31 Οκτωβρίου. Το Gardaland, κοντά στη λίμνη Garda , διοργανώνει πάρτι αποκριών στις 31 Οκτωβρίου με παρασκήνιο, μουσική και πυροτεχνήματα. Το Movieland έχει Horror Ween κάθε Σαββατοκύριακο τον Οκτώβριο και είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα στη νύχτα αποκριών με μουσική DJ συνεχίζοντας μέχρι τις 4 το πρωί στις 31.

Απόκριες δείπνα σε εστιατόρια

Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν ειδικά δείπνα με θέμα Απόκριες. Εάν είστε στην Ιταλία, ελέγξτε τα τοπικά εστιατόρια για αφίσες που διαφημίζουν αυτές τις εκδηλώσεις ή τις ιστοσελίδες τους για πληροφορίες.

Ταινίες τρόμου στα ιταλικά κινηματογραφικά θέατρα

Πολλές ιταλικές κινηματογραφικές αίθουσες παρουσιάζουν ταινίες τρόμου και αμερικανικές ταινίες αποκριών, πιθανώς με ιταλικούς υπότιτλους, στις 31 Οκτωβρίου.

Μούμιες, σκελετοί και τρομακτικοί τόποι στην Ιταλία

Η Ιταλία έχει πολλές ψυχρές επιδείξεις μούμιων και σκελετών σε κατακόμβες, εκκλησίες και κρύπτες, και αυτό δεν είναι μόνο για αποκριές.

Αυτές οι μούμιες έχουν διατηρηθεί φυσικά, και οι οθόνες μπορεί να είναι μια μακάβρια θέα και δεν συνιστώνται για μικρά παιδιά.