Φτηνές μπαρ και εστιατόρια στο Πόρτσμουθ

Φιλική προς τις LGBT νυχτερινή ζωή και φαγητό στο Νιου Χάμσαϊρ

Η ελκυστική, πολυσύχναστη κοινότητα της παραθαλάσσιου πόρτσμουθ του Πόρτσμουθ δεν έχει πολλά εμπόδια στη νυχτερινή ζωή που απευθύνονται ειδικά στους ΛΟΑΤ πελάτες, αλλά αυτή η γενικά φιλελεύθερη πόλη των 21.000 έχει ένα αρκετά μεγάλο γκέι πληθυσμό.

Το Πόρτσμουθ είναι μια δημοφιλής απόδραση για τους Νέους Αγγλους από τη Βοστώνη (μια ώρα νότια), το Πόρτλαντ (μια ώρα βόρεια) ή το Providence (δύο ώρες μακριά). Αυτή η ιστορική πόλη βρίσκεται στο βόρειο άκρο της ακτής του Νιού Χάμσαϊρ - βρίσκεται σε βολική τοποθεσία λίγο έξω από το I-95 - με το κέντρο της πόλης να αγκαλιάζει τις όχθες του γραφικού ποταμού Piscataqua.

Παρόλο που υπάρχουν λίγοι μόνο φιλικοί προς τους ομοφυλόφιλους μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή, το Portsmouth είναι γεμάτο με πολλά συναρπαστικά μουσεία - κυρίως το συγκρότημα ιστορικών ζωντανών ιστορικών αποικιών της Strawbery Banke - και πολλά αποδέκτρια κέντρα για όλους τους τύπους πελατείας.

Πιάσε ένα ποτό: Gay Bar και σαλόνια

Λίγα μπαρ και εστιατόρια στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Πόρτσμουθ έχουν ένα κομμάτι ομοφυλόφιλου ή είναι τουλάχιστον αρκετά ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα LGBT.

Τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ περιλαμβάνουν το hip Red Door Lounge, ένα γλυκό μαρτίνι μπαρ που σερβίρει εκλεπτυσμένα κοκτέιλ δίπλα στο Dos Amigos Burritos και το ζυθοποιείο Portsmouth, το οποίο κατασκευάζει μια εκλεκτή ποικιλία από μπίρες τεχνίτη και σερβίρει εξαιρετική άνεση.

Η ταβέρνα Daniel Street είναι επίσης αρκετά φιλική προς τους ομοφυλόφιλους και προσφέρει στους επισκέπτες μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα με ένα τραπέζι μπιλιάρδου, καραόκε και φθηνά ποτά. Είναι λίγο μια βουτιά, αλλά το πλήθος είναι πάντα πολύχρωμο και συχνά αρκετά διαφορετικό.

Εάν δεν αισθάνεστε σαν να πίνετε αλκοόλ, το καφέ Breaking New Grounds τραβάει ένα διαφορετικό πλήθος για καφέ και ψητά κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ - σε ζεστό καιρό, πιάσε ένα τραπέζι στο πεζοδρόμιο.

Πιάσε ένα μπουκάλι: Φιλικά Εστιατόρια

Πριν βγείτε έξω για μια βραδιά στην πόλη, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εστιατόρια και εστιατόρια του Portsmouth για φιλικό φαγητό και θα βρείτε μια σειρά από άριστες επιλογές στο κέντρο της πόλης όπου θα συναντήσετε πιθανότατα θερμή υποδοχή.

Το Wellington Room έχει υπέροχη θέα στον ποταμό Piscataqua, ενώ ο ευγενικός και Groovy Lexie's Joint σερβίρει καταπληκτικά μπιφτέκια (και veggie και κρέας), ενώ η οικεία και διασκεδαστική Cava προσφέρει εξαιρετικές τάπες και ένα μεσογειακό κρασιού.

Αν είναι φρέσκα θαλασσινά της Νέας Αγγλίας που ακολουθείτε, σκεφτείτε το κομψό εστιατόριο Surf Restaurant, το οποίο έχει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στο ποτάμι και απέναντι από το Kittery, Maine. Ο αστακός που κυλά εδώ είναι υπέροχος, με το αστακό του κρέας να ζεσταίνεται σε βούτυρο και να σερβιριστεί σε ψημένο μπριότσα. το ακατέργαστο μπαρ αποδίδει επίσης εντυπωσιακούς κλιμακωτούς πύργους στρειδιών φρέσκου αλιεύματος, καπνιστής πέστροφας και σολομού και τόνου σασίμι.

Άλλα κοντινά γκέι μπαρ και εστιατόρια

Παρόλο που το Portsmouth είναι σχετικά μικρό, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του είναι ευπρόσδεκτο σε όλους τους τύπους καλεσμένων - ομοφυλόφιλων, ευθεία, αμφιφυλόφιλων ή αλλιώς διατεθειμένων - οπότε δεν έχει σημασία πού πηγαίνετε, είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια καλή στιγμή σε αυτή τη γραφική μικρή πόλη.

Ωστόσο, αν θέλετε λίγο περισσότερο ενθουσιασμό, το Portsmouth απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια της δημοφιλούς θερινής παραλίας, το Ogunquit , το οποίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους ομοφυλόφιλους τουρίστες στα βορειοανατολικά.

Το Portsmouth είναι επίσης λίγο λιγότερο από μια ώρα αναχώρηση ανατολικά από τη μεγαλύτερη πόλη του κράτους, το Μάντσεστερ, το οποίο έχει μερικά γκέι μπαρ, όπως το The Breezeway και το Element Lounge.