Παραλίες Ocho Rios Resort και Golf Club

Το Beach Resorts είναι ένα πασίγνωστο εμπορικό σήμα του all-inclusive οικογενειακά θέρετρα με ακίνητα στην Καραϊβική. Παλαιότερα γνωστή ως Beaches Boscobel στη βόρεια ακτή της Τζαμάικας, οι παραλίες Ocho Rios Resort & Golf Club είναι ένα all-inclusive θέρετρο που προσφέρει πολλά για τις οικογένειες που αγαπούν. Οι παραλίες είναι ειδικός στα οικογενειακά θέρετρα και το γκολφ είναι ένα μπόνους εδώ. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι παραλίες Ocho Rios έχουν μια μικρή παραλία και απέχουν 2 ώρες με το αυτοκίνητο από το Montego Bay.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι παραλίες είναι το οικογενειακό θέρετρο της αλυσίδας σάντουιτς όλων των θέρετρων . Παραλίες Ο Ocho Rios βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Τζαμάικα, 10 μίλια ανατολικά του Ocho Rios. Το θέρετρο διαθέτει δωμάτια και σουίτες σε έκταση 22 στρεμμάτων.

Η διαδρομή από το αεροδρόμιο του Montego Bay πήρε δύο ώρες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας. ελέγξτε τα πρόσφατα σχόλια επισκεπτών, καθώς ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση του δρόμου. Η πτήση στο Ocho Rios είναι επίσης μια επιλογή.

Το θέρετρο είναι κτισμένο απότομα από την παραλία: ένας ανελκυστήρας σερβίρει την παραλία και τα δωμάτια. Δεν χρειάζεται να κάνετε σκάλες αν δεν θέλετε την άσκηση.

Παραλίες Το Ocho Rios διαθέτει μια μεγάλη κεντρική πισίνα και μια παιδική πισίνα, καθώς και το Water Park του νησιού των Πειρατών, με έντεκα νεροτσουλήθρες και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις, τραπέζια εξωτερικής πισίνας, μαθήματα γυμναστικής και σπα.

Παραλία

Η παραλία είναι όμορφη και έχει σκιερά παλαπάκια, αλλά μην περιμένετε ένα μεγάλο σκούπισμα των ωκεανών. (Οι παραλίες Negril , σε ένα άλλο μέρος της Τζαμάικα, το προσφέρουν.) Παρόλα αυτά, για τα μικρά παιδιά η παραλία είναι καλή.

Ισχυροί κολυμβητές μπορεί να απογοητευτούν ότι η κολύμβηση περιορίζεται σε μια μικρή περιοχή με κορδόνια. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, έξω από την περιοχή κολυμβητικής κολύμβησης, οι πωλητές επιπλέουν όλη μέρα σε μικρά σκάφη. Ευτυχώς, ήταν χαμηλού κλειδιού. ελέγξτε τα πρόσφατα σχόλια επισκεπτών για ενημερώσεις σχετικά με τη σκηνή της παραλίας.

Θαλάσσια σπορ

Για όσους αγαπούν την υποβρύχια ζωή, οι παραλίες Ocho Rios προσφέρουν όχι μόνο δωρεάν καταδύσεις με αναπνευστήρα αλλά δωρεάν σκούτερ.

Εγγραφείτε νωρίς στο γραφείο θαλάσσιων σπορ. Τα παιδιά 10 και άνω μπορούν να δοκιμάσουν το scuba. Κατά την επίσκεψή μας, ούτε τα καταδύσεις ούτε τα καταδύσεις ήταν καταπληκτικά, αλλά ο καιρός μας κράτησε από τις καλύτερες περιοχές. και ούτως ή άλλως, τα πρώτα παιδιά-ψαροντούφεκα ήταν ενθουσιασμένα. Νεαρά παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν το γυάλινο βυθό.

Στην παραλία, οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν με Hydrobikes (θαλάσσια τρίκυκλα), καγιάκ, και Hobie Cat ιστιοφόρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε αλλά αυξάνονται νωρίς για να εγγραφείτε για θαλάσσια σπορ και να διαβάσετε προσεκτικά τα προγράμματα δραστηριοτήτων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις προτιμώμενες δραστηριότητες σας.

Δραστηριότητες γης

Παραλίες Το Ocho Rios έχει χαρακτηριστικές δραστηριότητες όπως μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, βόλεϊ, shuffleboard. Ελέγξτε το ημερήσιο πρόγραμμα για δραστηριότητες όπως το κυνήγι θησαυρού, το μπάσκετ, τα μαθήματα γυμναστικής και πολλά άλλα.

Το all inclusive γκολφ είναι μια συμφωνία για τους παίκτες του γκολφ, αλλά σημειώστε ότι πρέπει να πληρώσετε για ένα caddy (και άκρη) καθώς και το γήπεδο γκολφ βρίσκεται σε ένα άλλο θέρετρο του Sandals, 20 λεπτά με το λεωφορείο. Το γκολφ Junior είναι επίσης ένα μπόνους, με τις κλινικές γκολφ για τα παιδιά και τα κλαμπ που παρέχονται.

Παιδικά Προγράμματα

Παραλίες Ο Ocho Rios λάμπει με τα προγράμματα των παιδιών του, ξεκινώντας από τη φροντίδα των βρεφών. Τα παιδιά ηλικίας 2- και 3 ετών είχαν τη δική τους ομάδα και μετά τις 5 μ.μ. ήταν διαθέσιμες νταντάδες. Τα προγράμματα μεγαλύτερων παιδιών είχαν βραδινές ώρες.

Στα προγράμματα για παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν τέχνες και βιοτεχνίες, τένις, παιχνίδια στην πισίνα. Για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, υπάρχει επίσης αναπνευστήρα, περιηγήσεις με ποδήλατο, φωτιές και πολλά άλλα.

Δωμάτια

Οι παραλίες Ocho Rios διαθέτουν δωμάτια και σουίτες. μερικές σουίτες κοιμούνται πέντε. Σημειώστε ότι οι οικογένειες "σουίτες" έχουν ένα μισό τοίχωμα, όχι ένα πλήρες διαμέρισμα. Η βεράντα μας "σουίτα" ήταν ένα μεγάλο δωμάτιο, με king-size κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι: ελκυστική και ευρύχωρη, με μια μεγάλη αίθριο χώρο έξω. Όλες οι μονάδες διαθέτουν ψυγεία. Πολλές μονάδες συνδέονται αν θέλετε δύο δωμάτια.

Εστιατόρια

Το εστιατόριο Bayside δίπλα στην πισίνα ήταν ένα ευρύχωρο υπαίθριο χώρο με μπουφέ που προσφέρεται για περιστασιακά τοπικά πιάτα και πολλά τυριά και φρούτα. Τα παιδιά έχουν το δικό τους τμήμα και τα παιδικά καθίσματα. Δοκιμάσαμε το πολύ ωραίο ενετικό εστιατόριο. άλλοι επισκέπτες επαίνεσαν την Tex-Mex Αριζόνα, σκαρφαλωμένη πάνω από την παραλία.

Το BBQ από την πισίνα των παιδιών σερβίρεται καλό μπάρμπεκιου, γρήγορο.

Εκδρομές

Πολλοί επισκέπτες πραγματοποιούν εκδρομές εκτός ιδιοκτησίας, όπως ένα Jeep Safari, rafting ποταμών, σωλήνες ποταμών, περιοδεία Blue Mountain Bicycle. Επίσης προσφέρονται εκδρομές για ψώνια, αν και μερικοί επισκέπτες απλώς πάρουν μια καμπίνα στο Ocho Rios.

Μονοί Γονείς

Οι παραλίες δήλωσαν τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο «Μήνας Γονείς»: οι ατομικοί γονείς δεν θα χρεώνονται το «ενιαίο συμπλήρωμα» που αυξάνει την τιμή ενός δωματίου σε αυτό που θα πληρώσει ένα ζευγάρι και ειδικές εκδηλώσεις δημιουργούν μια φιλική ατμόσφαιρα.

Ελέγξτε τιμές στο Beaches Ocho Rios Resort & Golf Club

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher