Καθυστέρηση της χορηγίας πραγματικού ταξιδιού παγκοσμίως για είκοσι χρόνια

Θέλετε ταξίδι; Χρειάζομαι χρήματα?

Σημείωση: αυτή η επιδότηση δεν υπάρχει πλέον.

Δεν σχεδιάζετε ένα εκπαιδευτικό μονοπάτι που να οδηγεί σε μια καμπίνα; Θέλεις να ταξιδέψεις στον κόσμο σε αναζήτηση ουσιαστικής περιπέτειας; 21-29 ετών και ένας πολίτης των ΗΠΑ;

Χρειάζεστε $ 3500;

Πρέπει να το ελέγξετε αυτό: Η καθυστερημένη επιχορήγηση ταξιδιού του πραγματικού κόσμου από το Running Press, που προορίζεται για είκοσι χρόνια για να χρηματοδοτήσετε περιπετειώδη ταξίδια παρόμοια με αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο Delaying the Real World του Running Press (συγκρίνετε τις τιμές και δείτε το βιβλίο).

Η συμφωνία

Από το Τρένο Τύπο: "Η υποταγή της Αναθέτουσας Πραγματικού Κόσμου έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει ένα περιπετειώδες έργο ανεξάρτητο από ακαδημαϊκά και θρησκευτικά ιδρύματα". Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο σχολείο για να υποβάλετε αίτηση για τη συγκεκριμένη επιχορήγηση.

Πρέπει να είστε μεταξύ 21-29 ετών.

Και ο Τρέχοντας Τύπος λέει ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να υποβάλετε αναφορά στην επιτροπή υποτροφιών σχετικά με τις "περιπλανήσεις των υποτροφιών σας" και να υποβάλλετε περιστασιακά φωτογραφίες.

Πώς να εφαρμόσει

Πρέπει να "... προτείνετε γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια εύθυμη και αξιαγάπητη περιπέτεια στο πνεύμα της καθυστέρησης του πραγματικού κόσμου και των νέων τυχοδιωκτών που γεμίζουν το βιβλίο. Δεν υπάρχει απαίτηση χρόνου για την περιπέτεια σας, αν και η επιτροπή υποτροφιών θα λάβει λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά προτεινόμενη ιδέα σας μεγιστοποιεί τη χορηγία των $ 3.500. Ο νικητής πρέπει να ξεκινήσει την υποτροφία εντός τεσσάρων (4) μηνών από την ημερομηνία της απονομής.

Ο νικητής των επιδομάτων ταξιδιού του 2006, Ντανιέλα Παπί, ποδηλατεί γύρω από τη Νοτιοανατολική Ασία, αναζητώντας και υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο νικητής του 2007, Andrew Morgan, περιόδευσε τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αφρική (και σε δύο τροχούς!) Και δημιουργώντας ένα βίντεο που θα «βοηθήσει τους μαθητές να καλλιεργήσουν ανοχή και σεβασμό για άλλους πολιτισμούς». Τι θέλετε να κάνετε;

Καλή τύχη!

"Πρέπει να πάμε πέρα ​​από τα εγχειρίδια, να βγούμε έξω από τα μονοπάτια και τα άγρια ​​βάθη της ερημιάς και των ταξιδιών και να εξερευνήσουμε και να πούμε στον κόσμο τις δόξες του ταξιδιού μας".
  • - John Hope Franklin