Οι καλύτερες παραλίες, τα θέρετρα και οι χώροι κατασκήνωσης στην Ισπανία

Ο γυμνισμός είναι απολύτως νόμιμος σε όλη την Ισπανία, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι παραλίες στη χώρα μπορεί να είναι γυμνές παραλίες. Ωστόσο, οι ντόπιοι γυμνιστές και όσοι επισκέπτονται την Ισπανία συγκαταλέγονται συχνά σε θέρετρα γυμνιστών και σε συγκεκριμένες παραλίες που είναι συνήθως ελαφρώς εκτός δρόμου.

Υπάρχουν παραλίες γυμνιστών κοντά σε πόλεις όπως το Sitges και τη Βαρκελώνη - όπου μπορείτε να δείτε ακόμα και μερικούς ανθρώπους σε πόλεις όπως η Βαρκελώνη περπατώντας εντελώς γυμνός - αλλά οι περισσότερες παραλίες γυμνιστών στην Ισπανία είναι αρκετά απομονωμένες και συχνά απαιτούν να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να τα φτάσετε καθώς δεν είναι εύκολα προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία.

Ανάλογα με το τμήμα της χώρας που επισκέπτεστε, η Ισπανία έχει πολλές παρθένες παραλίες και κρυμμένα θέρετρα που δεν επιτρέπουν μόνο τη γυμνισμό, αλλά την ενθαρρύνουν. Θυμηθείτε να συσκευάσετε κάτι για να καλύψετε με όταν φεύγετε, αλλά δεν θα χρειαστεί να φέρετε περισσότερο από μια πετσέτα θαλάσσης για να απολαύσετε αυτούς τους μεγάλους προορισμούς στην Ισπανία.