Απόκριες στο Τορόντο

Βρείτε πράγματα που πρέπει να κάνετε για αποκριές στο Τορόντο

Ghost Walks στον Καναδά Καναδάς το φθινόπωρο Τον Οκτώβριο

1) Πηγαίνετε σε ένα περίπατο του Τορόντο φάντασμα

Το Muddy York Walking Tours προσφέρει διάφορες εκδρομές πεζοπορίας που εξερευνά το παρελθόν του Τορόντο σε διασκέδαση και συχνά τρομακτικό και εκπληκτικό τρόπο.

Τηλ: 416.487.9017
Email: richard@muddyyorktours.com

2) Haunted Mansion του Casa Loma

Το "Κάστρο του Καναδά" προσφέρει πολλές ευκαιρίες για στοιχειωμένο hijinks. Τον Οκτώβριο, η Casa Loma μετατρέπεται σε ένα τρομακτικό αρχοντικό, με κυνήγι σαρωτών, γλυπτική κολοκύθας και περιπλάνηση σάλπιγγες και ξωτικά.

3) Επισκεφθείτε τον αχυρώνα Hoot Boo στο Riverdale Farm

Ιδιαίτερα κατάλληλο για παιδιά κάτω των 10 ετών, το Riverdale Farm είναι 7,5 στρέμματα γηπέδων που βρίσκονται στην καρδιά του Τορόντο και διαθέτει ποικιλία ζώων που μπορούν να επισκεφθούν σε κοντινή απόσταση. Στο πνεύμα της Απόκρισης, ο Boo Barn θα χαρεί τα παιδιά και όχι να τους δώσει μια πραγματική τροφή.

Το Riverdale Farm βρίσκεται στο Old Cabbagetown, ένα όμορφα διακοσμημένο και ιστορικό τμήμα του Τορόντο, το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε μετά τη σκάλισμα της κολοκύθας σας.

4) Έχετε ένα τρίχωμα στο χρόνο των Θαυμάτων του Καναδά

Το πρωταρχικό θεματικό πάρκο του Καναδά ξετυλίγει τη σεζόν με άφθονο τρομακτικό λαβύρινθο, βόλτες και παραστάσεις.

5) Φροντίστε τον εαυτό σας ανόητο στα Screemers

Better Dead Centre, Εκθεσιακός χώρος (επίσης στο κέντρο εξυπηρέτησης του Hamilton) Από το 1992, το εσωτερικό πάρκο screamers Screemers φοβίζει τον bejeezus από τους επισκέπτες. Έξι περιπλανώμενα στοιχειωμένα χαρακτηριστικά, μια παρουσίαση θεάτρου και απεριόριστες αποδράσεις καρναβαλιού στο Midway of Madness περιλαμβάνονται στην τιμή εισόδου σε αυτό το fest fest.



Τηλ: 416-979-FEAR

6) Με το μυαλό σας στο Powerhouse of Terror

Βρίσκεται στο έδαφος του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Lakeshore στο Etobicoke, αυτό το στοιχειωμένο αξιοθέατο χαρακτηρίζει ένα λαβύρινθο που προκαλεί φόβους ανθρώπων όπως κλειστοφοβία, αράχνες, σκοτάδι, φρικιά, ζόμπι και πολλά άλλα. Τα περισσότερα έσοδα πηγαίνουν για να βοηθήσουν τους φοιτητές σε κίνδυνο να αναπτύξουν δεξιότητες όπως ο σχεδιασμός των σκηνών, ο σχεδιασμός κοστουμιών, η δράση και το μάρκετινγκ.

7) Boo στο ζωολογικό κήπο ή αποκριές βόλτα στο ζωολογικό κήπο του Τορόντου

Το Boo στο ζωολογικό κήπο είναι μια ετήσια εκδήλωση που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών (που παίρνουν δωρεάν) και διαθέτει το ζωολογικό κήπο Kids, αφήγηση, ανατριχιαστικό περίπατο, μαγεία και πολλά άλλα.

Το Halloween Howl είναι μια εκδήλωση ηλιοβασιλέματος που εκπαιδεύει τους επισκέπτες σχετικά με τους τρόπους των λύκων και του πολιτισμού των πρώτων εθνών.

Tel: 416-392-5929

8) Πάρτε μια αποκριτική κρουαζιέρα

Δώστε το καλύτερο κοστούμι σας και hop επάνω σε μια κρουαζιέρα Jubilee Queen Halloween. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε το Τορόντο τη νύχτα.

9) Επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα κολοκύθας

Πολλοί αγροκτήματα κολοκύθας κοντά στο Τορόντο προσφέρουν τα μπαχαρικά κολοκύθας και τα πεδία για αποκριές διασκέδασης τον Οκτώβριο. Αναμείνετε βόλτες με σανό, λαβύρινθους και άλλες φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες.

10) Έχετε ένα Howling Hootenanny στο Black Creek Village Pioneer

Αναπαράγοντας τη ζωή σε ένα τυπικό χωριό στο νότιο Οντάριο του 1800, ο Black Creek προσφέρει στους οικογένειες ειδικούς προγραμματισμούς αποκριών τον Οκτώβριο.

Δείτε το πλήρες φάσμα των εκδηλώσεων Toronto Guide για το Toronto Events