Ποιες είναι οι δονητές ενέργειας Sedona, Arizona;

Τα μυστήρια της ενέργειας Vortex της Sedona

Τα Vortex Energy Sedona

Όχι, δεν είναι δίνες. Στην Sedona, ο πληθυντικός του vortex είναι συνήθως vortexes. Τι είναι λοιπόν μια δίνη; Λοιπόν, τους βλέπετε στην καθημερινή ζωή. Η ταραχώδης ροή του νερού κάνει στροβιλισμούς. Αν έχετε δει ποτέ μια υδρομασάζ σε ένα ποτάμι ή παρακολουθούσατε το νερό που κατέβαινε κάτω από την αποχέτευση στην μπανιέρα και έχετε δει τον ανεμοστρόβιλο σαν γυαλιστερό νερό που περιστρέφεται, έχετε δει μια δίνη. Μια δίνη δημιουργείται από μια σπειροειδή κίνηση αέρα ή υγρού γύρω από ένα κέντρο περιστροφής.

Εάν έχετε δει ποτέ έναν πνευματικό δράκο να κλωτσήσει στην έρημο, έχετε δει μια δίνη.

Στην Σεντόνα δημιουργούνται δίνες, όχι από τον άνεμο ή το νερό, αλλά από την πνευματική πνευματική ενέργεια. Οι στροβιλιστές της Sedona ονομάζονται επειδή πιστεύεται ότι είναι πνευματικές τοποθεσίες όπου η ενέργεια είναι σωστή για να διευκολύνει την προσευχή, το διαλογισμό και τη θεραπεία. Οι θέσεις των Vortex πιστεύεται ότι είναι τοποθεσίες που έχουν ροή ενέργειας που υπάρχει σε πολλαπλές διαστάσεις. Η ενέργεια των στροβίλων αλληλεπιδρά με τον εσωτερικό εαυτό ενός ατόμου. Δεν εξηγείται εύκολα. Προφανώς, πρέπει να είναι έμπειρο.

Γεωλογία των κόκκινων βράχων

Πάνω από εκατομμύρια χρόνια, στρώματα από ψαμμίτη και ασβεστόλιθο έμειναν στην περιοχή από έναν ωκεανό που έπεφτε. Το οξείδιο του σιδήρου τελικά κάλυψε τους κόκκους του ψαμμίτη και, σε μια φυσική διαδικασία, σχηματίστηκε σκουριά. Τα εκπληκτικά όμορφα κόκκινα βράχια της Sedona είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Ιθαγενής ιστορία της Αμερικής

Η ανθρώπινη ιστορία στην περιοχή Sedona ξεκίνησε γύρω στο 4000 π.Χ., όταν κυνηγοί-συλλέκτες περιπλανημένοι και εγκαταστάθηκαν στις περιοχές Verde Valley και Prescott.

Μεταξύ 900 και 1350 μ.Χ., ένας πιο προηγμένος πολιτισμός άρχισε να κτίζει τα πεύκλος και τα σπίτια των βράχων. Γνωστή ως Sinagua (χωρίς νερό) ήταν ειδικευμένοι στην καλλιέργεια, είχαν κατανόηση της αστρονομίας, και έκαναν καλάθια, κεραμικά και κοσμήματα. Καθιέρωσαν εμπορικές οδούς με τους λαούς της ακτής του Ειρηνικού, του Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής.

(Ιστορική ευγένεια: Πόλη της Sedona)

Οι κατοικίες Cliff είναι ακόμα εμφανείς σήμερα. Ένα από τα πιο όμορφα είναι το Κάστρο της Montezuma , κοντά στην Sedona. Καθώς πετάτε στα κόκκινα βράχια, θα δείτε πετρογλυφικά και εικονογραφήματα που θα μείνουν πίσω από αυτούς τους αρχαίους λαούς. Οι εκπληκτικές θεοί, μαζί με τις υπέροχες απόψεις του ουρανού, έχουν ξεκινήσει από την αρχή την πνευματική φύση των ανθρώπων.

Αρμονική σύγκλιση

Το 1987, η φήμη της Sedona ως πνευματικό κέντρο πήρε μεγάλη ώθηση. Πολλοί ταξίδευαν στην Sedona κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης αρμονικής σύγκλισης. Ο συγγραφέας του Αιθετισμού εξηγεί την Αρμονική Σύγκλιση. Το Σαββατοκύριακο της 16ης και 17ης Αυγούστου 1987, έπρεπε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη "Αρμονική Σύγκλιση" - τουλάχιστον, αυτό είπε στους ανθρώπους ο José Arguelles. Πολλοί πολλοί τον πίστευαν - όχι απλώς εξέχοντες ηγέτες του κινήματος της Νέας Εποχής όπως ο Shirley MacLaine, αλλά και εκατομμύρια και εκατομμύρια υποστηρικτές.

Ποια ήταν η φύση αυτής της σύγκλισης; Λοιπόν, σύμφωνα με τον Arguelles, αυτή τη στιγμή η Γη θα άρχιζε να εκπέμπει από την «ακτίνα χρόνου» της και θα κινδύνευε να απομακρυνθεί στο διάστημα - μόνο από τις συντονισμένες, ψυχικές προσπάθειες της ανθρώπινης φυλής θα παρέμενε εκεί που έπρεπε να είναι.

Αυτή τη φορά θα δούμε μια μεγάλη αύξηση στην εμπειρία των deja vu και UFO sightings. Ωστόσο, εάν αρκετοί άνθρωποι συγκεντρωθούν απλά σε ιερά μέρη σε όλο τον κόσμο και συγκεντρωθούν αρκετά, θα ξεκινήσει η Νέα Εποχή, η Γη θα παραμείνει ασφαλής και θα εγκαινιαστεί μια νέα εποχή αρμονίας και αγάπης.

Sedona ήταν ένα ιερό μέρος, οπότε γιατί να μην συγκεντρωθούν εκεί. Τελικά η γη δεν γλίστρησε και γύρισε στο διάστημα, έτσι βοήθησε αυτή η σύγκλιση των ανθρώπων στην Sedona;

Οι περίεργοι και πιστοί έρχονται

Ένας υπέροχος απολογισμός ενός πρόσφατα βαθμολογημένου θεραπευτή μασάζ που παρακολουθεί μια διάσκεψη της Αριζόνα δεν είναι σε αντίθεση με εκείνους που ταξιδεύουν για Sedona για πρώτη φορά. Σε ένα άρθρο που τιτλοφορείται «A Sedona Arizona Spiritual Quest», αναφέρει: «Η πνευματική μου αναζήτηση στην Sedona οφείλεται στο γεγονός ότι μερικές από τις ενεργειακές στροβιλισμοί του κόσμου βρίσκονται εδώ.

Αυτές οι δίνες είναι λεπτά κέντρα ενέργειας όπου ενισχύονται οι πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις. Για να πω ότι ήμουν λίγο περίεργος ήταν μια υποτίμηση. Το παράθυρο της αίθουσας του ξενοδοχείου μου παρείχε ένα ανεμπόδιστο πανόραμα ενός από αυτούς τους ενεργειακούς στροβίλους, γνωστούς ως Bell Rock. Αυτή θα είναι η πρώτη μου αύξηση στην αναζήτηση μου. "

Στη συνέχεια πηγαίνει για να πει για την πεζοπορία του με την πρώτη γεύση της πνευματικότητας ... που "βελόνες" από έναν κάκτο της Αριζόνα!

Έχει κάποιος που έχει δει ποτέ Vortex;

Η Λίντα, ένας αναγνώστης για τη Νοτιοδυτική, γράφει: «Η κόρη μου και εγώ επισκεφθήκαμε πρόσφατα την Sedona Arizona για πρώτη φορά, ήταν τόσο ευχάριστη και όμορφη. να κάνετε με το Voroda της Sedona Arizona; Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της και δείτε τι σκέφτεστε!

Πού είναι τα Vortexes;

Αυτή η πληροφορία είναι ευγενική προσφορά Pete A Sanders, Jr. από την Free Soul, πρόγραμμα πνευματικής αγωγής. Η Pete πραγματοποιεί έρευνες, διαλέξεις, συνέδρια και οδηγεί εκδρομές με στροβίλους σε Sedona. Η ορολογία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή των δίνης είναι από το έργο του Pete και περιγράφεται σε αυτό το άρθρο σχετικά με τις δίνες. Ο εύκολος οδηγός του για τις δίνες, "Επιστημονικές Πληροφορίες Vortex" μπορούν να αγοραστούν online ή σε βιβλιοπωλεία της Sedona.

Περιηγήσεις Vortex και περισσότερες πληροφορίες

Μόλις πρόσφατα πήγα σε μια περιήγηση Vortex, αν και έχω εμπνεύσει καθώς περπατούσα μέσα από τα φαράγγια και τους κόκκινους βράχους της Sedona. Εδώ είναι μερικοί από τους ανθρώπους που μπορούν να σας πάρουν σε μια περιήγηση στις Vortexes Sedona .

Earth Wisdom Jeep Tours - αυτή η εταιρεία περιηγήσεων προσφέρει βιωματικές εκδρομές Jeep , πεζοπορίες, ινδικά ερείπια και εκδρομές ιερών περιοχών (vortex) μέσα από τους όμορφους Red Rocks της Sedona, Αριζόνα.

Περιηγήσεις Sedona Vortex - Το Κέντρο Καρδιάς της Sedona πιστεύει ότι οι περιηγήσεις τους ξεχωρίζουν σε πλήθος εν μέρει λόγω της πλούσιας ποικιλομορφίας των ξεναγών. Κάθε οδηγός είναι προικισμένος μοναδικά στις θεραπευτικές τέχνες, κάτι που πρέπει να θυμάστε καθώς προγραμματίζετε την υποχώρηση ή την περιήγησή σας. Θα ήθελαν να σας βγάλουν έξω σε μια περιήγηση Vortex ή να κάνουν μια τελετή με το Medicine Wheel μαζί σας.

Sedona Walks βόλτα και περιηγήσεις Vortex - Εκδρομές με επικεφαλής Feather, μια πρακτική βοτανολόγος, ευγενής wildcrafter και ιατρού maker με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας.

Crossing Worlds Journeys and Retreats - Εκτός από μια περιοδεία, αυτές είναι μοναδικές, ενημερωτικές, εμπνευσμένες, μη εμπορικές εμπειρίες που σας μεταφέρουν σε αρχαίες και σύγχρονες αντιλήψεις της γης, του πνεύματος και της ανθρώπινης κοινότητας. Περιηγήσεις της Sedona και πέρα.

Ιδιώτες οδηγοί - κ. Sedona - Dennis Andres. Ο πιο αναγνωρισμένος ιδιωτικός οδηγός της Sedona είναι ο συγγραφέας του "Τι είναι ένα Vortex;" Γίνετε μέλος του Dennis για να ζήσετε τη φυσική ομορφιά και τη στοχαστική πνευματικότητα με ρυθμό που σας ταιριάζει. Πλήρης ικανοποίηση εγγυημένη. Οι προκαταβολές είναι απαραίτητες.

Εκδρομές Vortex και Διαλέξεις από τον Pete A. Sanders, νεώτερος - Ο κ. Sanders δίνει μια προπαρασκευαστική διάλεξη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη χωρίς να συμμετέχετε στις περιηγήσεις του. Για πληροφορίες σχετικά με τις διαλέξεις της Δευτέρας, επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Οικολογικού Τουρισμού της Sedona. Όταν παρακολούθησα, η δαπάνη για τη διάλεξη ήταν 15,00 δολάρια.

Οι συμμετέχοντες στο γύρο ταξιδεύουν σε δύο περιοχές στροβίλων της Sedona. Ο κ. Sanders είναι ένας πλήρως επιτρεπόμενος οδηγός πεζοπορίας. Ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγήσει τους συμμετέχοντες περιοδεία (στα δικά τους οχήματα) σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης και πεζοπορία μαζί τους σε επιλεγμένους χώρους διαλογισμού. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τις δύο θέσεις για την περισυλλογή, την επίλυση προβλημάτων ή τις πνευματικές δεξιότητες που ενδιαφέρονται περισσότερο.

Αριζόνα Safari Jeep Tours - Πρόσφατα είχα την ευχαρίστηση να προχωρήσω σε μια περιοδεία Vortex με το Arizona Safari Jeep Tours. Είναι μια μεγάλη περιήγηση αν θέλετε να βγείτε από την πόλη, να επισκεφθείτε δυο περιοχές με στροβιλισμό, να μάθετε κάτι για στροβιλισμούς και να ξέρετε ότι δεν θα αναμένετε να γίνετε ένας στιγμιαίος "πιστός". Η περιοδεία ήταν χαλαρή, δεν μας πήγε εκτός δρόμου, αλλά μας πήρε σε όμορφες τοποθεσίες όπως η Red Rock Crossing, μια πολύ ισχυρή περιοχή στροβίλων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πνευματική άσκηση Sedona

Η Πνευματική πλευρά της Sedona - Από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Sedona. Όλα από Γάμοι μέχρι Σπα.

Ο Μεταφυσικός Πνευματικός Σύλλογος Sedona - Συνδέουν τους πνευματικούς αναζητητές στην Sedona με τους μεταφυσικούς πνευματικούς και τις επιχειρήσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν καλύτερα στο ταξίδι τους.

Ένα από τα ενημερωτικά δελτία πληροφοριών που παρέχονται από οδηγό στροβίλων και πνευματικό εκπαιδευτικό, ο Pete A Sanders, νεώτερος ήταν ένας οδηγός περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ιερής ιστοσελίδας εθιμοτυπίας. Είχα δει τους τροχούς του φαρμάκου και τις στοίβες βράχων που άφησαν οι λεγόμενοι πνευματικοί άνθρωποι και σκέφτηκα ότι η ανταλλαγή αυτών των πληροφοριών μπορεί να είναι καλό.

Ναι παρακαλώ

Παρακαλώ μην το κάνετε