Μπορείτε να Mountain Bike Las Vegas;

Μονοπάτι ιππασίας στο Λας Βέγκας

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εξισώνουν το Λας Βέγκας με υπαίθρια διασκέδαση περιπέτειας όπως ορεινή ποδηλασία αλλά όταν εξετάζετε τον ευρύ ανοιχτό χώρο που απέχουν λίγα μόνο λεπτά από τη λωρίδα Las Vegas μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλά σημεία για να αμφισβητήσετε το σώμα σας σε ένα μόνο κομμάτι δοκιμή.

Ο καιρός στο Λας Βέγκας συνεργάζεται με τους υπαίθριους λάτρεις πιο συχνά από ό, τι νομίζετε. Ενώ οι καλοκαιρινοί μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο είναι λίγο πολύ έξω από το θέμα για βόλτες με ποδήλατο της ερήμου πτώση και την άνοιξη είναι θεαματική για την αυστηρή υπαίθρια δραστηριότητα.

Ο χειμώνας φέρνει ψυχρότερες θερμοκρασίες, αλλά το Λας Βέγκας δεν παίρνει κανονικά χιόνι, έτσι ώστε τα μονοπάτια μπορεί να είναι ακόμη ανοιχτά. Η πλημμύρα με λάμψη πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τους υγρούς μήνες.

Όταν σκέφτεστε την περιπέτεια και τον συναρπαστικό ενθουσιασμό, το Λας Βέγκας πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σκέψεών σας. Δεν εννοώ τα τυχερά παιχνίδια και μένουν μέχρι τα μάτια σου να φουσκώσουν από το κεφάλι σου. Μονοπάτι με ιππασία και εξαιρετική κατηφορική και ορεινή ποδηλασία cross-country είναι εκεί όπου βρίσκεται. Διαδρομές ποδηλασίας βουνού μπορούν να βρεθούν σε όλη τη Νότια Νεβάδα από τη λίμνη Mead, Boulder City και Red Rock Canyon. Πρέπει να Mountain Bike Las Vegas.

Παρακάτω θα βρείτε τεχνίτες που χειρίζονται περιηγήσεις με ποδήλατα καθώς και ενοικιάσεις ποδηλάτων γύρω από τη νότια Νεβάδα. Η πόλη Boulder απέχει περίπου 30 λεπτά από τη λωρίδα του Λας Βέγκας, ενώ το Red Rock Canyon είναι περίπου 20 λεπτά μακριά. Βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις, οπότε προσπαθώντας να χτυπήσουν μονοπάτια και στα δύο μέρη της πόλης μπορεί να είναι μια πρόκληση την ίδια ημέρα.

βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις ανατολικές και τις ηλιοβασιλεμένες ώρες καθώς οι χειμωνιάτικες μέρες σίγουρα φαίνονται πολύ πιο σύντομες στο Λας Βέγκας από ό, τι νομίζετε.

Δρομολόγια Canyon Bootleg
bootlegcanyon.org
1021 Yucca St, Boulder City NV 89005
Τηλ. (702) 204-7810
40 λεπτά νοτιοανατολικά της λωρίδας για έντονη ιππασία

Ποδηλατικό Outpost του Mcghie
Δείτε την ιστοσελίδα τους
4035 S Fort Apache, Las Vegas NV 89147
Τηλ.

(702) 252-8077
Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο ή κάποια εργαλεία που θα χρειαστείτε προτού γυρίσετε στο Red Rock Canyon

Ποτάμι βουνών ποταμού
Δείτε την ιστοσελίδα τους
Τηλ. (702) 365-2191
Ένας χώρος δημιουργίας εταιρικής σχέσης που βελτιώνεται σε τακτική βάση

Κυκλοφορία του Λας Βέγκας
Δείτε την ιστοσελίδα τους
8221 West Charleston, Σουίτα 101, Λας Βέγκας, Νεβάδα 89117
702-596-2953
Ενοικιάσεις, εκδρομές και πωλήσεις ποδηλάτων βουνών και αξεσουάρ

Το Λας Βέγκας περιοχή Mountain Bike Trails
dirtworld.com

Εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το Red Rock Canyon, βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόψη τα εκτεταμένα μονοπάτια πεζοπορίας και τις δυνατότητες αναρρίχησης στο βουνό. Η πτώση, ο χειμώνας και η άνοιξη είναι η πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου, επομένως σχεδιάζετε ένα επιπλέον ποσό τουριστών και περιηγητών. Εάν σκέφτεστε να κάνετε υπαίθρια περιπέτεια, το σημείο εστίασης του ταξιδιού σας βρίσκει ένα δωμάτιο στο Red Rock Resort, καθώς είναι ένα γρήγορο 10λεπτη οδήγηση στην πύλη του πάρκου.